Verschikkelijke service

Meedenken met een probleem kunnen ze daar niet. Passende oplossing komt niet of ik moet zelf bij betalen. Koop hier niks.

Mooie fiets

Mooie fiets, goed stevig. We hebben de crown dames fiets besteld 28 inch. Goede kwaliteit, redelijk makkelijk in elkaar gezet. Zeker waard om je hier je fiets te bestellen.

Schandalig

Vreselijke zaak. Fiets ziet er mooi uit, maar alles gaat in een paar maanden tijd hard achteruit. Schroeven gaan voortdurend los, onderdelen verbuigen en het verroest. Nog nooit zoiets meegemaakt. Echt schandalig!

Superservice!

Het lukte mij niet om de fiets die ik graag wilde te bestellen via de website maar 1 telefoontje was genoeg om dat in orde te maken. Hele aardige jongemannen die er alles aan doen om je tevreden te stellen. Fiets kon dezelfde avond nog bezorgd worden maar omdat ik een sterkere accu wilde en deze niet op voorraad was werd het 2 dagen later. Ben helemaal happy met mijn superfiets!

Fantastisch, klantvriendelijk en super tevreden!!!

Als verrassing met mijn man meegenomen voor een bezoekje aan Superfietsen, waarbij ik onverwacht voor mijn a.s. 65e verjaardag een nieuwe fiets uit mocht kiezen met midden motor. Ik was bekend met een e-bike, maar wilde er ooit nog graag eentje met midden motor ipv motor op het voorwiel, omdat dat voor mij wat veiliger aanvoelde. Enkele fietsen uitgetest in de winkel en bij 1 van de fietsen uittesten, raakte mijn (nieuwe) lange jurk tussen de as van het achterwiel....hier kon superwinkel natuurlijk niks aan doen, maar mijn middag en de aandacht voor een nieuwe fiets waren meteen behoorlijk verpest. Wij zijn huiswaarts gekeerd en beloofd de week erop terug te komen, voor een "herkansing". Wat schetst mijn verbazing toen er enkele dagen later een mooi boeket met kaartje eraan werden bezorgd als pleister op de wonde, voor mijn 65e verjaardag en ivm de pech met mijn jurk. Hoe leuk is dat?? Zaterdag teruggegaan en een schitterende Qwic fiets met midden motor uitgekozen, met de accu in het frame...toch weer even met een paar fietsen proefritjes gemaakt, maar deze was voor mij de juiste keuze...Geen opdringerige verkooppraatjes om een duurdere versie te kopen, met nog meer accu vermogen, wat voor mij totaal niet relevant is, geen gepush dat er n luxer model was, wat natuurlijk ook weer duurder was, gewoon goed advies gegeven en onze vragen goed beantwoord gekregen op een prettige manier met duidelijke kennis van de producten die hij verkoopt. Wij zijn zéér tevreden over Superfietsen en de manier waarop wij zijn geholpen en raden deze winkel zeker aan....Zondag meteen al even een ritje gemaakt en ondanks dat je je fietsstijl aan moet passen bij een midden motor was ik er snel aan gewend...Helemaal blij dus met mijn kado. En Superfietsen bedankt voor jullie deskundig advies!!!

Beetje jammer dat PostNL geloofd wordt en niet de klant

De fiets is ontzettend snel geleverd en ziet er goed uit. Jammer genoeg is niet de hele fiets gemonteerd afgeleverd. Terwijl dit wel is waar ik voor betaald heb. Ze hebben bij postNL nagevraagd hoe de aflevering gegaan is en zij geven aan dat gezegd is dat de fiets niet afgemonteerd hoefde te worden. De fiets is zomaar neergezet is en de bezorger heeft met geen enkel woord gecommuniceerd over montage. Ik denk dat hij er gewoon geen zin in had. Nu zal ik het dus zelf moeten doen. Echt heel jammer dat ze PostNl wel geloven en niet de klant!!!

Uitstekend service

Handleiding was erg makkelijk te vinden en gebruiken op het website. Klantenservice was ook heel goed.

Reactie van het bedrijf

Jeahru, Bedankt voor deze review en topcijfer! Wij vinden het erg fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn over de service. Heel veel fietsplezier en veilige kilomters toegewenst. Groeten, Halime Team Superfietsen

Gewoon Goed!!

