In twee woorden Gewoon goed

Gewoon die bestelling doen gaat prima

Helemaal verliefd op dat mooie spul van Rebel House !!

Via internet de Giraffe lamp besteld ... ik was zoals gewoonlijk erg ongeduldig ik ging de volgende dag bellen en geloof het of niet . De Lamp stond de volgende dag te Shine !! Super service... Alleen ben ik nu de Sjaak me dochter wil de Giraffe ook ... De kado bon zou dan ook goed van pas komen .

Blij met de snelle levering

Vóór 17:00 besteld is ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Super! Ook erg blij met de kwaliteit van de fauteuil.

Gekochte product is zeer snel geleverd en is van prima kwaliteit. Zeer tevreden.

Leuk product, snelle levering

tof aanbod, fijne ervaring

Super snelle levering

Had op het laatste moment nog een kado nodig, bij andere winkels was het langer dan 5 dagen leveren. Hier 1 dag (grote staande lamp). Dag erna gelijk geleverd en goed verpakt. Hier een tevreden klant.

Uitstekende service, snelle levering

Ondanks dat er een beschadiging aan het product zat en wij het moesten retourneren is de ervaring met Rebel House zelf positief

Een toplevering van een prima product!

De lamp werd keurig verpakt aangeleverd door PostNL. Nu staat de lamp in mijn woonkamer te pronken en ik krijg er veel leuke reacties op. Echt een eyecatcher!

Supersnelle levering, topkwaliteit!

Zie hierboven

Snelle en goede services

Snel geleverd en vriendelijke klantenservice.

De lamp was snel geleverd, maar het was niet wat we er van hadden verwacht. Er kwam een snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice en de retour werd snel en netjes geregeld. Omruilen ging niet, maar we konden het kosteloos retourneren. Daarna hebben we naar tevredenheid een andere lamp bij Rebel House besteld.

Fijne service en snelle levering.

Op tijd het gewenste product

Meteen de volgende dag het bestelde product ontvangen. Dit kussen was precies wat we voor ogen hadden. Probleemloos besteld en geleverd, wat wil je nog meer!

Snelle levering goede serv8ce

Snelle levering daarom hier besteld.

Fijn en snel geleverd!

Super snelle service. De lamp was binnen een dag in huis en zat goed verpakt!

Slecht

Op 16 juli mijn product beschadigd binnen gekregen, kan gebeuren, mail gestuurd dinsdag na aandringen antwoord, aangezien ik dit product als kado voor iemand had gekocht, was na late reactie een nieuw artikel niet meer nodig, dan moest ik de retourkosten zelf betalen, wat ik echt belachelijk vindt ik vraag niet om een beschadigd product te ontvangen, weer gemaild vrijdag 30 juli waar mijn terugbetaling blijft, niks vernomen serieus niks bestellen hier nog nooit ergens zo belabberd meegemaakt.

Prima service en geweldige en verassende artikelen tegen een scherpe en faire prijs.

Goed verpakt en snelle levering

Snelle service, goed product

Erg blij met het product. Snelle levering en voldeed aan verwachtingen.

Ze bellen me altijd persoonlijk om me te informeren wanneer mijn bestelling aankomt. Rebelhouse heeft naar mijn mening de beste meubels en accessoires.

Heb besteld en was super duidelijk wanneer de bezorger kwam met mijn tafel. Die staat nu te stralen in mijn huisje

Prima. Lamp is even leuk als op de website

Levering duurde naar mijn idee wat lang maar zeeer goed verpakt. En jet zo mooi als op de website Heel blij met deze aparte tafellamp

Goed!

Het kwam goed en snel aan! Product was helemaal in orde en zoals verwacht. Erg blij mee! Geen 5 ster omdat er naar mijn idee iets aan de verpakking moet worden gedaan. Mijn pakketje was denk ik niet groter dan 40x40cm maar kwam vrij goed verpakt in een kleiner doos die weer in een groter doos van 1,5m zat waar super veel plastic in zat om de kleine doos te ondersteunen. Mijn enige aanmerking is dus dat het wat mileubewuster mag :)

Bestellingen komen vlot binnen en ontzettend leuke spullen. Zelf ben ik erg fan van Kare. Hoe gekker hoe beter. Fantastische site. We hebben nog meer besteld.

Ik was erg blij met de communicatie van de medewerkster. Bij het verzendklaar maken bleken er schroeven te ontbreken. Ik werd gelijk gebeld en er werden meerdere opties voorgesteld. Heel prettig en prima opgelost

de Stenenmaat 1

7071ED Ulft

Over Kare.nl

Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.