Snelle en goede service

Vorige week de fiets ontvangen en na het zelf in elkaar zetten fietst deze als een zonnetje. In het pakket van de mand, slot en telefoonhouder zat niet het goede slot. Na een belletje werd het goede slot direct opgestuurd en kon ik het oude slot kosteloos terugsturen. Hele goede en snelle service! Dank jullie wel, mijn zoon is erg blij met zijn fiets!

Degelijke fiets en snelle service.

Een prachtige Dakota fiets gekocht bij jullie. Een mooie degelijke kinderfiets voor een degelijke prijs. Snelle levering en duidelijke communicatie.

Prima, snel

Leverdatum en tijd onhandig, daarmee even wat moeilijk om de fiets in ontvangst te nemen

Kan niet beter

Top mtb Altec Mirage 27.5 , prachtige mtb , met kwaliteits onderdelen, fietst heerlijk , en supersnel geregeld, vriendelijke chauffeur netjes binnengezet .

Alleen maar positief

Mijn fiets was gestolen.mijn ex vriendin zei "je moet snel een nieuwe fiets hebben want die heb je nodig om de kids naar school te brengen,kijk op superfietsen.nl je hebt keuzes genoeg,ze zijn niet duur,zijn solide en ze leveren snel" zo gezegd zo gedaan en ja hoor binnen 48 uur was ik blij met mijn nieuwe fiets... TOP.

Mooie fiets, maar wel meer werk dan gedacht

Ik had gekozen voor een fiets in doos, daar deze sneller geleverd kon worden en ik had gelezen dat het monteren zeer eenvoudig was en snel gedaan kon worden (ik las 15 minuten!). De fiets kwam snel, dat was super! De fiets zat keurig verpakt, ook super,! Echter het monteren was veel werk, niet zo super! Geen handleiding op papier in de doos (waarom niet?). Filmpjes kijken en hopen dat het lukt. Het lukte me niet, en ik ben toch behoorlijk handig! Ik heb de buurman erbij gehaald, hij is handig met fietsen. We zijn samen dik 2 uur bezig geweest. Ook omdat het transportrek dat voorop kwam niet om de dikte van het stuur paste. Jammer, want daarvoor had ik nog wel speciaal gebeld en dat was ook voor deze fiets geschikt. We hebben de beugels (met risico uiteraard) verbogen en op een andere manier vastgezet. Kortom, mooie fiets, monteren is tegengevallen en verkeerde informatie ontvangen van de helpdesk. Bij elkaar toch een ruim voldoende.

Superfietsen heeft echt superfietsen fiets makkelijk in elkaar te zetten jammer genoeg dat hij voor mijn dochter net nog ye hoog was dus nu heeft mama een nieuwe fiets

Mooie fiest

De fiets hebben we gekocht voor onze dochter. We hebben gekozen voor de optie om zelf het stuur en trappers te monteren. Echter staat er in de handleiding dan dat je ook de spaken, versnellingen en zo ook moet controleren. We gingen er vanuit dat we dan alleen het deel van postnl moesten doen. Dat was onze fout dus gaat ze fiets naar de fietsenmaker om dit te controleren. De doos was wat beschadigd bij levering, en de dozen die erin zaten ook. Hierdoor is er 1 van de reflector voor in het wiel stuk. Verder is het een hele gave fiets en zijn de filmpjes voor montage heel duidelijk. En was de fiets snel geleverd

Mooie fiets

Super blij mee!

Snelle service, top kwaliteit!

Samen met mijn dochter op zoek gegaan naar een nieuwe fiets voor haar. We kwamen uit bij superfietsen.nl. Duidelijke beschrijving en een prachtige degelijke fiets gevonden voor een goede prijs. Binnen enkele werkdagen ontvingen we de fiets in een doos en door de duidelijke gebruiksaanwijzing fietste zij dezelfde middag nog rond. Echt een aanrader om via deze organisatie een fiets aan te schaffen!

Prijs kwaliteit klopt precies.