Leuke snelle levering van een vouwfiets ALTEC de tuquaise/zwart kleur. Simpel in elkaar zetten..85% is al klaar. Maar ook uit elkaar heb je zo id gaten. Geweldige Klarna achteraf betalen optie. Onze dochter gebruikt deze vd studie en rijd met OV en dan mag een vouwfiets gratis mee. En de prijs is zeker niet duur voor fiets met 7 versnellingen Alles behalve slot zit erop . Zelf fietsbel en verlichting waar de batterijen al inzitten en ook qua veiligheid is overal aan gedacht. Mooi lang stevig frame en instellen van stuur en zadel gaan heel simpel. De fiets nu 4 weken in gebruik en werden vandaag gebeld hoe de fiets en de aankoop was bevallen. Was een heel leuk gesprek en hebben tips uitgewisseld en die ze hopelijk toevoegen of juist niet moeten veranderen. Daarom een dikke 4.5 sterren. Bedankt Suprfietsen.nl

Reactie van het bedrijf

Hoi Marinda, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen. De tips die je hebt gedeeld, daar gaan we zeker wat mee doen, bedankt voor het meedenken. Wij wensen jouw dochter vele veilige en plezierige kilometers toe tijdens haar dagelijkse rit naar school. Groeten, Halime Team Superfietsen

Echt een top zaak

een fiets besteld En de volgende dag geleverd Keurig verpakt Echt super En van de prijzen van de fietsen blijf je toch lachen Voor zulke degelijke fietsen

Reactie van het bedrijf

Hoi Rob, Wat een leuke review en geweldige cijfer, dankjewel! Goed om te horen dat je tevreden bent met de fiets en de levering. Wij wensen jou vele veilige kilometers toe. Groeten, Halime Team Superfietsen

Erg tevreden!

Alles ging goed kwa service alle onderdelen van de fiets ontvangen. Helaas was de ketting nog niet strak gespannen. Misschien over het hoofd gezien. Voor de rest was alles goed.

Reactie van het bedrijf

Hoi Morris, Wat leuk dat je nog een review hebt geplaatst, bedankt! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Het is sowiezo heel knap dat je de fiets zelf hebt afgemonteerd. Mocht je toch nog twijfelen over de ketting, dan ben je altijd welkom in één van onze winkels zodat onze monteurs nog even kunnen meekijken. Veel fietsplezier toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen

Good service, medium quality bike

The ordering was simple, the bike came reasonably fast. The price was good. It was somewhat difficult to adjust the braking pads on the bike. Additionally, the on-line manual was not unique for my bike, so I had to read through it well to understand which instructions were applicable to my case

Reactie van het bedrijf

Hi Andriy, Thank you for sharing your experience by posting a review. Good to hear that the order and delivery has been done to your satisfaction. As for the online manual, I would like to thank you for this tip, we will go through our manual again. We wish you safe kilometers. Regards, Halime Superfietsen

Zeer te vreden

Goede evaring snelle levering vriendelijke mensen en niet te duur en mooie fiets

Reactie van het bedrijf

Hoi Adriaan, Bedankt voor deze review. Fijn dat je zeer tevreden bent en dit met ons wilde delen. Wij wensen jou veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen

Mooie sportieve fiets

De fiets is heel stoer en sportief en de kettingkast is ook supermooi met die doorzichtig bovenkant.de fiets is heel mooi voor zowel oud en jong

Reactie van het bedrijf

Hoi Fouad, Bedankt voor deze mooie review en top cijfer! Leuk om te horen dat je super tevreden bent met jouw fiets en dat met ons hebt gedeeld. Wij wensen jou nog vele veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen

Hele mooie degelijke fiets en snelle oplossing klein probleempje

De bestelde oma fiets was heel snel in huis en is van degelijke kwaliteit. Helaas schoot er wel tijdens het fietsen een schroefje los van het zadel. Een mailtje was genoeg om dezelfde dag nog een nieuw zadel toegestuurd te krijgen. Top service! Heel tevreden dus met de fiets én de klantenservice!

