De bezorging en fiets

Ik heb een mooie fiets besteld Hij werd netjes bezorgd en wat ben ik blij met mij mooie fiets hij fiets heerlijk geen problemen en iedereen spreekt mij ook aan op de kleur wat een mooie fiets zeg iedereen En ook apart Ik ben er trots op en ook dat ik hem bij jullie gevonden heb

Hele mooie fiets duidelijk om in elkaar te zetten netjes verpakt en een hele goeie service met leveren ik zeg top

Snelle service en door filmpjes makkelijk in elkaar te zetten!

Fiets snel geleverd, goed op de hoogte gehouden en door de filmpjes op de site is de fiets goed zelf in elkaar te zetten!

Geweldige fiets

Fiets besteld altec bij super fietsen alles liep gemakkelijk kwa bestellen en levering. Fiets gekocht voor mijn zoon als verjaardagscadeau. Hij is erg heel blij mee fiets goed ziet er mooi uit. Dus ik beveel ze zeker aan als je een goede fiets zoekt en niet duur.

Een fiets gekocht voor mijn dochter, om naar schoop te fietsen. Bij deze shop uitgekomen en blij mee. Prima opvolging na mijn bestelling. Fiets werd rap bezorgd, en helemaal zoals gedacht. Wij zijn er meer dan tevreden over!

Fantastische service en hele aardige medewerkers in Den Haag

Na hele slechte ervaringen met een andere fietsreparateur qua wachttijden en klantvriendelijkheid, heb ik met de werkplaats gebeld van Superfietsen in Den Haag. Wat een fijn telefoongesprek en ik mocht, omdat ik volgende week op vakantie ga, direct de volgende ochtend langskomen met mijn fiets. Direct dezelfde ochtend gerepareerd en voor een zéér schappelijke prijs. Netjes teruggebeld dat ik kon komen ophalen. De hele klantbehandeling ademt klantvriendelijkheid en meedenken uit. Ik ga nooit meer naar een ander en als ik nieuwe fiets moet hebben..... weet ik ook al waar ik naar toe ga. FANTASTISCH.

We hebben recent een Altec damesfiets 28 inch in het zwart gekocht voor onze dochter en ze is er ontzettend blij mee! De fiets ziet er niet alleen mooi en stijlvol uit, maar fietst ook heel soepel. Ideaal voor dagelijks gebruik, zoals naar school of de stad. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!

Gewoon goed

Duidelijke communicatie en een goed en degelijk product. De fiets werd keurig op tijd geleverd en zat goed ingepakt. Erg makkelijk om in elkaar te zetten. Ik koop hier in de toekomst zeker nog één of meerdere fietsen.

Hele goeie klantenservice

Ik had een probleem situatie met leveren. Wel of niet aangebeld. Moest een nieuwe betaalde leveringsdatum aanvragen. Maar super fietsen kwam me tegemoet met de helft van het leveren te willen vergoeden. Voor als nog een snelle nieuwe levering gedaan en snel gehandeld. Erg goeie service en snel reactie terug op de mail. En niet te vergeten erg blij met me mama fiets! En me man met zijn fiets!

Super(fiets)

Mooie transportfiets gekocht voor onze dochter 28 inch. Snel geleverd en goed verpakt. Monteren was erg makkelijk met de instructies(filmpjes) op de site. Dochter erg blij met de super mooie fiets.

De volgende fiets weer bij superfietsen

Wauw allereerst de fiets is mooier dan op de foto 10 punten. Hele snelle levering 10 punten. Fiets was snel in elkaar gezet en mijn dochter heeft er al wat kilometers opzitten! Volgende fiets weer via superfietsen.nl Dikke 10 voor jullie service

geweldige ervaring!

Bedankt voor alles! Zojuist de fietsen ontvangen en een veel dank voor de snelle service (dinsdag besteld en donderdag geleverd), speciaal woord van dank aan chauffeur Ali! Fietsen zijn correct en zonder beschadigingen afgeleverd en afgemonteerd, en alle verpakking is meer netjes meegenomen. De gebonden chat service via app is ook heen fijn!

Onduidelijke montagehandleiding en slechte service

Het begon al met de track en trace, deze gaf niet aan wanneer de fiets kwam maar alleen een "404 error". Pakket toch ontvangen en aangezien er duidelijke instructiefilmpjes waren beloofd door Superfietsen, had ik gekozen voor zelf monteren. Maar.... de montagehandleiding is helemaal niet specifiek voor de fiets die ik had besteld en de filmpjes zijn ook van andere fietsen en verschrikkelijk onduidelijk. Contact opgenomen met de service afdeling van Superfietsen om te vragen waar al die servicepunten zitten die ze op hun website noemen. Krijg ik als antwoord zoek zelf maar een fietsenmaker want je moet toch zelf betalen. Terwijl het mij erom gaat dat iemand even naloopt wat ik ervan gemaakt heb. Ik heb het niet eens over de kosten gehad. De brutaliteit! Mijn advies is wegwezen hier! Bijzonder teleurstellend.

