Vorige week de fiets ontvangen en na het zelf in elkaar zetten fietst deze als een zonnetje. In het pakket van de mand, slot en telefoonhouder zat niet het goede slot. Na een belletje werd het goede slot direct opgestuurd en kon ik het oude slot kosteloos terugsturen. Hele goede en snelle service! Dank jullie wel, mijn zoon is erg blij met zijn fiets!
Een prachtige Dakota fiets gekocht bij jullie. Een mooie degelijke kinderfiets voor een degelijke prijs. Snelle levering en duidelijke communicatie.
Hoi Claudia, Dank je wel voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kinderfiets én onze service. We wensen de fietser veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Leverdatum en tijd onhandig, daarmee even wat moeilijk om de fiets in ontvangst te nemen
Hoi Ronald, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. De leverdatum kon eventueel worden aangepast via de link die je van PostNL ontvangt. De tijdsplanning wordt echter automatisch bepaald op basis van de route van de chauffeur en is helaas niet handmatig aan te passen. Hopelijk kun je snel genieten van je nieuwe fiets! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Top mtb Altec Mirage 27.5 , prachtige mtb , met kwaliteits onderdelen, fietst heerlijk , en supersnel geregeld, vriendelijke chauffeur netjes binnengezet .
Hoi Richard, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de fiets en onze service. Veel fietsplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen! 🚴♂️ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Mijn fiets was gestolen.mijn ex vriendin zei "je moet snel een nieuwe fiets hebben want die heb je nodig om de kids naar school te brengen,kijk op superfietsen.nl je hebt keuzes genoeg,ze zijn niet duur,zijn solide en ze leveren snel" zo gezegd zo gedaan en ja hoor binnen 48 uur was ik blij met mijn nieuwe fiets... TOP.
Hoi Daniel, Bedankt voor deze review. Wat balen van je gestolen fiets, maar super dat je ex je naar ons verwees en je weer snel weer op pad kon! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel veilige kilometers en fijne ritjes met de kids! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Ik had gekozen voor een fiets in doos, daar deze sneller geleverd kon worden en ik had gelezen dat het monteren zeer eenvoudig was en snel gedaan kon worden (ik las 15 minuten!). De fiets kwam snel, dat was super! De fiets zat keurig verpakt, ook super,! Echter het monteren was veel werk, niet zo super! Geen handleiding op papier in de doos (waarom niet?). Filmpjes kijken en hopen dat het lukt. Het lukte me niet, en ik ben toch behoorlijk handig! Ik heb de buurman erbij gehaald, hij is handig met fietsen. We zijn samen dik 2 uur bezig geweest. Ook omdat het transportrek dat voorop kwam niet om de dikte van het stuur paste. Jammer, want daarvoor had ik nog wel speciaal gebeld en dat was ook voor deze fiets geschikt. We hebben de beugels (met risico uiteraard) verbogen en op een andere manier vastgezet. Kortom, mooie fiets, monteren is tegengevallen en verkeerde informatie ontvangen van de helpdesk. Bij elkaar toch een ruim voldoende.
Hoi Jeannette, Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service. Jammer dat het monteren tegenviel, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We sturen inderdaad geen papieren handleiding mee; de handleidingen staan op onze website en we verwijzen ernaar in de orderbevestiging. Zo zorgen we ervoor dat klanten altijd de meest actuele montage-instructies kunnen bekijken. Wat vervelend dat het voorrek niet goed paste, zeker als je vooraf telefonisch had nagevraagd of het geschikt was. Dat nemen we mee om onze adviezen te verbeteren. We hopen dat je ondanks de hobbelige start veel plezier hebt van je fiets. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Superfietsen heeft echt superfietsen fiets makkelijk in elkaar te zetten jammer genoeg dat hij voor mijn dochter net nog ye hoog was dus nu heeft mama een nieuwe fiets
Beste familie den Brinker, Bedankt voor deze leuke review! Wat leuk dat mama nu goed voorzien is en blij is met haar nieuwe fiets! Mocht je je dochter alsnog willen verrassen met een passende fiets, dan zijn jullie van harte welkom. We doen er dan graag een stevig kettingslot cadeau bij. 🚲🔒 Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
De fiets hebben we gekocht voor onze dochter. We hebben gekozen voor de optie om zelf het stuur en trappers te monteren. Echter staat er in de handleiding dan dat je ook de spaken, versnellingen en zo ook moet controleren. We gingen er vanuit dat we dan alleen het deel van postnl moesten doen. Dat was onze fout dus gaat ze fiets naar de fietsenmaker om dit te controleren. De doos was wat beschadigd bij levering, en de dozen die erin zaten ook. Hierdoor is er 1 van de reflector voor in het wiel stuk. Verder is het een hele gave fiets en zijn de filmpjes voor montage heel duidelijk. En was de fiets snel geleverd
Beste familie Ulft, Bedankt voor je eerlijke review! Wat fijn dat jullie dochter blij is met haar nieuwe fiets en dat het monteren met de filmpjes goed ging. Jammer om te horen dat de doos beschadigd was en er daardoor een reflector stuk is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur even een bericht via [email protected] zodat we een nieuwe kunnen toesturen. Goed dat jullie de fiets nog even laten checken bij de fietsenmaker, dan weet je zeker dat alles helemaal in orde is! Veel fietsplezier toegewenst. Groeten, Team Superfietsen
Super blij mee!
