Uitstekend.

Wandversiering online besteld. Keurig, snel en onbeschadigd geleverd. Heel blij mee, geheel naar onze smaak.

Ik werd via de mail heel erg goed op de hoogte gehouden nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Snelle levering.

Snelle en vriendelijke service.

Helaas viel onze Rabbit lamp aan diggelen. Meteen gemaild met Rebel house en kregen snel een persoonlijk en vriendelijk antwoord. Nieuwe lamp besteld en twee dagen na de val van ons konijn werd de nieuwe al bezorgd. Hele fijne dienstverlening! Hartelijk dank

Een mooie blauwe vaas besteld , die helaas kapot aankwam . Na contact te hebben gehad meteen een nieuwe opgestuurd gekregen die super goed verpakt was !

Super!!!

Snelle levering en zeer goed verpakt ( breekbare spullen). Erg tevreden! Aanrader!

Goed product en een snelle levering

Een klok besteld. De klok kwam goed overeen met de foto's, de beschrijving was duidelijk. Goed verpakt en snel verzonden. Een batterij er bij doen had geen kwaad gekund en mij een hoop zoeken gescheeld ;-)

Mooie producten en goede service

Een mooie blauwe vaas gekocht, past perfect in mijn interieur. Levering was ook heel snel.

Mooie lamp en netjes geleverd

Had een lamp online besteld, ziet eruit zoals ik verwachte en de levering was snel en netjes.

Nice products; quick delivery!

The design and quality are very good

Snel en top!!

Goeie service

Slechte logistiek en slechte communicatie

Fout op fout op fout: geen adequate opvolging. Slechte klantreis op alle gebieden. Tafeltje (van By Boo) die bij bestelling binnen een week geleverd zou worden is na vele maanden in eerste instantie beschadigd en nu nog steeds niet geleverd. Moet steeds zelf status navragen. Via diverse andere leveranciers wordt deze tafel wel gewoon binnen 1 dag tot 1 week geleverd. Aangeboden korting bij volgende bestelling is zinloos. Ik ga hier nooit meer kopen!

Een salontafel die je toch eerst wil zien of voelen, maar ook de kleur of deze wel klopt en past in de woonkamer. Het was t helemaal!! Bovendien snelle levering, webshop gebruiksvriendelijk en wil een keer de showroom bezichtigen.

Super service!

Ik wilde graag meerdere kleuren van één artikel kopen. Op de website stond dat het een verrassing zou zijn welke kleur je zou ontvangen van dat betreffende product. Ik stuurde een mail naar de klantenservice en zij hebben me uitstekend geholpen. Vervolgens was de verzending razend rap en kon ik een dag later mijn zending al ontvangen. Mijn verwachtingen werden overtroffen!

Keurige levering, goed verpakt; komt afspraken na, heel fijn!

Bestelling gedaan bij Fonq; werd door Rebel House geleverd. Werd hierdoor door Fonq netjes op de hoogte gebracht waarna Rebel House de correspondentie overnam. Volgens afspraak werd het netjes op de afgesproken dag geleverd door de chauffeur van Post nl. Goed verpakt en mooi produkt (daarom had ik het natuurlijk ook besteld). Foto' s komen goed overeen met de werkelijkheid, top!

Mooie lamp, snelle levering!! Top!!

Kun je prima bestellen. Snelle levering. Goed verpakt. En een prachtige lamp.

vriendelijk klanten contact

Een bestelling kon helaas niet op tijd geleverd worden, ik werd hier keurig van op de hoogte gehouden. Vriendelijke, behulpzame klantenservice

Top kastje

Makkelijk in elkaar te zetten en staat fantastisch!!!!

Was niet vermeld dat het een bouwpakket was

Leuk kastje, maar helaas niet zo als op het plaatje, omdat het een bouwpakket bleek te zijn. Dit stond er niet bij vermeld. Daar zijn wij niet zo goed in dus eenmaal in elkaar zag het er niet uit. We een heeeeel klein beetje geld teruggekregen, dat verzachtte de pijn niet. Kastje in de garage gezet. Zuur, want het is een duur kastje.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Gemakkelijk en snel online besteld, per e-mail duidelijk gecommuniceerd over de levering, de dag na de bestelling werd het product al netjes geleverd door PostNL.

Fantastisch!

Onlangs heb ik een super mooie tv-meubel bij Rebel House besteld en de wacht tijd.... Wacht, welke wacht tijd?! Er was helemaal geen wacht tijd! Ook voor het eerst. Ik werd netjes gebeld voor bezorg opties en bezorging verliep ook helemaal top. Ik bestel zeer zeker snel weer een keer!

Mooi artikel , prima aflevering.

Zie boven .

Zorgvuldig en goed verpakt

Super mooi schilderij

De service van Rebel House is volkoren mij in een zin formidabel zoals service hoort te zijn

Alles ging zoals afgesproken de levering, tijdstip en de vriendelijkheid van de bezorger.

Mooie eye catcher!

Het concept was duidelijk: ik was op zoek naar aar een mooie eye catcher die niet te groot en niet te klein mocht zijn ivm de plaats en goud moest bevatten. Was nog best een zoekwerk, maar uiteindelijk dus dit beeld gevonden! De uitvoering is handmade dus er is een klein stukje hier en daar dat de verf niet goed heeft gepakt. Maar dat is niet erg! Geeft het handgemaakte juist weer. Verder is de materiaalkeuze goed en ja.. Het beeld staat echt te shinen, love it♥️

Snel en goed verpakt

Het was een snelle service en het item was stevig en goed verpakt

de Stenenmaat 1

7071ED Ulft

Over Kare.nl

Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.