super bike super shop impressive service

I bought an ebike 3 months ago in Rotterdam shop. My reasearch led me to Superfietsen eshop and the gigantic choice of ebike they have with very attractive discounts. When I went to the shop, I was directly greeted and listened to regards to what I was looking for. Despite the large choice they offer, the staff was prompt to propose the bike I chose to buy with 500€ discount^^ for a very serious brand with one of the best battery on the market. I bought other items helmet, saddle... I got another discount along with a maintenance offered. The bike have been delivered on a sat when it was ordered on wed or thurs. Now I ride about 75km a week without any issue or complaint.

in de winkel goed geholpen ondanks de voorwaarde (super BEDANKT!!)

Voor de verjaardag van mij zoontje heb ik een Altec Dakota fiets in doos besteld via website. Na de montage kwam ik erachter dat slag in de achterwiel zat. Via klantenservice ben ik verwezen naar een filiaal in Den Haag. Daar ben ik goed geholpen. Ik was met mijn zoontje naar de filiaal in Den Haag gegaan. In de voorwaarde wordt al duidelijk vermeld dat bij bestelling in doos dat de klant zelf de spaakspanning moet controleren. Ondanks deze voorwaarde heeft deze filiaal mij goed geholpen dat mijn zoontje op z'n verjaardag kon genieten van z'n nieuwe fiets. Naast de slag in de wiel hebben ze remmen opnieuw afgesteld en verkeerd (rijrichting) gemonteerde voorwiel hebben ze ook gecorrigeerd. Super badankt voor de service.

Reactie van het bedrijf

Hi, Bedankt voor deze beoordeling. Goede te horen dat alles netjes voor je opgelost is. We wensen jouw zoon vele, maar ook veilige kilometers fietsplezier toe! Sportieve groet, Team Superfietsen

Klote bedrijf

Wat een belachelijke reactie op mij… Wat een belachelijke reactie op mij e-mail. Eerst krijg ik een antwoord ik een foto’s te sturen daarna krijg ik reactie dat ik mij fiets moet inspuiten met blanke lack tegen roestwtf. Ze krijgen van mij nog 1 kans en heb ze in gebreke gesteld. Mocht hier geen gehoor aan worden gegeven schakel ik direct mij rechtsbijstand. Dik teleurgesteld en nooit meer een aanrader

Reactie van het bedrijf

Hi, Wat jammer om te vernemen dat je een nare nasmaak hebt overgehouden aan jouw bestelling bij ons. Wij proberen altijd al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te informeren. Jouw bestelling was in doos en dat kan betekenen dat ook bepaalde onderdelen nog afgesteld moeten worden ondanks de voormontage. Wij geven dit ook op onze site aan als fabrieksmontage. Ook geven wij op onze website transparant weer dat het verstandig is om een fiets met stalen frame altijd na aanschaf in te spuiten met blanke lak om oxidatie te voorkomen. Onze klantenservice heeft dan ook netjes aangegeven dat jouw mankement helaas niet onder garantie valt. Mocht je onze hulp nog nodig hebben bij iets, dan ben je zeker welkom om hierover contact met ons op te nemen. Sportieve groeten, Team Superfietsen

Netjes en optijd geleverd

Netjes en optijd geleverd. Zoals gezegd 30 min. voor levering een belletje dat ze er aan kwamen. Fiets netjes verpakt!

De fiets is netjes op tijd geleverd en�

De fiets is netjes op tijd geleverd en ziet er beter uit dan op de foto�s ik ben zeer tevreden over het geleverde product

Goede berichtgeving wanneer er geleverd�

Goede berichtgeving wanneer er geleverd wordt. En handleidingen wat je moet doen om de fietsen goed ge�nstalleerd te krijgen

Altec Dutch transportfiets

Ik mistte een onderdeel en omdat er geen handleiding of onderdelenlijst bij de fiets zit kom je er tijdens de montage pas achter. Wel heeft superfietsen hier snel op gereageerd en het onderdeel meteen opgestuurd. Lees goed de voorwaarden als je een fiets in de doos besteld!!! Als je een fiets in de doos besteld geven ze geen garantie wanneer er een slag in het wiel zit.Dit was dus bij mij het geval. Tevens moet er binnen 3 maanden een onderhoudsbeurt plaatsvinden bij een fietsenzaak om de fabrieksgarantie te behouden. Houdt er dus rekening mee dat dit extra geld gaat kosten + de slag uit het wiel halen komt daar nog bij. Verder kan ik over de kwaliteit niet oordelen aangezien ik deze fiets nog maar een week heb.

Alles keurig volgens afspraak

Alles keurig volgens afspraak. Fijne fiets

Score: 10

De fiets is helemaal super!

De fiets is helemaal super!! Hij is mooi en fietst goed

Waardeloze kwaliteit en service

Waardeloze kwaliteit en service

Super blij!

Ik ben super blij met mijn nieuwe fiets. Fietst prettig en in elkaar zetten was goed te doen.

Netjes afgeleverd door chauffeur

Netjes afgeleverd door chauffeur. En ook nog in elkaar gezet.

Snelle levering�.

Snelle levering�.

Score: 8

Fiets werd niet rijklaar gemaakt�

Fiets werd niet rijklaar gemaakt terwijl ik daar wel voor betaald had

Wat kan ik zeggen gewoon in een�

Wat kan ik zeggen gewoon in een antwoord goed. Fiets ziet er mooi en stevig uit. Ben goed op te hoogte gehouden wanneer de fiets zou geleverd worden en voordat de bezorger er was heeft hij me netjes gebeld dat wij de volgende zouden zijn.

Alleen voor bezorgen niet goed als ben�

Alleen voor bezorgen niet goed als ben je niet thuis. Moet tweede afspraak maken voor bezorgen deze tweede bezorgen Moet �45 betalen

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.