Ik heb een mooie fiets besteld Hij werd netjes bezorgd en wat ben ik blij met mij mooie fiets hij fiets heerlijk geen problemen en iedereen spreekt mij ook aan op de kleur wat een mooie fiets zeg iedereen En ook apart Ik ben er trots op en ook dat ik hem bij jullie gevonden heb
Hoi Conny, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe fiets én dat de kleur zoveel complimenten krijgt. We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Hele mooie fiets duidelijk om in elkaar te zetten netjes verpakt en een hele goeie service met leveren ik zeg top
Hoi Cynthia, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel veilige en plezierige fietstochten toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Fiets snel geleverd, goed op de hoogte gehouden en door de filmpjes op de site is de fiets goed zelf in elkaar te zetten!
Hallo Thijs, Hartelijk dank voor uw review. Leuk om te horen dat onze video's u goed hebben geholpen bij het monteren van de fiets. Wij wensen u mooie fietstochten toe! Team Superfietsen.
Fiets besteld altec bij super fietsen alles liep gemakkelijk kwa bestellen en levering. Fiets gekocht voor mijn zoon als verjaardagscadeau. Hij is erg heel blij mee fiets goed ziet er mooi uit. Dus ik beveel ze zeker aan als je een goede fiets zoekt en niet duur.
Beste Monique, Wat leuk dat u bij Superfietsen een fiets voor uw jarige zoon hebt aangeschaft. Alsnog van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag. Wij hopen dat uw zoon blij verrast was met zijn cadeau & met veel plezier gaat fietsen.. Dank voor deze leuke review & groetjes aan uw zoon! Team Superfietsen
Een fiets gekocht voor mijn dochter, om naar schoop te fietsen. Bij deze shop uitgekomen en blij mee. Prima opvolging na mijn bestelling. Fiets werd rap bezorgd, en helemaal zoals gedacht. Wij zijn er meer dan tevreden over!
Beste Nicole, Dank voor deze mooie review! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen wat betreft de bestelling en levering. Binnenkort kan uw dochter heerlijk op haar nieuwe fiets naar school fietsen maar nu nog even van haar vakantie genieten. Wij wensen uw dochter een mooi schooljaar toe met veel veilige kilometers. Groeten van team Superfietsen.
Na hele slechte ervaringen met een andere fietsreparateur qua wachttijden en klantvriendelijkheid, heb ik met de werkplaats gebeld van Superfietsen in Den Haag. Wat een fijn telefoongesprek en ik mocht, omdat ik volgende week op vakantie ga, direct de volgende ochtend langskomen met mijn fiets. Direct dezelfde ochtend gerepareerd en voor een zéér schappelijke prijs. Netjes teruggebeld dat ik kon komen ophalen. De hele klantbehandeling ademt klantvriendelijkheid en meedenken uit. Ik ga nooit meer naar een ander en als ik nieuwe fiets moet hebben..... weet ik ook al waar ik naar toe ga. FANTASTISCH.
Beste Petra, Wat een positieve review heeft u ons gegeven na een nare ervaring elders. Daar zijn we SUPER blij mee. Wij gaan deze dan ook naar onze collega's in Den Haag doorsturen zodat zij deze pluim ook in ontvangst kunnen nemen. Gelukkig is de fiets voor uw vakantie weer tip top in orde. Buiten een geweldige vakantie wensen wij u ook vele veilige kilometers toe. Een zonnige groet, Team Superfietsen.
We hebben recent een Altec damesfiets 28 inch in het zwart gekocht voor onze dochter en ze is er ontzettend blij mee! De fiets ziet er niet alleen mooi en stijlvol uit, maar fietst ook heel soepel. Ideaal voor dagelijks gebruik, zoals naar school of de stad. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!
Beste Johannes, Wat een leuke review hebben we van u mogen ontvangen waarvoor onze dank. Het is fijn om te horen dat uw dochter blij met haar fiets is. Wij wensen haar dan ook veel veilige kilometers toe op haar nieuwe fiets! Sportieve groeten, Team Superfietsen.
Duidelijke communicatie en een goed en degelijk product. De fiets werd keurig op tijd geleverd en zat goed ingepakt. Erg makkelijk om in elkaar te zetten. Ik koop hier in de toekomst zeker nog één of meerdere fietsen.
Hoi Remko, Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent en het gelukt is met monteren. Heel veel fietsplezier en je bent altijd van harte welkom. Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Ik had een probleem situatie met leveren. Wel of niet aangebeld. Moest een nieuwe betaalde leveringsdatum aanvragen. Maar super fietsen kwam me tegemoet met de helft van het leveren te willen vergoeden. Voor als nog een snelle nieuwe levering gedaan en snel gehandeld. Erg goeie service en snel reactie terug op de mail. En niet te vergeten erg blij met me mama fiets! En me man met zijn fiets!