Reactie van het bedrijf

Hoi Brenda, Bedankt voor deze terugkoppeling en mooie cijfer. Wij doen ons best om onze klanten z.s.m. te helpen zodat ze kunnen genieten van de fiets. Fijn om te horen dat je snel en naar tevredenheid bent geholpen. Wij wensen jou veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen

Uiteindelijk zeer tevreden

Wij hadden twee fietsen gekocht voor onze schoolgaande zoons. Heel snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. De koplamp van een van de fietsen werkte niet. Daarover gemaild en zonder probleem werd er direct een nieuwe lamp gestuurd. Top, nogmaals dank, Inge. Ook hadden we wat problemen met de banden, die liepen snel leeg direct na het oppompen. Nieuwe of eigelijk oude ventieltjes losten dit op. Ook de ketting liep van een van de fietsen af (meerdere keren), maar waarschinlijk had ik de ketting niet goed gespannen. Gisteren alsnog gedaan, dus ik hoop dat mijn zoon probleemloos naar school kan morgen. Al met al goede service (levering en klachtafhandeling), maar ook wat frustraties, die voor een deel bij mezelf lagen.

Reactie van het bedrijf

Hoi Martijn, Bedankt voor het nemen van de tijd om je ervaring met ons te delen. Dit waarderen wij enorm. Goed om terug te lezen dat je tevreden bent over de klachtenafhandeling en service en dat je wat problemen zelf hebt op kunnen lossen. Mochten wij hier nog iets in kunnen betekenen. Weet je ons te vinden! Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen

Slecht

Slechte kwaliteit zat al beschadiging op. Standaard brak af waardoor fiets om klapte. 4 weken oud nu oud barrel terwijl ik zelf super zuinig ben en eigenlijk nu al een andere fiets wilt

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Patricia, Bedankt voor het delen van je ervaring. Na het lezen van je review hebben wij natuurlijk gekeken of wij eerder een melding van jou hierover hebben ontvangen. Dit was niet het geval. Wij hebben daarna telefonisch contact met je gezocht. We zijn nu nog in afwachting zoals besproken van het beeldmateriaal zodat wij jou een passende oplossing kunnen bieden :) Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen

Mooie fiets die dieven blijkbaar ook mooi vinden.

Erg blij met mijn mooie nieuwe fiets. Helaas is deze al binnen 2 weken gestolen dus ik ben niet de enige die er van genoten heeft.... Er is alweer een nieuwe naar mij onderweg omdat ik er tevreden was over de service en de kwaliteit van de fiets. Dit keer een opvallende kleur zodat hij hopenlijk langer in mijn bezit blijft.

Reactie van het bedrijf

Hi Amber, Echt super vervelend dat je fiets is gestolen. Laten we hopen dat je van de nieuwe fiets veel langer plezier mag hebben! Bedankt voor het delen van je ervaring, Top! Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen

Keuze en vlottelevering

Tweede fiets hier gekocht van het zelfde merk. Bij mankement shimano onderdeel contactformulier ingevuld. Snel antwoord gekregen en het onderdeel is snel opgestuurd. Ik kon het zelf vervangen en de fiets kon in gebruik.

Reactie van het bedrijf

Hoi Winfried, Bedankt voor je review en ik vind het top om te lezen dat wij je ondanks een klein mankement snel op weg hebben kunnen helpen. Goed dat het gelukt is om zelf het onderdeel te vervangen! Nu vele fijne kilometers op de fiets gewenst! Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen

Perfecte service , perfect contact.

Super gave fiets besteld voor mijn zoontje zijn verjaardag. Na 2 weken bleek de ketting geknapt te zijn, gemaild en krijg ondanks dat het niet onder garantie valt een nieuwe ketting toe gestuurd. Bestel hier in ieder geval vaker de fiets voor mijn kinderen,snelle levering en het contact is snel en echt super.

Reactie van het bedrijf

Hoi Joyce, Superleuk om deze review van jou te lezen. Fijn dat wij je goed van dienst hebben kunnen zijn. Je zoontje kan hopelijk snel weer lekker racen op zijn fiets! Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen

Tot nu toe niet goed…..