Super!!! Snelle en goede service

Het spatbord van de mtb van mijn zoontje was afgebroken. Ik belde om te vragen of ik dat onderdeel nog kon bestellen. Dat kon als ik even een mailtje stuurde dat gedaan. Al voordat ik een mailtje gestuurd had was er een nieuw spatbord naar ons verstuurd zonder extra kosten

Ik ben erg blij dat ik een fiets in jullie winkel heb gekocht. Voor een klein bedrag heb ik een prachtige fiets gekregen. Snelle levering. Bedankt aan jullie winkel.

Goede service Klant vriendelijk op de mail. Snelle bezorging Top fiets voor een mooi bedrag Ben heel blij met mijn verjaardagskado

Perfect heel blij mee

Kreeg doos binnen alles inelkaar gezet Bij oppompen van voorband knalde die en dat is ook netjes weer opgelost Nu fiets ik met veel plezier op de bestelde mooie licht blauwe fiets Hoop er nog jaren op te kunnen fietsen en daar ga ik wel vanuit Bedankt alsnog voor de goede service

Geweldig!

Ik vond het zelf al heel fijn dat ik m’n eigen bezorgdag kon uitkiezen. De fiets werdt in een grote doos geleverd en was met zorg verpakt! Alles over het in mekaar zetten van de fiets kon je makkelijk online op de site terugvinden via de instructievideo’s, en met een beetje logisch denkwerk kom je al een heel eind. De fiets fietst fantastisch, ik ga elke dag met plezier naar werk! Dank!

Prima fiets voor de overstap naar de middelbare school

We hebben deze fiets (de grootste maat, want hij groeit als kool) voor onze zoon gekocht nu hij naar de middelbare school gaat. Hij wilde absoluut geen kinderachtige look meer, en deze fiets past perfect bij die stap. Strak design, volwassen uitstraling, maar toch stevig en praktisch voor dagelijks gebruik. De fiets rijdt soepel, schakelt goed en voelt degelijk aan. Hij heeft er inmiddels al een paar keer op gefietst, en tot nu toe geen klachten… en geloof me, als er iets mis zou zijn, zouden we dat direct horen haha. Hij had eigenlijk liever een mountainbike, maar deze was de perfecte middenweg tussen zijn smaak en wat écht handig is voor school. Montage was eenvoudig, alles zat netjes verpakt. We hopen dat hij er een paar jaar mee vooruit kan, maar de eerste indruk is in elk geval dik in orde.

Goede fiets voor een mooie prijs

Dit is de tweede Altec fiets die we online hebben gekocht bij Superfietsen.nl. Je krijgt wat je verwacht. Een goede degelijke fiets voor een mooie prijs, en snel geleverd. Wij zijn erg tevreden en zullen snel weer terugkomen zodra onze dochter toe is aan een grotere fiets.

Twee elektrische fietsen gekocht bij superfietsen in Den-Haag. Met een lekker bakje koffie,duidelijke uitleg gekregen,proefritje gereden, alles gewoon relaxt. Volgende dag fietsen opgehaald en weer alle tijd voor de aflevering,en gelijk een fiets verzekering afgesloten.

Heb een mooie fiets gekocht en rijd supper goed en de levering was ook snel en goed ben er supper blij mee

Gewoon goed!

Prima online fietswinkel. Ruime.keuze en mijn bestelling werd snel geleverd. De fiets ook van goede kwaliteit en was simpel in elkaar zetten. Inmiddels al de nodige kilometers naar tevredenheid gefietst. Echte aanrader.

Wij hebben een fiets besteld voor onze 9 jarige zoon. Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg meteen iemand aan de telefoon. De communicatie was heel duidelijk en de fiets werd de volgende dag bezorgd. Wij, en mijn zoon zijn helemaal happy. Een top fiets van top kwaliteit en goede service!

Super! Mooie, stoere fiets, goede kwaliteit, gemakkelijk en snel fietsklaar!

We waren op zoek naar een mooie en stoere fiets voor onze zoon, snel gevonden op de site van superfietsen.nl Gelijk besteld, snel geleverd, gemakkelijk in elkaar te zetten (helemaal door de instructie met filmpjes die we via mail hadden ontvangen). Onze jongen helemaal blij met zijn mooie, stoere en goede fiets.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.