Hoi Irene, Bedankt voor je vertrouwen en deze positieve review. Heel fijn om te lezen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat jullie tevreden zijn met onze service. We wensen jou en je man veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Mooie transportfiets gekocht voor onze dochter 28 inch. Snel geleverd en goed verpakt. Monteren was erg makkelijk met de instructies(filmpjes) op de site. Dochter erg blij met de super mooie fiets.
Hoi Omar, Bedankt voor deze review! Goed om te horen dat het gelukt is met het afmonteren van de fiets en dat jullie dochter er plezier van heeft. Wij wensen haar veilige kilometers toe! Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Wauw allereerst de fiets is mooier dan op de foto 10 punten. Hele snelle levering 10 punten. Fiets was snel in elkaar gezet en mijn dochter heeft er al wat kilometers opzitten! Volgende fiets weer via superfietsen.nl Dikke 10 voor jullie service
Hoi Jannetje, Bedankt voor deze leuke review en je vertrouwen! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de aankoop en de service. We wensen je dochter veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met sportieve groeten, Team Superfietsen
Bedankt voor alles! Zojuist de fietsen ontvangen en een veel dank voor de snelle service (dinsdag besteld en donderdag geleverd), speciaal woord van dank aan chauffeur Ali! Fietsen zijn correct en zonder beschadigingen afgeleverd en afgemonteerd, en alle verpakking is meer netjes meegenomen. De gebonden chat service via app is ook heen fijn!
Hoi Ursula, Bedankt voor deze mooie review! We zijn heel blij om te lezen dat je erg tevreden bent met onze service en dat je dit ook deelt. Veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Groeten, Team Superfietsen
Het begon al met de track en trace, deze gaf niet aan wanneer de fiets kwam maar alleen een "404 error". Pakket toch ontvangen en aangezien er duidelijke instructiefilmpjes waren beloofd door Superfietsen, had ik gekozen voor zelf monteren. Maar.... de montagehandleiding is helemaal niet specifiek voor de fiets die ik had besteld en de filmpjes zijn ook van andere fietsen en verschrikkelijk onduidelijk. Contact opgenomen met de service afdeling van Superfietsen om te vragen waar al die servicepunten zitten die ze op hun website noemen. Krijg ik als antwoord zoek zelf maar een fietsenmaker want je moet toch zelf betalen. Terwijl het mij erom gaat dat iemand even naloopt wat ik ervan gemaakt heb. Ik heb het niet eens over de kosten gehad. De brutaliteit! Mijn advies is wegwezen hier! Bijzonder teleurstellend.
Hoi Sander, Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat je ontevreden bent. Vervelend dat de link van PostNL niet werkte. Gelukkig stuurt PostNL het bezorgmoment ook altijd per e-mail en sms, zodat je toch goed op de hoogte blijft van de levering. We willen graag toelichten dat we montagehandleidingen per type fiets aanbieden. In de meeste gevallen is dit voldoende, maar we begrijpen dat sommige klanten extra hulp kunnen gebruiken. Daarom hebben we in jouw geval eerst gekeken naar een servicepunt in de buurt. Helaas bleek het daar tijdelijk druk vanwege de vakantieperiode. Om je toch snel verder te helpen, hebben we voorgesteld om naar een lokale fietsenmaker te gaan. De kosten daarvan zijn inderdaad voor eigen rekening, iets wat we altijd vooraf eerlijk communiceren om verrassingen te voorkomen. We vinden het spijtig dat je ervaring niet naar wens was, en nemen je feedback serieus mee. We wensen je alsnog veel fietsplezier. Team Superfietsen
Het spatbord van de mtb van mijn zoontje was afgebroken. Ik belde om te vragen of ik dat onderdeel nog kon bestellen. Dat kon als ik even een mailtje stuurde dat gedaan. Al voordat ik een mailtje gestuurd had was er een nieuw spatbord naar ons verstuurd zonder extra kosten
Hoi Nick, Wat fijn om te horen, bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat we snel konden helpen en dat jullie tevreden zijn. Veel fietsplezier voor je zoontje! 🚲 Groeten, Team Superfietsen
Ik ben erg blij dat ik een fiets in jullie winkel heb gekocht. Voor een klein bedrag heb ik een prachtige fiets gekregen. Snelle levering. Bedankt aan jullie winkel.