Fiets besteld en deze is vrijdags geleverd. De batterij aan de oplader gedaan, zoals geadviseerd wordt. Op zaterdag ( de dag erna) de batterij in de fiets gedaan, maar deze werkt dus niet. Aan de lader doet alles het, zo gauw de lader eraf gaat werkt niks. Nu kan je dus niet de klantenservice bereiken en moet je tot maandag wachten, zeer vervelend als je afhankelijk bent van een fiets….,

Reactie van het bedrijf

Hoi Natascha, Via deze weg, bedankt voor het delen van je ervaring tot nu toe. Inmiddels hebben wij gisteren contact met elkaar gehad en gaan wij het probleem natuurlijk oplossen. Wij hopen dat je dan ondanks deze kleine hobbel in de weg tevreden bent met de oplossing en vele fijne kilometers kan gaan maken op de fiets! Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen

Snel bezorgd, makkelijk te monteren en kwaliteit.

Binnen 1 werkdag bezorgd, na uurtje monteren klaar om te fietsen. Toen de jongens van school kwamen, was hun glimlach van oor tot oor. Mooie kwalitatieve fietsen.

Reactie van het bedrijf

Hoi Faruk, Top!, dat de jongens blij zijn met hun fietsen! Daar doe je het natuurlijk voor. Wij wensen ze dan ook heel veel plezier van hun fietsen en onze dank voor het plaatsten van deze mooie review. Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen

Bagger! :-(

Een Altec fiets gekocht bij superfietsen.nl. na korte tijd speling in het achterwiel. Er werd een nieuw achterwiel geleverd. Tandwiel, band en zelfs velglint moest ik nog overzetten. Ik kon de fiets naar een de fietsenmaker brengen maar dan zou ik €20,- vergoed krijgen. Echt een lachertje! Als toppunt werd er ook nog een achterwiel met zwarte spaken geleverd terwijl het origineel ongelakte spaken heeft. Na montage 10 km gefietst en constateerde direct een olielekkage aan de achteras. Dit doorgegeven en ook meteen gevraagd om een voorwiel met zwarte spaken. Verzoek werd afgewezen en kon een voorwiel kopen. Voor mij nooit meer superfietsen.nl en zeker geen fiets van het merk Altec!! Wat een bagger!

Reactie van het bedrijf

Beste Bart, Bedankt voor je review. Wat jammer dat deze niet zo positief is. Ik heb het contact er even bij gepakt en zie dat wij je inderdaad een nieuw wiel hebben toegestuurd en hebben beloofd de montagekosten te vergoeden op vertoon van de bon en dit aan je aangegeven. Je hebt er voor gekozen om het wiel zelf te monteren. Helaas kunnen wij dan inderdaad niet tot vergoeding overgaan. Natuurlijk betreuren wij dat ondanks dat wij ons best hebben gedaan je zo goed mogelijk te helpen je niet tevreden bent. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen horen wij dat graag. Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen

Zeer slechte ervaring

Ze vragen je 80 euro te betalen voor een gemonteerde fiets, en dan komt de fiets naar je toe en zeggen dat zij geen licht en wat andere dingen verplicht zijn te installeren. Op de site staat 100% rijklaar voor dit bedrag. Echt slechte ervaring. Ik raad het niemand aan.

Er ontbraken wat dingen maar mega goede aftersales!

Super blij met mijn nieuwe elektrische fiets! Heb mijn Cortina fiets gekocht in augustus 2022, bij vergelijkbare websites is deze fiets nergens meer te verkrijgen t/m maart 2023. Er ontbraken wat dingen bij mijn fiets, zoals de snelheidssensor, waardoor mijn fiets gelijk een error gaf. Ik kreeg super goede aftersale services, en alles was binnen de kortste kerren helemaal gefixt! Ik ben super blij met mijn nieuwe fiets en zou superfietsen zeker aanbevelen!

Elke dag weer blij als ik op deze fijne fiets stap!

Prettige lichte transportfiets voor dagelijks gebruik korte afstanden. Praktisch voor naar het werk en om een boodschap te doen. Mooi design! Heel blij mee!

Reactie van het bedrijf

Hoi Amanda, Wat leuk dat je nog even een review achterlaat. Bedankt hiervoor! Het is goed om te horen dat je blij en gelukkig bent met jouw aankoop. Wij wensen jou nog vele veilige en plezierige kilometers toe. Groeten Halime Team Superfietsen

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.