Beste J. Hilverts, Bedankt voor uw review. Wat vinden wij dit vervelend om te lezen. Helaas zijn de afspraken die u maakt met de betaalaanbieder waarmee u de fiets aanschaft geen afspraken waar wij invloed op hebben. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met de betaalbieder die u heeft gekozen. Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Hallo Mathijs, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je aankoop bij ons. Het doet ons altijd deugd om zulke leuke reviews terug te mogen lezen. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Hallo Daisy, Bedankt voor het schrijven van deze recensie. Helaas komt het wel is voor dat er een fiets met een mankement geleverd word, gelukkig ben jij naar tevredenheid geholpen door onze klantenservice. Wij wensen jou veel veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Hallo Thomas, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je bestelling bij ons. Wij wensen jou veel plezier en veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste Lindsay, Bedankt voor het schrijven van deze recensie. Leuk om te mogen lezen dat jouw dochtertje helemaal tevreden is met haar nieuwe fiets. Veel veilige kilometers toegewenst aan jouw dochtertje! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Goedendag Joost, Bedankt voor het schrijven van deze positieve recensie. Het doet ons goed om te mogen vernemen dat je naar tevredenheid bent geholpen door onze klantenservice. Wij wensen jouw vriendin veel veilige kilometers toe op haar nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste Liam, Allereerst bedankt voor het delen van je ervaring. Zoals jezelf aangeeft in de e-mail heb je destijds de pedalen er zelf verkeerd ingedraaid ondanks de meegezonden instructievideo’s. Desondanks hebben wij om je tegemoet te komen zowel een universele als een originele onderdeel toegestuurd. Wij herkennen ons daarom niet in je ervaring dat wij moeilijk doen of de schuld bij jou willen leggen. Dit blijkt ook uit eerdere correspondentie per mail die wij eerder met je hebben gehad. Ook in de laatste kwestie hadden we je heel graag willen helpen als wij daar de kans voor hadden gekregen. Je hebt er zelf voor gekozen om de fiets zonder overleg met ons elders te laten maken waardoor wij niet de kans hebben gehad garantie vast te kunnen stellen. We adviseren je daarom ook om in de toekomst eerst contact met ons op te nemen bij eventuele problemen zodat wij kunnenbekijken wat wij voor je kunnen betekenen. Hartelijke groeten, Inge Team Superfietsen
Hallo Mohamed, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je aankoop bij ons, het doet ons altijd goed om zulke recensies terug te mogen lezen. Veel veilige kilometers toegewenst op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve recensie. Wij wensen jou veel plezier en veilige kilometers toe op je nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste Cindy, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, jammer om te vernemen dat de bestelling in eerste instantie niet helemaal soepel verlopen is. Gelukkig heeft mijn collega Tim jou naar tevredenheid kunnen assisteren. Wij wensen jouw zoontje veel veilige kilometers toe op zijn nieuwe fiets! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Beste Aad, Bedankt voor het delen van jouw ervaring omtrent je bestelling bij ons. Wij wensen jullie nog een fijne vakantie en veel fietsplezier! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Hello Piotr, I am happy to hear that you are satisfied with you're new bike. We wish you a lot of safe kilometers! Groeten, Jeroen Team Superfietsen
Hi Matthijs, Bedankt voor het delen van je ervaring. Dit waarderen wij zeer. Ik heb natuurlijk even nagekeken of wij eerder contact met je hebben gehad betreffende dit euvel. Ik kan geen contact terug vinden. Wist je dat wij graag voor je klaar staan om je te helpen met vragen, advies maar natuurlijk ook met klachten? In dit geval zie ik dat je de fiets in doos hebt besteld. Dat betekent inderdaad dat je zelf nog een aantal onderdelen moet monteren, maar ook de spanning van de ketting nog even moet controleren. Als deze te slap staat is het (laten) aanspannen van de ketting een simpele oplossing die je klacht verhelpt. Daarnaast is het raadzaam om je fiets na 3 maanden te laten voorzien van een servicebeurt. Daar wordt ook het spannen van de ketting meegenomen. Mocht ik nog wat voor je kunnen betekenen hoor ik dat heel graag! Je kan ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 16:00 uur op telefoonnummer 085-0192706 of via een e-mail service@superfietsen.nl Ik help je graag verder! Groeten, Inge Team Superfietsen
Hoi Alex, Bedankt voor jouw mooie review en cijfer. Wij zijn erg blij dat je zo tevreden bent, daar doen wij het uiteraard voor! Het is fijn om te horen dat je goed te spreken bent over jouw online aankoop en onze collega Tim, dit zal hij leuk vinden om terug te lezen. Veel fietsplezier en veilige kilometers namens Superfietsen. Groetjes, Halime
Hallo, Bedankt voor de review en complimenten, dat horen we graag terug. We zullen het voorstel over een andere bezorger meenemen en bespreken binnen de team. Fijn dat de fiets is bezorgd en dat je tevreden bent. Veel fietsplezier toegewenst. Groeten, Halime Superfietsen
Hoi Anthony, Bedankt voor jouw mooie review en prachtige cijfer! Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent. Dat waarderen wij enorm! Namens Superfietsen wens ik jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Groeten, Halime Superfietsen
Hoi Sylvia, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven en deze te plaatsen. Het is een eer om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en goed bent geholpen in de winkel. Ik hoop dat je lang plezier hebt van jouw aankoop. En je bent uiteraard altijd van harte welkom! Groeten, Halime Superfietsen
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.