Duidelijk en goede communicatie. Op tijd gegevens verstrekt inzake levering. Tevens goede klantenservice, op moment van levering was fiets afgeprijst. Hierop mail gestuurd binnen een uur reactie. Binnen 1 dag stond geld op de rekening.
Hoi Nick, Wat leuk om te lezen, dankjewel! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service. Geniet van je nieuwe fiets! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Makkelijk besteld en snel ontvangen. Goed op de hoogte gehouden wanneer de fiets zou wirden bezorgd. De fiets zat goed verpakt ein 1 grote doos en het afmonteren ging prima. Wat me vooral opviel is de goed bouwkwiteit en de goede gebruikte materialen. Mooie matzwarte stadsfiets. Zoon is superblij!
Beste Robert, Bedankt voor deze review! Goed om te lezen dat het monteren goed is gelukt en dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit. Dat horen we heel graag terug! We wensen je zoon heel veel plezier met zijn nieuwe fiets! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Snel bezorgtijd, goed online instructies, fiets heleemal naar wens
Beste Tasos, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen je vele veilige en plezierige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Na opgelicht te zijn door een andere partij hier uiteindelijk de fiets kunnen aanschaffen! We kochten hem als pre order we zijn heel goed op de hoogte gehouden van de levertijden en tot onze verbazing kwam hij zelfs al eerder als aangegeven dus een leuke verrassing! Het in elkaar zetten is best wat werk dus vergis je daar niet in! Er ontbraken wat schroefjes voor de voordragen maar deze zijn direct opgestuurd na het gemeld te hebben. Kortom een tevreden klant!
Hoi Carlie, Bedankt voor het delen van jouw ervaring en voor het vertrouwen in Superfietsen! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat we jullie hebben kunnen verrassen. Het zelf monteren van de fiets kan inderdaad wat werk zijn. Voor wie dat liever niet doet, bieden we ook de optie om de fiets rijklaar te ontvangen. Veel fietsplezier! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Na weken zoeken voor een goede fiets zowel voor mijn dochter als voor mijn zoontje. Kwamen wij er maar niet uit via de website , de meeste sites gaven geen goede recensies en toen vonden wij online super fietsen. Deze gaf goede recensies en heb toen de klantenservice gebeld. Daar werd ik heel fijn geholpen door een hele lieve mevrouw en dat voelde gelijk goed dat wij diezelfde avond nog besteld hebben. De fietsen hebben wij vorige week binnen gekregen en zagen er goed uit!!! De naam super fietsen!! Klopt als een bus!!! Heel blij mee!!
Hoi Kim, Wat een geweldige review, dankjewel! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn en extra leuk om te horen dat de fietsen in de smaak vallen. We wensen jullie heel veel veilige én leuke kilometers toe samen! 🚴♀️🚴♂️ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Online staat een duidelijke uitleg en door de filters vind je precies wat je wilt. Ook hebben ze een brede prijs range. Op dinsdag de fiets besteld en direct via het postbedrijf een mail gehad om de afspraak te bevestigen. Erg nette en vlotte levering, zeer tevreden!
Hoi Jill, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles soepel is verlopen, daar worden wij ook blij van! Heel veel fietsplezier gewenst! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
De fiets is voor mijn dochter die over 1,5 jaar naar de middelbare school gaat. Hij wordt gebruikt als overbrugging naar een toekomstige elektrische fiets. Ik vond de prijs erg aantrekkelijk en de fiets is echt heel degelijk. Ook de levering was erg snel. Wel even een klusje om alles in elkaar te zetten, vandaar de 9.