Hoi Lisette, Bedankt voor deze review! Leuk om te horen dat je blij bent met jouw nieuwe fiets. We wensen je veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Samen met mijn dochter op zoek gegaan naar een nieuwe fiets voor haar. We kwamen uit bij superfietsen.nl. Duidelijke beschrijving en een prachtige degelijke fiets gevonden voor een goede prijs. Binnen enkele werkdagen ontvingen we de fiets in een doos en door de duidelijke gebruiksaanwijzing fietste zij dezelfde middag nog rond. Echt een aanrader om via deze organisatie een fiets aan te schaffen!
Hoi Denise, Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie samen zo snel en makkelijk een goede fiets hebben gevonden. We wensen je dochter heel veel fijne en veilige kilometers toe! Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Als je een fiets koopt in deze prijsklasse, mag je verwachten dat sommige onderdelen van plastic zijn waar je anders metaal krijgt. Dat is nu eenmaal zo. Maar je krijgt wel een fiets die er mooi uitziet, waar je kind blij mee is en die zeker wel meegaat totdat hij, zij, te groot is. Zelf in elkaar is feitelijk eenvoudig en er worden tal van instructievideos aangeboden. Het enige wat ik jammer vond en dat ligt misschien aan mijzelf is dat er bij een duur axa slot geen montagebeugels bijzitten. Misschien stond dat er wel bij maar ik heb het gemist. Verder prima levering, alles zoals belooft.
Hoi James, Bedankt voor je review! Fijn dat jouw zoon tevreden is met de fiets en dat het monteren goed ging. Wat betreft de montagebeugels voor het AXA-slot: deze worden bij apart aangeboden en kunnen alsnog bij ons besteld worden, mocht je ze toch willen hebben. Laat het gerust weten! Wij wensen veel fietsplezier en veilige ritten toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Ik raad iedereen aan om hier een fiets te kopen binnen 2 dagen had ik de fiets al in huis, de zware doos werd netjes door de bezorger binnen gezet. Even in elkaar zetten en fietsen maar. Ongelofelijk blij met mijn nieuwe fiets en de prijs is heel schappelijk Conclusie blij met me mooie fiets en goede service zeker een aanrader
Hoi Marie, Dankjewel voor je enthousiaste review en aanbeveling. Wat fijn dat je zo snel van je nieuwe fiets kunt genieten en dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier en veilige ritten toegewenst! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Keurig verpakt de fiets voor onze dochter ontvangen. Mooie kleur: haar lievelings. Zal ze super blij mee zijn als ze hem krijgt op haar verjaardag! Bij opa en oma laten bezorgen zodat het zeker weten een verrassing blijft tot haar 9e verjaardag. Ik werd netjes gebeld door de bezorger toen hij daar voor de deur stond met de fiets.
Hoi Shanna, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn dat alles zo soepel verliep en dat de verrassing voor jullie dochter helemaal gaat lukken. We wensen haar een fantastische 9e verjaardag en heel veel plezier met haar mooie fiets! 🎉🚲😊 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Leuke fiets! precies zoals afgebeeld en makkelijk in elkaar te zetten. De fiets is goed en stevig verpakt en snel bezorgd. Mijn dochter is er heel blij mee. De prijs is ook nog leuk. Raad het zeker aan!
Hoi Joniece, Dank voor deze mooie review en aanbeveling, dat waarderen we enorm! Geweldig dat je dochter zo blij is met haar nieuwe fiets. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Ontzettend blij met mijn nieuwe fiets die snel geleverd werd. Ook een extra slot erbij besteld die ergens bij DHL achtergebleven is . Maar ook dit hebben de medewerkers van superfietsen heel fijn en snel opgelost.
Hoi Yvonne, Bedankt voor deze mooie review! Heel goed om te horen dat je blij bent met jouw nieuwe fiets en de service. We doen altijd ons best om alles snel en goed op te lossen. Veel fietsplezier gewenst! 🚲 Groeten, Team Superfietsen
1 dag voor levering heb ik het adres nog kunnen wijzigen. Ik werd netjes gebeld door de bezorger dat hij er binnen 10 min zou zijn.
