Goede service. Zeker aan te raden. Fiets snel geleverd en precies zoals de foto’s en omschrijving.
Echt een superfiets, makkelijk te monteren genoeg uitleg via jullie site, fietst heerlijk , lekker stevig mooie kleur ik zou weer een fiets bestellen bij jullie als ik er weer 1 nodig heb, en ik zou bij iedereen jullie aanraden om een fiets te kopen Super bedankt voor deze mooie fiets Gr nancy mooser
Bedankt voor je geweldige review, Nancy! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de fiets en onze service. We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe, en natuurlijk zien we je graag terug als je weer een fiets nodig hebt! 🚴♀️💚 Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Snelle levering en goed verpakt. Het monteren is vrij simpel samen met mijn dochter gedaan voor haar was dan ook de fiets, Ze is er super blij mee en de fiets ziet er echt mooi en degelijk uit.
Beste Leon, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat jullie samen de fiets hebben gemonteerd en dat je dochter er zo blij mee is! Wij wensen haar vele fijne kilometers! 🚴♀️ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Van bestellen tot leveren alles is helder, duidelijk en snel. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!!
Hoi Elmer, Bedankt voor je vertrouwen en mooie review. Veel plezier met je fiets! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Online een fiets gekocht werd binnen 2 dagen geleverd met duidelijk tijdvak. Fiets rijd heerlijk.
Hoi Lianda, Bedankt voor je positieve review! We wensen je vele veilige en fijne kilometers toe! Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Heb nu twee fietsen besteld hier en beide fietsen waren snel en netjes geleverd. En de dozen waren iets beschadigd maar door de nette binnen verpakking geen schade aan de fiets. Voor de toekomst hou ik dese leverancier en de opgeslagen lijst.
Hoi Jurgen, Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat de levering snel en zonder schade is verlopen. We zijn blij dat je de fietsen in goede staat hebt ontvangen en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te helpen! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Eenvoudig te bestellen, supersnel geleverd en bij schade ook geweldig afgehandeld. Zou standaard moeten zijn voor alle bedrijven.
Hoi Agnieta, Dank je wel voor de fantastische feedback! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met onze service. We wensen je heel veel fietsplezier! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Goede communicatie over de levering, vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit fietsen. Een absolute aanrader!
Hoi Mark, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de communicatie, service en de kwaliteit van onze fietsen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! We wensen je veilige kilometers toe en veel fietsplezier. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
We hadden een Altec fiets besteld en bij levering zat er een beschadiging op. Gebeld en er is direct actie ondernomen en de fiets is opgehaald en tegelijkertijd een nieuwe geleverd. Helaas zaten hier ook beschadigingen op. Hier kan superfietsen niets aan doen omdat de fiets direct vanaf de leverancier wordt geleverd. Gelukkig zijn ze makkelijk te bereiken. Floor en Ingrid zijn ook erg meedenkend en behulpzaam aan de telefoon. Gebeld en men vond het heel vervelend, vooral omdat het voor de 2de keer niet goed was gegaan. Samen naar een oplossing gezocht en de fiets uiteindelijk afgemonteerd laten bezorgen (dan wordt hij vantevoren wel door superfietsen gecontroleerd). De kosten voor het afmonteren hebben we gedeeld. Nieuwe fiets was helemaal super in orde. Na een aantal dagen komt er een kaartje met sleutelhanger in de bus om mij te bedanken voor mijn geduld en relaxte houding. Zoals ik al aangaf kon superfietsen er niks aan doen, maar zit het bij de leverancier die dan de fiets niet goed heeft gecontroleerd. Dus volgende keer dus gewoon weer superfietsen hoor.
Beste Duiven, Bedankt voor je geduld en positieve feedback! We vinden het vervelend dat de fiets beschadigd was, maar zijn blij dat we samen tot een oplossing konden komen. Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met de uiteindelijke fiets en onze service. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn! We wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Krijg een kapotte fiets en de oplossingen die ze bieden zijn geen oplossingen. Schandalig.