Hoi Martine, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de fiets bevalt als tussenstap naar een e-bike. De montage vraagt soms even wat tijd, maar mooi dat het gelukt is! We wensen jouw dochter fijne kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Ondanks de lage prijs,is dit een zeer degelijke fiets.Ik gebruik hem 6 dagen per week voor de ochtendkrant te bezorgen dit zijn 4 wijken in totaal 350 kranten (dit wel in etappes,want 350 kranten ineens meenemen lukt niet)Dus een degelijke fiets,en zeker voor deze prijs
Hoi Vera, Bedankt voor je review. Knap hoeveel werk je ermee verzet. Fijn om te horen dat de fiets stevig genoeg is voor al dat rondbrengen. Dank voor je vertrouwen, en veel gemak tijdens het rondbrengen! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Fiets was uitstekend verpakt (misschien wel iets te voor een fiets van 250 Euro, compliment aan de medewerker.) In elkaar zetten was goed te doen, maar geen gereedschap in de verpakking, kan een minpunt zijn als je het niet in huis hebt. Je heb iets van 3 verschillende maten imbus- en steeksleutels nodig voor deze fiets. Dochter rijd er nu een week op, gaat prima, alleen de versnelling schakelt niet soepel, beetje bonkig allemaal (vader had er even een testritje mee gemaakt na afmonteren van de fiets, gaat er iets mis dan is hij gedeukt en niet het kind) Ach nouja, misschien toch even keer een naar de fietsenmaker voor afstellen (fiets, niet vader) Prima fiets, levensduur is natuurlijk lastig te bepalen, maar we gaan uit van redelijk wat jaren rijplezier, vooral omdat bijna alles op en aan deze van metaal is en of een standaard onderdeel (voor en achterlicht) dat men bij wijze bij van spreken bij de Action verkoopt of makkelijk via internet kan regelen zoals de kettingkast. We werden de laatste jaren namelijk een beetje moe van specifieke onderdelen die men alleen via de fabrikant kan krijgen, als het nog leverbaar is (Lezen we mee Gazelle en andere fabrikanten?) Kortom een hele fijne fiets!
Beste Eric, Bedankt voor je review en handige tips. Goed om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de verpakking, dat geven we zeker door aan het team. Wat betreft het monteren: het klopt inderdaad dat er geen gereedschap wordt meegeleverd, dit kun je er eventueel los bijbestellen. We vermelden dit ook bij het product, maar we begrijpen dat het handiger zou zijn als dat standaard duidelijker was. Dat de versnelling nog wat grof schakelt, is niet ongewoon bij een nieuwe fiets. Net als de ketting- en spakenspanning moet dit in de eerste periode even goed worden afgesteld, zeker als je de fiets zelf monteert. Fijn dat je dit hebt opgepakt. We hopen dat je dochter nog lang plezier heeft van haar nieuwe fiets! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
De fiets in kwestie was snel geleverd, ook waren de uitleg filmpjes heel duidelijk en makkelijk met het monteren van de fiets.
Hoi Jessie, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel fietsplezier! Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Hier een fiets besteld voor mijn dochter. Ruime keus en na 2dagen de fiets thuis bezorgd en samen de fiets afgemonteerd. Ze is er erg blij mee.
Hoi Sayèn, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de fiets snel geleverd werd en dat jullie hem samen zonder moeite hebben afgemonteerd. We wensen je dochter heel veel fijne kilometers toe! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Levering perfect en conform afstemming, weer 15 min voor levering gebeld dat chauffeur eraan kwam. Het in elkaar zetten is appeltje eitje. Zoon is erg blij met zijn nieuwe fiets
De naam zegt het al, super snel gekozen. super snel geleverd, super duidelijke omschrijving en super prijs/kwaliteit verhouding. Me zoontje er super super blij mee!!
Hoi Krishan, Dank voor deze review! Superleuk om te horen dat alles zo snel en soepel ging! En wat geweldig dat je zoontje zo blij is met zijn nieuwe fiets, dat maakt ons helemaal blij. Veel plezier samen en veilige kilometers! Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
De aankoop ging erg goed maar retourneren niet of nauwelijks mogelijk. Uiteindelijk na veel vijfen en zessen ‘mocht’ ik de fiets naar één van jullie fietsenwinkels brengen tegen een aftrek van maar liefst 85,- op het aankoopbedrag. Wel onder de voorwaarde dat ik een andere nieuwe fiets zou aanschaffen bij die winkel. Jullie begrijpen dat ik geen fijne ervaring heb opgedaan.
