Uitstekende service

Onderdeel kapot gegaan tijdens de montage, service werd direct geboden door een nieuw onderdeel op te sturen! Super!

Snel, goed en duidelijk. Geen fratsen.

Het proces was duidelijk en de informatie goed vindbaar. Geen vraagtekens. Nadat de fiets binnen was nog contact opgenomen en kreeg snel hulp en antwoord. Goede oplossing.

Goede kwaliteit fietsen

Snelle service en een prima fiets!

Ik had een fiets besteld en de voordeelset met krat, slot en telefoonhouder. De fiets kwam gewoon op afgesproken moment maar de voordeelset werd steeds door dhl terug gestuurd. Dit heb ik superfiets gemeld waarna Superfiets mij de set gelijk weer naar mij verstuurd. Ze reageerde snel. Daarnaast is mijn dochter blij met de fiets. In elkaar zetten ging goed. Als ik even iets niet wist kon ik het op de online handleiding bekijken. Dus al en al goed. Goede service en goede fiets

Nette bezorging snelle levering een en al top dus

Goede service en levering

Mooie fiets voor mijn dochter. Netjes geleverd en goed bescherm aangekomen. Makkelijke montage en goede handleiding.

Goede service!

Eerst mijzelf goed laten informeren door de behulpzame mannen van de vestiging Rotterdam, waarna ik nog eens ben teruggekomen voor het kopen van een elektrische fiets. 1,5 dag later was de fiets rijklaar om opgehaald te worden. Ik ben blij dat ik altijd kan terugkomen voor een servicebeurt of reparatie bij de werkplaats. Top!

Supergoed

Levering was super en mijn zoon vindt de fiets fantastisch rijden. Super!

Snelle service , mooie prijs!

Fiets voor mijn zoon gekocht. Snelle service en bezorging , goeie prijs , uitstekende kwaliteit en hele mooie fiets. Mijn zoon is er super blij mee !

Heel slecht

We hebben in april een fiets gekocht voor onze zoon en de voorrem werkt al niet meer, het zadel is niet stabiel. Achter rem werkt niet goed, is niet stevig. Echt zonde van ons geld

Fantastische service, snelle levering, supermooie fiets!

Hele mooie fiets, veel waar voor je geld. Fantastische service bij probleem, snelle oplossing en zeer vriendelijke klantenservice.

Super service

De fiets kwam in zijn geheel zonder krassen aan. Na een klein ongelukje bij m’n moeder met haar hond is mijn achterlicht kapot gegaan. Ik heb eerst zelf gekeken of ik het kon maken of het lampje kon vervangen, maar helaas was dit niet het geval. Met lood in mijn schoenen de klantenservice gebeld en netjes het verhaal uitgelegd. Even later werd ik terug gebeld dat ik door mijn eerlijkheid een korting kreeg en ze een nieuwe achterlicht opsturen zodra ik betaald had. Ondanks dat ik het zo niet bedoelde, vind ik dit echt super netjes

snel en goede afhandeling

koplamp nieuwe fiets werkte niet email gestuurd volgende dag nieuwe koplamp gekregen TOP

Mooie fiets voor een mooie prijs

Snel verzonden en een mooie fiets

goed gemaakt

Makkelijk te monteren. Stevige fiets. Kwaliteitsonderdelen.

Top service en top fiets.

De fiets was snel geleverd. Redelijk makkelijk inmekaar te zetten. Top fiets mijn dochter is er super blij mee.

Prima Service en fietsen!

Il heb voor mezelf en mijn partner 2 fietsen besteld! Service en oplevering was super en fietsen zijn in goede orde. Wij zijn blij

Super nette levering en service

Gekozen voor eigen montage. Was echt goed te doen, netjes verpakt en duidelijke wat waar moest. Heel blij met de fiets.

Super klantenservice

Alles duidelijk gecommuniceerd en mijn vraag snel en kundig behandeld door de klantenservice.

Snelle duidelijke levering, degelijke fiets

Goede basic fiets met versnellingen , zelf makkelijk af te monteren. Zoon is er hartstikke blij mee en kwaliteit tot nu toe goed

Slecht!

Fiets besteld met rijklaar-service, maar geleverd met kapotte band, defect slot en zonder lamp/rek. Oplossingen vragen steeds veel moeite van mij terwijl ik juist had betaald voor zorgeloze levering. Erg slechte service en teleurstellende ervaring, niet aan te raden.

Leuke fiets!

Leuke fiets voor deze prijs. Wel aan te raden om de fiets rijklaar te laten maken. Het is echt een bouwpakket met veel kleine onderdelen. Geen hele edele kwaliteit, maar daar is de prijs ook naar.

Gave & Solide fiets

We hebben de fiets een week geleden ontvangen. Het was gemakkelijk om de fiets te monteren. Na montage zag je direct hoe mooi de mat zwarte fiets is. Hij heeft een gave en solide uitstraling. Daarnaast zorgt de fiets voor gebruiksgemak vanwege de bagagedrager aan de voorzijde en de achterzijde. Mijn zoon voor wie ik de fiets heb aangeschaft is er heel blij mee.

Superervaring met superfietsen.nl

Het bestellen, de levering en de zelfmontage ging allemaal prima. Heel erg tevreden over superfietsen.nl. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde!

Snel en goed geleverd

Fiets is geleverd na twee werkdagen zoals beloofd. Alles was in orde. Perfect!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.