Beste Susanna, Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent. De fiets was gelukkig niet kapot, maar het wiel zat niet goed in de velg. We hebben direct een oplossing aangeboden via een lokale fietsenmaker, zodat je snel op weg kon, maar daar ging je in eerste instantie helaas niet mee akkoord. Vervolgens boden we aan om de fiets op te halen voor herstel, maar ook dat bleek voor jou geen optie, omdat dit te lang zou duren. Uiteindelijk heb je er toch voor gekozen om het bij een lokale fietsenmaker te laten herstellen, uiteraard volledig op onze kosten. Het spijt ons dat we niet direct aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We doen ons uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en vinden het vervelend dat dit in jouw geval anders is ervaren. Wij blijven beschikbaar voor verdere toelichting indien gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Van begin tot eind op de hoogte gehouden. Fiets werd keurig geleverd en ondanks de paasdagen mooi op tijd. Ik Fiets weer met plezier rond Kortom super
Hoi Matthijs, Wat een geweldige review, dankjewel! Super om te horen dat alles goed is verlopen en dat je ondanks de paasdrukte op tijd kon genieten van je nieuwe fiets. Daar doen we het voor! Heel veel plezier met fietsen en geniet van elke rit! 🚴♀️ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Mooie fiets, voor een goede prijs. Daarnaast snelle service. Al met al een tevreden klant!
Hoi Samantha, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de fiets én onze service, daar worden we blij van! Heel veel fietsplezier gewenst! 🚴♂️ Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Ik heb op woensdag avond een rijklaar fiets besteld voor mijn dochter. Ik had op de site geleden voor 15.00 besteld = vandaag verzonden. Ik dacht dan hebben we de fiets vrijdag en kunnen we hem zaterdag geven voor haar verjaardag. Totdat ik een mail kreeg dat het wel 5 tot 10 werkdagen kon duren. Ik heb vrijdag gebeld dat het mijn fout was en ik niet goed gelezen had, gevraagd of ik de bestelling kon wijzigen naar fiets in doos en alsnog zaterdag bezorgd kon worden. Dit kon! Vandaag zelfs voor het tijdvak geleverd. En zo konden we onze dochter toch nog blij maken met haar nieuwe fiets. En ik, ik ben super tevreden over de service! Wij zullen dan ook zeker nog een keer hier bestellen!
Hoi Danique, Bedankt voor deze mooie review en julie vertrouwen! Wat fijn dat we toch nog konden bijdragen aan een geslaagde verjaardag! Heel veel fietsplezier toegewenst namens, Team Superfietsen
Keurig stevig in doos afgeleverd op afgesproken tijdstip, heldere instructies voor afmonteren en mijn zoon kan nu weer veilig naar school fietsen.
Hoi Martijn, Bedankt voor je positieve review en vertrouwen! Super om te horen dat het goed is gegaan en je zoon weer veilig onderweg is. We wensen je zoon veel veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
We hebben 2 fietsen besteld en zelf gemonteerd. Het pakket was goed verpakt. Alles wat je nodig hebt is duidelijk beschreven De eerste fiets duurde wat langer om te monteren, maar zodra je weet wat je moet doen, is het makkelijk!
Super blij met mijn nieuwe poeder roze fiets! Monteren was erg eenvoudig, veel mailtjes met instructies die kunnen helpen als je dit nodig vind. Contact met PostNL express over de bezorging was wel een drama want die reageren gewoonweg niet, maar 1 simpel mailtje naar superfietsen hierover en binnen 10 minuten werd ik al gebeld dat zij zelf contact zouden leggen met PostNL waarna alles direct geregeld was. Ik ben zeer tevreden!