Beste Peter, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn dat de aankoop goed verliep, maar jammer dat het retourneren niet soepel ging. Onze regel is dat een fiets die via onze webshop in doos is aangeschaft altijd gedemonteerd en in de originele doos teruggestuurd moet worden. Jouw fiets was al gemonteerd en kan daarom niet meer als nieuw worden teruggenomen. Normaal moet je hem dan weer uit elkaar halen en verpakken. Omdat je de fiets graag wilde omruilen in onze fysieke winkel, hebben wij een uitzondering voor jou gemaakt en de fiets in de winkel aangenomen met een waardevermindering, zoals ook in onze retourvoorwaarden staat. We begrijpen dat dit voor jou als extra kosten voelt en dat dit niet de ideale situatie is. Toch is dit beleid er om de kwaliteit en garantie voor al onze klanten te waarborgen. Jammer dat je niet tevreden bent, maar weet dat we ver zijn gegaan in onze service. We wensen jouw zoon veel fietsplezier toe. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Vorige week de fiets ontvangen en na het zelf in elkaar zetten fietst deze als een zonnetje. In het pakket van de mand, slot en telefoonhouder zat niet het goede slot. Na een belletje werd het goede slot direct opgestuurd en kon ik het oude slot kosteloos terugsturen. Hele goede en snelle service! Dank jullie wel, mijn zoon is erg blij met zijn fiets!
Hoi Alice, Bedankt voor deze mooie review en positieve woorden! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je zoon blij is met zijn fiets! Wij wensen hem vele veilige en plezierige kilometers toe. Groeten, Team Superfietsen
Een prachtige Dakota fiets gekocht bij jullie. Een mooie degelijke kinderfiets voor een degelijke prijs. Snelle levering en duidelijke communicatie.
Hoi Claudia, Dank je wel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kinderfiets én onze service. We wensen de fietser veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Leverdatum en tijd onhandig, daarmee even wat moeilijk om de fiets in ontvangst te nemen
Hoi Ronald, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. De leverdatum kon eventueel worden aangepast via de link die je van PostNL ontvangt. De tijdsplanning wordt echter automatisch bepaald op basis van de route van de chauffeur en is helaas niet handmatig aan te passen. Hopelijk kun je snel genieten van je nieuwe fiets! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Top mtb Altec Mirage 27.5 , prachtige mtb , met kwaliteits onderdelen, fietst heerlijk , en supersnel geregeld, vriendelijke chauffeur netjes binnengezet .
Hoi Richard, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de fiets en onze service. Veel fietsplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen! 🚴♂️ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Mijn fiets was gestolen.mijn ex vriendin zei "je moet snel een nieuwe fiets hebben want die heb je nodig om de kids naar school te brengen,kijk op superfietsen.nl je hebt keuzes genoeg,ze zijn niet duur,zijn solide en ze leveren snel" zo gezegd zo gedaan en ja hoor binnen 48 uur was ik blij met mijn nieuwe fiets... TOP.
Hoi Daniel, Bedankt voor deze review. Wat balen van je gestolen fiets, maar super dat je ex je naar ons verwees en je weer snel weer op pad kon! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel veilige kilometers en fijne ritjes met de kids! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Ik had gekozen voor een fiets in doos, daar deze sneller geleverd kon worden en ik had gelezen dat het monteren zeer eenvoudig was en snel gedaan kon worden (ik las 15 minuten!). De fiets kwam snel, dat was super! De fiets zat keurig verpakt, ook super,! Echter het monteren was veel werk, niet zo super! Geen handleiding op papier in de doos (waarom niet?). Filmpjes kijken en hopen dat het lukt. Het lukte me niet, en ik ben toch behoorlijk handig! Ik heb de buurman erbij gehaald, hij is handig met fietsen. We zijn samen dik 2 uur bezig geweest. Ook omdat het transportrek dat voorop kwam niet om de dikte van het stuur paste. Jammer, want daarvoor had ik nog wel speciaal gebeld en dat was ook voor deze fiets geschikt. We hebben de beugels (met risico uiteraard) verbogen en op een andere manier vastgezet. Kortom, mooie fiets, monteren is tegengevallen en verkeerde informatie ontvangen van de helpdesk. Bij elkaar toch een ruim voldoende.
