Zie onderstaande

Klein artikel besteld, zat in grote doos, veel plastic! Verder goed verzorgd.

Verrassend

Eerste keer dat ik deze website heb bezocht en meteen geslaagd. Conform afspraak bezorgd en heldere communicatie.

Het artikel voldoet aan de verwachtingen en is op tijd geleverd.

Snelle levering, mooi artikel

Wat ik verwachtte heb ik gekregen. Goed verpakte. Bestel zeker vaker iets.

Zeer moeizaam

4 artikelen besteld, kwamen uiteindelijk binnen, maar wel in 4 keer. 1 artikel dubbel gekregen, moest ik dus weer terugsturen, maar was zo groot dat ik n grotere auto moest lenen om t naar t postkantoor te brengen. Heel veel gedoe dus en geen enkele compensatie gekregen. Na deze review kreeg ik net het verzoek de review aan te passen terwijl er niets ( NIETS) veranderd is. Raar....

Goed produkt

Op tijd ontvangen en zeer goed verpakt

Geweldig!!

Goede snelle service. Direct op de goede plek neergezet. Ik ben super blij mijn nieuwe eye-catcher

Snelle levering, mooi product, goede communicatie en service bij retourneren.

Geen aanrader

Levering zou er de volgende dag zijn, dit was niet het geval. Op de vraag hoe dat kon werd de er alleen gereageerd geen idee we zorgen dat het niet meer zal gebeuren. Daar heb je dus niets aan als je er niets meer gaat bestellen :).

Snel geleverd, niets op aan te merken

Mooi product

Super een aanrader!

De levering was zoals beloofd de volgende dag! Top service. 2 bijzettafels goed verpakt.

Heel gelukkig met mijn bulldogbeeld

Mijn bestelling,zoals afgebeeld,super mooi,bestelling zeer op tijd geleverd,dikke duim

geweldig mooie artikelen en snel geleverd

mooie producten, echt heel blij mee

Goede levering wat op de website gemeld staat beter dan dit kan niet en nog te vreden met mijn staande aap lamp

Snel geleverd, prima product

Bestellen ging makkelijk, levering was snel. We hadden een salontafel besteld. Voldoet aan de beschrijving en werd goed verpakt bezorgd

Leuk product en goede service

hele leuke stoeltjes besteld die snel werden geleverd. Stoelen zijn stevig en trendy.

Ware nicht erhalten

Angeblich zugestellt, Ware seit dem verschwunden, Unterschrift unbekannt und vom Hermes Fahrer gefälscht

Mooi product

Keurig geholpen,

Komen goed afspraken na!

Levertijd was zoals aangegeven, prettig contact met klantenservice hierover. Nette levering, mooie producten.

Keurig geleverd en mooi product

Wij ontvingen twee salontafels en 1 sofatafel op tijd en op dezelfde dag. De tafels waren netjes verpakt. De salontafels waren besteld via bol.com en de sofatafel rechtstreeks bij home is home. Uit de beschrijving werd niet duidelijk of deze tafels bij elkaar pasten en we hebben dus gegokt op basis van de foto’s. Gelukkig pasten ze perfect bij elkaar. De grijze (rvs-kleur) onderstellen passen goed bij onze rvs stoel. Mooie tafels. Het was beter geweest wanneer alle koopopties bij bol.com te zien waren geweest en wanneer de beschrijving duidelijker is over de kleur van het onderstel.

Het duurde wel even

De lamp die ik had besteld via Facebook was dus razend populair. Kreeg na een paar dagen een telefoontje dat het wat langer ging duren. Een kleine maand ongeveer. Helaas kwam de lamp pas na ruim 2 maanden. Hij was ook op bij de groothandel dus vandaar. Maar de lamp is super en wij zijn er heel blij mee.

Nice chair, door to door delivery

I am very happy with the chair. Also, the delivery man helped me to bring the chair upstairs, thanks to him also. The delivery was a bit longer, but your customer service was very helpful in giving the correct information.

Goede service, wel onverwachte kosten

Ik ben tevreden over de service en klantvriendelijkheid bij Home is Home. Wel kwam ik voor de onverwachte kosten te staan bij het retourneren van het vloerkleed( 2 bij 3 m). Ze moesten het kleed komen ophalen, dit stond in de kleine lettertjes maar was mij niet duidelijk bij het bestellen. Als ik dat geweten had had ik het kleed niet besteld - het kostte me 49 euro. Dat was wel een domper.

Super webshop

Ik had een porseleinen cactus gezien. Deze waren er in 3 verschillende soorten en las bij bestelling was het een verassing welke soort zou komen. Contact gezocht want ik wilde Ze alle 3. Kreeg snel antwoord en heb uitgevoerd wat ze mij had verteld hadden hoe te handelen. Met hele snelle levering en goed verpakt kreeg ik mijn 3 verschillende cactussen!!! Ik ben er heel blij mee!

Erg leuke spullen!!

Leuke spullen, maar wel aan de prijzige kant!

de Stenenmaat 1

7071ED Ulft

Over Kare.nl

Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.