Snel geleverd een goed product

Volgende ochtend al binnen, mmoi product.

Kon beter

Het duurde helaas langer dan de bedoeling was. En het product is kwalitatief niet je van het. Voor deze prijs hoor je meer te verwachten. Service was wel goed....

Na een lange wachttijd een product ontvangen dat aan de verwachtingen voldeed

Ik had een tijdschriften rek met klok erboven besteld. Op de website stond een levertijd van 1 tot 2 weken. Na 2 weken navraag gedaan en het artikel bleek niet op voorraad en de levertijd was 6 weken geworden. Na die tijd kreeg ik zelf een berichtje dat het weer was uitgesteld. Toen een verwachte levertijd van week 30 niet werd gehaald toch zelf weer een bericht gedaan. Uiteindelijk na 3 maanden wachten het product in goede staat ontvangen en het was het wachten waard. Gemiddeld geef ik daarom een voldoende, maar de updates klopten dus niet altijd en de levertijd op de website stond halverwege mijn wachttijd nog steeds op 1 tot 2 weken, dat had wel aangepast kunnen worden. Maar dat zijn geen redenen om niet terug te keren, want de producten van home is home zijn aantrekkelijk voor mij.

Zeer snelle reactie op een vraag.

Zeer snel een antwoord op mijn vraag ontvangen. Zeer oplossingsgericht.

Fabuleus

Prima contact met persoonlijke tint, snel geholpen met vragen

Superservice

Prachtig product en hele vriendelijke en professionele service.

Perfect!

Hele overzichtelijke website en super snelle levering. Zeer tevreden!

Volledig aan gedachte voldaan

Goede prijs, kwaliteit verhouding. Snelle service.

Super snel en vlotte levering

Zeer aangename website met een super snelle en vlotte levering. De brix salontafel is een toppertje!!

Leuke shop

Klantvriendelijkheid, snelle service.

Geweldige service en communicatie !

Ik vind het altijd erg fijn wanneer er op een goede manier wordt gecommuniceerd over leveringen, vertragingen etc. en dat doen jullie heel erg goed !

Gewoon goed zoals je mag verwachten

Snelle levering, goed product, levertijd vlg afspraak

Salontafel Charlie besteld. Mooie set en snelle levering, dag later al in huis. Alleen jammer dat jullie dit artikel op marktplaats goedkoper aanbieden en vervolgens niet op mijn bericht hierover reageren. De link op jullie site om de nieuwsbrief te ontvangen werkt ook niet.

Erg snelle en vriendelijke service

Ik had een TV meubel besteld. Hiervoor gold een levertijd van 1 tot 3 weken. Na twee weken heb ik even contact gezocht met Home is Home om te informeren of er al een bezorgdatum bekend was. Ik kreeg snel antwoord met de mededeling dat het meubel over twee dagen zou worden bezorgd. Vooraf kreeg ik zelfs nog een SMS met de tijd waarop de bezorger zou komen. Echt heel fijn!

super service

Ik had via bol iets gekocht en had nog meer artikelen nodig. dame heeft dit toen keurig allemaal via jullie home is home laten lopen en ook nog de korting gegeven die er op dat moment was

Communicatie en snelheid levering mag beter

Heb 26 juni een bestelling geplaatst. Kreeg geen bevestigingsmail (ook niet in de spambox). Kreeg daarna wel een snelle reactie op mijn mail. 2 juli is uiteindelijk het product geleverd terwijl het op voorraad was. Vrij lange levertijd dus. Product was goed verpakt. Ik heb wel een JA ingevuld bij de aanbeveling, tenzij je je product snel wil hebben. Dan zou ik hier niet bestellen.

Perfect!

Snelle verzending, veel aanbod en leuke artikelen.

Snel geleverd. goed verpakt. product is naar wens.

Bestellen ging makkelijk, en product was nog goedkoper dan elders.

Bestelling was zo geplaatst en zou binnen 1 dag geleverd worden. Helaas kan post nl dit niet nakomen door te zeggen dat wij niet thuis waren(wat we dus wel waren). Artikel kwam nu op maandag en zijn hier zeer tevreden mee.

Snelle bezorging, uitstekende verpakking

Ik heb een hele leuke wandklok, Hypno by-boo, besteld en die bij m'n zus laten bezorgen. Zij heeft hem vervolgens naar Italië meegenomen, waar ik woon. Dank zij de snelle bezorging hangt de klok nu bij mij aan de muur. Werkelijk super!

Snelle en goede service

Het bestelde werd heel snel geleverd. Ook toen we een retourzending hadden werd dat vlot en keurig afgehandeld.

Heel goed. binnen een dag ontvangen. keurig verpakt.

Heel goed. binnen een dag ontvangen. keurig verpakt.

Helemaal top!!

Perfect! Heel erg tevreden kast is eergisteren geleverd vriendelijke bezorger en krijg hee veel complimenten over de kast, verwijs ze allemaal door naar jullie Top!

Perfecte service en puntueel in afspraken nakomen.

Zie bovenstaande kort maar krachtige reactie.

de Stenenmaat 1

7071ED Ulft

Over Kare.nl

Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.