Hoi Jeannette, Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service. Jammer dat het monteren tegenviel, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We sturen inderdaad geen papieren handleiding mee; de handleidingen staan op onze website en we verwijzen ernaar in de orderbevestiging. Zo zorgen we ervoor dat klanten altijd de meest actuele montage-instructies kunnen bekijken. Wat vervelend dat het voorrek niet goed paste, zeker als je vooraf telefonisch had nagevraagd of het geschikt was. Dat nemen we mee om onze adviezen te verbeteren. We hopen dat je ondanks de hobbelige start veel plezier hebt van je fiets. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Superfietsen heeft echt superfietsen fiets makkelijk in elkaar te zetten jammer genoeg dat hij voor mijn dochter net nog ye hoog was dus nu heeft mama een nieuwe fiets
Beste familie den Brinker, Bedankt voor deze leuke review! Wat leuk dat mama nu goed voorzien is en blij is met haar nieuwe fiets! Mocht je je dochter alsnog willen verrassen met een passende fiets, dan zijn jullie van harte welkom. We doen er dan graag een stevig kettingslot cadeau bij. 🚲🔒 Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
De fiets hebben we gekocht voor onze dochter. We hebben gekozen voor de optie om zelf het stuur en trappers te monteren. Echter staat er in de handleiding dan dat je ook de spaken, versnellingen en zo ook moet controleren. We gingen er vanuit dat we dan alleen het deel van postnl moesten doen. Dat was onze fout dus gaat ze fiets naar de fietsenmaker om dit te controleren. De doos was wat beschadigd bij levering, en de dozen die erin zaten ook. Hierdoor is er 1 van de reflector voor in het wiel stuk. Verder is het een hele gave fiets en zijn de filmpjes voor montage heel duidelijk. En was de fiets snel geleverd
Beste familie Ulft, Bedankt voor je eerlijke review! Wat fijn dat jullie dochter blij is met haar nieuwe fiets en dat het monteren met de filmpjes goed ging. Jammer om te horen dat de doos beschadigd was en er daardoor een reflector stuk is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur even een bericht via [email protected] zodat we een nieuwe kunnen toesturen. Goed dat jullie de fiets nog even laten checken bij de fietsenmaker, dan weet je zeker dat alles helemaal in orde is! Veel fietsplezier toegewenst. Groeten, Team Superfietsen
Super blij mee!
Hoi Lisette, Bedankt voor deze review! Leuk om te horen dat je blij bent met jouw nieuwe fiets. We wensen je veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Samen met mijn dochter op zoek gegaan naar een nieuwe fiets voor haar. We kwamen uit bij superfietsen.nl. Duidelijke beschrijving en een prachtige degelijke fiets gevonden voor een goede prijs. Binnen enkele werkdagen ontvingen we de fiets in een doos en door de duidelijke gebruiksaanwijzing fietste zij dezelfde middag nog rond. Echt een aanrader om via deze organisatie een fiets aan te schaffen!
Hoi Denise, Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie samen zo snel en makkelijk een goede fiets hebben gevonden. We wensen je dochter heel veel fijne en veilige kilometers toe! Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Als je een fiets koopt in deze prijsklasse, mag je verwachten dat sommige onderdelen van plastic zijn waar je anders metaal krijgt. Dat is nu eenmaal zo. Maar je krijgt wel een fiets die er mooi uitziet, waar je kind blij mee is en die zeker wel meegaat totdat hij, zij, te groot is. Zelf in elkaar is feitelijk eenvoudig en er worden tal van instructievideos aangeboden. Het enige wat ik jammer vond en dat ligt misschien aan mijzelf is dat er bij een duur axa slot geen montagebeugels bijzitten. Misschien stond dat er wel bij maar ik heb het gemist. Verder prima levering, alles zoals belooft.
Hoi James, Bedankt voor je review! Fijn dat jouw zoon tevreden is met de fiets en dat het monteren goed ging. Wat betreft de montagebeugels voor het AXA-slot: deze worden bij apart aangeboden en kunnen alsnog bij ons besteld worden, mocht je ze toch willen hebben. Laat het gerust weten! Wij wensen veel fietsplezier en veilige ritten toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.