Als je een fiets koopt in deze prijsklasse, mag je verwachten dat sommige onderdelen van plastic zijn waar je anders metaal krijgt. Dat is nu eenmaal zo. Maar je krijgt wel een fiets die er mooi uitziet, waar je kind blij mee is en die zeker wel meegaat totdat hij, zij, te groot is. Zelf in elkaar is feitelijk eenvoudig en er worden tal van instructievideos aangeboden. Het enige wat ik jammer vond en dat ligt misschien aan mijzelf is dat er bij een duur axa slot geen montagebeugels bijzitten. Misschien stond dat er wel bij maar ik heb het gemist. Verder prima levering, alles zoals belooft.

Helemaal geweldig super blij mee

Ik raad iedereen aan om hier een fiets te kopen binnen 2 dagen had ik de fiets al in huis, de zware doos werd netjes door de bezorger binnen gezet. Even in elkaar zetten en fietsen maar. Ongelofelijk blij met mijn nieuwe fiets en de prijs is heel schappelijk Conclusie blij met me mooie fiets en goede service zeker een aanrader

Vlotte zorgvuldige levering

Keurig verpakt de fiets voor onze dochter ontvangen. Mooie kleur: haar lievelings. Zal ze super blij mee zijn als ze hem krijgt op haar verjaardag! Bij opa en oma laten bezorgen zodat het zeker weten een verrassing blijft tot haar 9e verjaardag. Ik werd netjes gebeld door de bezorger toen hij daar voor de deur stond met de fiets.

Leuke fiets en betaalbaar!

Leuke fiets! precies zoals afgebeeld en makkelijk in elkaar te zetten. De fiets is goed en stevig verpakt en snel bezorgd. Mijn dochter is er heel blij mee. De prijs is ook nog leuk. Raad het zeker aan!

Super service

Ontzettend blij met mijn nieuwe fiets die snel geleverd werd. Ook een extra slot erbij besteld die ergens bij DHL achtergebleven is . Maar ook dit hebben de medewerkers van superfietsen heel fijn en snel opgelost.

Top levering.

1 dag voor levering heb ik het adres nog kunnen wijzigen. Ik werd netjes gebeld door de bezorger dat hij er binnen 10 min zou zijn.

Trappers raken band

Hele mooie fiets binnengehad. Er zat alleen geen handleiding bij. Het voorrekje kan er maar op één manier op, waardoor het spatbord aan de voorkant er niet op kan. Als ik fiets en mijn stuur draai, dan raken mijn voeten de band. Super gek en nog nooit eerder gehad. Misschien ligt het aan de manier van installeren. Jammer dat er geen handleiding bij zat. Die online te vinden was was niet heel duidelijk.

Goede kwaliteit en.prijs verhoudi g, super fiets

Alles verliep goedvinden leveren tot in elkaar zetten. Mijn zoo. Is er helemaal content mee. Mooie fiets en betaalbaar

Hoe simpel kan eenvoud zijn !

Met duidelijke keuze mogelijkheden hadden we binnen een handomdraai de juiste fiets voor onze zoon gekozen. Wordt op de juiste tijd bezorg en ben je een beetje handig staat de fiets zo in elkaar. De volgende zullen we vast en zeker ook bij superfietsen bestellen!

excellent service and product

product was delivered as planned. assembly was really easy, in 30 min i had it ready to use. 3 weeks later bicycle is working perfect. and it is stored under the rain with no water damage. the biggest advantage of non-brand bicycle is that you always find it back even at train station.

Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en een super mooie fiets!

Tevreden klant

Keurig volgens afspraak geleverd. Netjes verpakt.

Won't ever order bike online again

Bike was ok i thought at first, but since useage in January, bit by bit doesnt seem road safe at all. Also, unfortunately was delivered after christmas day which was a shame, as was her main christmas gift. Also for maintenance there's no physical shop near us in Amsterdam. There's been so many issues since January, and not having a physical shop for a check in really is frustrating. She's used her bike for about 2 weeks in total (within 5 months), as there's been one issue after another unfortunately.

Prima fiets voor mooie prijs

Dit is de 2e fiets die we hier hebben besteld. Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten. Goedgekeurd door beide kids.

Superfietsen doet zijn naam eer aan!

Als ik de fiets mag omschrijven is het een superfiets!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.