Beste Violeta, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn ook erg blij dat we er weer een tevreden klant bij hebben. Veel fietsplezier gewenst en je bent altijd welkom! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Goede service Klant vriendelijk op de mail. Snelle bezorging Top fiets voor een mooi bedrag Ben heel blij met mijn verjaardagskado
Hoi Bianca, Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. We wensen je veel veilige kilometers en plezier op je nieuwe fiets! Groeten, Team Superfietsen
Kreeg doos binnen alles inelkaar gezet Bij oppompen van voorband knalde die en dat is ook netjes weer opgelost Nu fiets ik met veel plezier op de bestelde mooie licht blauwe fiets Hoop er nog jaren op te kunnen fietsen en daar ga ik wel vanuit Bedankt alsnog voor de goede service
Hoi Annelies, Dank je wel voor je positieve woorden! Super leuk om te horen dat je tevreden bent met de aankoop en onze service. Bedankt voor je vertrouwen en veel fietsplezier gewenst! 🚲💙 Team Superfietsen
Ik vond het zelf al heel fijn dat ik m’n eigen bezorgdag kon uitkiezen. De fiets werdt in een grote doos geleverd en was met zorg verpakt! Alles over het in mekaar zetten van de fiets kon je makkelijk online op de site terugvinden via de instructievideo’s, en met een beetje logisch denkwerk kom je al een heel eind. De fiets fietst fantastisch, ik ga elke dag met plezier naar werk! Dank!
Hoi Janine, Dank voor je fijne review! Goed om te horen dat het gelukt is met het afmonteren van de fiets. Wij wensen je lang fietsplezier met veilige kilometers. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
We hebben deze fiets (de grootste maat, want hij groeit als kool) voor onze zoon gekocht nu hij naar de middelbare school gaat. Hij wilde absoluut geen kinderachtige look meer, en deze fiets past perfect bij die stap. Strak design, volwassen uitstraling, maar toch stevig en praktisch voor dagelijks gebruik. De fiets rijdt soepel, schakelt goed en voelt degelijk aan. Hij heeft er inmiddels al een paar keer op gefietst, en tot nu toe geen klachten… en geloof me, als er iets mis zou zijn, zouden we dat direct horen haha. Hij had eigenlijk liever een mountainbike, maar deze was de perfecte middenweg tussen zijn smaak en wat écht handig is voor school. Montage was eenvoudig, alles zat netjes verpakt. We hopen dat hij er een paar jaar mee vooruit kan, maar de eerste indruk is in elk geval dik in orde.
Hoi Rachel, Wat een leuk en uitgebreide review, dank je wel! Het is fijn om te horen dat jullie zoon blij is met zijn nieuwe fiets, wij wensen hem veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Dit is de tweede Altec fiets die we online hebben gekocht bij Superfietsen.nl. Je krijgt wat je verwacht. Een goede degelijke fiets voor een mooie prijs, en snel geleverd. Wij zijn erg tevreden en zullen snel weer terugkomen zodra onze dochter toe is aan een grotere fiets.
Hoi Ellen, Dankjewel voor deze mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de aankoop en onze service. Je bent altijd van harte welkom. Wij wensen je dochter veel fietsplezier en veilige ritten toe. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Twee elektrische fietsen gekocht bij superfietsen in Den-Haag. Met een lekker bakje koffie,duidelijke uitleg gekregen,proefritje gereden, alles gewoon relaxt. Volgende dag fietsen opgehaald en weer alle tijd voor de aflevering,en gelijk een fiets verzekering afgesloten.
Beste Familie de Vreugd, Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad in onze winkel in Den Haag! Bedankt voor het vertrouwen en we wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe elektrische fietsen. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Heb een mooie fiets gekocht en rijd supper goed en de levering was ook snel en goed ben er supper blij mee
Hoi Caroline, Bedankt voor je review! Super leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hele fijne kilometers toegewenst! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Prima online fietswinkel. Ruime.keuze en mijn bestelling werd snel geleverd. De fiets ook van goede kwaliteit en was simpel in elkaar zetten. Inmiddels al de nodige kilometers naar tevredenheid gefietst. Echte aanrader.
Hoi Bert, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je al met plezier aan het fietsen bent! Bedankt voor je mooie review en veel veilige kilometers gewenst! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Wij hebben een fiets besteld voor onze 9 jarige zoon. Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg meteen iemand aan de telefoon. De communicatie was heel duidelijk en de fiets werd de volgende dag bezorgd. Wij, en mijn zoon zijn helemaal happy. Een top fiets van top kwaliteit en goede service!
Hoi Lindsey, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden en blij zijn met de aankoop van de fiets. Wij wensen jouw zoon veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
We waren op zoek naar een mooie en stoere fiets voor onze zoon, snel gevonden op de site van superfietsen.nl Gelijk besteld, snel geleverd, gemakkelijk in elkaar te zetten (helemaal door de instructie met filmpjes die we via mail hadden ontvangen). Onze jongen helemaal blij met zijn mooie, stoere en goede fiets.
Hoi Marcel, Wat een super leuke review, dankjewel! Fijn dat het gelukt is met het monteren en dat jullie zoon blij is met zijn stoere fiets. Wij wensen hem vele veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.