Hoi Lynne, Bedankt voor deze mooie review! Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe poederroze fiets! 🌷 Fijn dat we je snel konden helpen met de bezorging. Veel fietsplezier en veilige kilometers gewenst! 🚲 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Voor mijn zoon een nieuwe fiets gekocht, hij blij, ik ook! Hele goede prijs/kwaliteit verhouding
Hoi Naomi, Bedankt voor deze review! Fijn dat het Superfietsen gelukt is om jullie beiden blij te maken! We wensen jouw zoon veel fietsplezier toe! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Het bestelproces liep de eerste bestelpoging mis wegens een storing op de website. Enkele minuten later kon het proces wel afgerond worden. 2 dagen later is de fiets volgens afspraak bezorg. De chauffeur belde 10 min voordat hij er was. Goed geregeld dus. De fiets bevalt uitstekend. Blije dochter!
Hoi Sebastiaan, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles uiteindelijk goed geregeld is en dat de fiets goed bevalt. Wij wensen jouw dochter heel veel fietsplezier en veilige ritten toe🚲 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Online een fiets kopen is altijd even afwachten hoe de kwaliteit in het echt is. Maar wij zijn positief verrast over de Altec Attack Jongens fiets 26 inch 3v! Snelle levering met een duidelijke handleiding. Montage is vrij eenvoudig. Mooie, stoere, stevige fiets die soepel schakelt, trapt en remt. Onze zoon is er ontzettend blij mee en kan weer een paar jaar vooruit. Zeker een aanrader!
Hoi Vanessa, Dank je wel voor je geweldige review! Fijn dat de Altec Attack zo goed bevalt en je zoon er blij mee is! Wij wensen jouw zoon veel fietsplezier toe voor de komende jaren! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Vandaag onze fiets binnen gekregen voor onze zoon die 7 is geworden! Bestellen ging goed en de levering was super. Zeker dat laatste, ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer genoteerd dus de fiets ging weer retour. Nadat ik superfietsen had gebeld en de situatie had uitgelegd kreeg ik later een mailtje dat ik geen extra kosten hoefde te betalen voor het opnieuw laten bezorgen, ondanks dat het mijn stomme fout was! Ik weet helaas niet de naam van die dame maar ik ben haar heel dankbaar!
Hoi Eefke, Dank je wel voor je fijne review! We zijn zo blij dat alles goed is gekomen, en dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen dat je zoon veel plezier heeft van zijn nieuwe fiets! 🚲 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
In 1 week tijd 2 fietsen gekocht. Niet verwacht dat wij 2 fantstische fietsen zouden ontvangen. Waar je normaal 1 tweedehands fiets voor deze prijs hebt , hebben wij nu 2 splinternieuwe fietsen. De fietsen rijden heerlijk, ondanks dat er geen versnelling op zit. De fietsen hebben geen handremmen wat wij wij erg fijn vinden ivm extra onderhoud. Kortom, een stadsfiets waar je een: Le tour de Franse mee kan rijden!!!!!
Beste Familie Meijer, Wat een fijne review, dank je wel! Super dat de fietsen zo goed bevallen. Dank ook voor het vertrouwen in ons. We wensen jullie heel veel plezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Bestellen en leveren ging super snel. Keurige bezorgdienst. Fiets volgens plaatjes en geen onverwachte verrassingen
Hoi Cynthia, Bedankt voor deze review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de fiets. Heel veel fietsplezier toegewenst namens, Team Superfietsen
Levering zoals afgesproken ,kwaliteit goed fiets zoalsmde afbeelding opmde site was dus alles naar wens
Hoi Ronald, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is gegaan en de fiets helemaal naar wens is. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
The website is easy to use, I ordered two bikes which arrived so quickly and the entire communication was brilliant! Would definitely recommend!thanks to this amazing team
Hi Tessa, Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear that everything went smoothly and that you’re pleased with the bikes and our service. Enjoy the rides, and we’re always here if you need anything in the future! Kind regards, Team Superfietsen
Ben enorm tevreden met hoe ik door klantenservice ben behandeld. Aardig, correct en vakkundig. En niet te vergetrn meedenkend. D elevring van de fiets was super snel op tijd en netjes. Dus zou iedereen superfietsen aanraden
Hoi Sandra, Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service én de snelle levering! We wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.