Hoi, Bedankt voor deze review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Hele mooie fiets binnengehad. Er zat alleen geen handleiding bij. Het voorrekje kan er maar op één manier op, waardoor het spatbord aan de voorkant er niet op kan. Als ik fiets en mijn stuur draai, dan raken mijn voeten de band. Super gek en nog nooit eerder gehad. Misschien ligt het aan de manier van installeren. Jammer dat er geen handleiding bij zat. Die online te vinden was was niet heel duidelijk.
Hoi Sanne, Dank je wel voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat de trappers de band raken en dat de montage uitdagingen geeft. Omdat de fiets door jou zelf is afgemonteerd, kan het zijn dat sommige onderdelen niet helemaal juist zitten. We helpen je graag verder om dit op te lossen. Stuur ons gerust foto’s of een berichtje, dan kijken we mee en denken we mee over een goede oplossing! Dit kan naar: [email protected] Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Alles verliep goedvinden leveren tot in elkaar zetten. Mijn zoo. Is er helemaal content mee. Mooie fiets en betaalbaar
Hoi Susan, Dank je wel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je zoon zo blij is met zijn nieuwe fiets. We wensen hem veel veilige en plezierige ritjes toe! 🚲 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Met duidelijke keuze mogelijkheden hadden we binnen een handomdraai de juiste fiets voor onze zoon gekozen. Wordt op de juiste tijd bezorg en ben je een beetje handig staat de fiets zo in elkaar. De volgende zullen we vast en zeker ook bij superfietsen bestellen!
Beste familie Werner, Wat een mooie review, dank je wel! Geweldig om te horen dat het zo soepel ging. Veel fietsplezier voor jullie zoon, en we zien jullie graag terug bij een volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
product was delivered as planned. assembly was really easy, in 30 min i had it ready to use. 3 weeks later bicycle is working perfect. and it is stored under the rain with no water damage. the biggest advantage of non-brand bicycle is that you always find it back even at train station.
Dear Plamen, Thank you for your review! Great to hear the assembly went smoothly! Tip: you can spray the bike with clear lacquer to help prevent rust, especially if it’s stored outside in the rain. We hope you enjoy your bike for a long time to come! 🚲 Kind regards, Team Superfietsen
Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en een super mooie fiets!
Hoi Jessie, Heel erg bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met je nieuwe fiets! 🚲✨ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Keurig volgens afspraak geleverd. Netjes verpakt.
Beste Jack, Bedankt voor deze super review! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Bike was ok i thought at first, but since useage in January, bit by bit doesnt seem road safe at all. Also, unfortunately was delivered after christmas day which was a shame, as was her main christmas gift. Also for maintenance there's no physical shop near us in Amsterdam. There's been so many issues since January, and not having a physical shop for a check in really is frustrating. She's used her bike for about 2 weeks in total (within 5 months), as there's been one issue after another unfortunately.
Beste Melanie, Wat jammer om te lezen dat de fiets niet naar verwachting is. Dat is natuurlijk niet wat we hadden gehoopt. De fiets is in doos geleverd en door jullie zelf gemonteerd. We hebben helaas nooit een melding ontvangen van mankementen of problemen. Als we eerder op de hoogte waren gebracht, hadden we graag meegedacht en jullie kunnen doorverwijzen naar een servicepunt om te beoordelen of het om een fabrieksfout of een montagefout gaat. We hadden de fiets desgewenst ook kunnen laten ophalen. De fiets is kort voor de feestdagen besteld. We doen altijd ons best om snel te leveren, maar in drukke periodes kan er vertraging ontstaan. Je had hierover contact met onze collega, die aangaf dat levering vóór kerst door de besteldatum helaas niet haalbaar was. We staan nog steeds klaar om te helpen en denken graag mee over een passende oplossing. We geloven in ons product en vinden het belangrijk dat je dochter er veilig en met vertrouwen op kan fietsen. Neem gerust contact met ons op.
Dit is de 2e fiets die we hier hebben besteld. Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten. Goedgekeurd door beide kids.
Hoi Carola, Bedankt voor het plaatsen van je review, superleuk om te lezen! Fijn dat de fietsen in de smaak vallen. We wensen veel veilige en vrolijke kilometers toe! 🚴♂️🚴♀️ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Als ik de fiets mag omschrijven is het een superfiets!
Hoi Ronald, Wat een mooie woorden, dankjewel! We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij bent met je superfiets. Veel fietsplezier!✨ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.