Snelle levering en ruime keuze in betaalmethoden. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, en de fiets voldoet volledig aan de verwachtingen. Betrouwbare webshop met een vlotte service!
Fiets besteld, snelle levering. Reageert snel op mail contact en goede service.
Hoi Tanja, Bedankt voor deze review! Fijn dat je tevreden bent met de fiets en onze service. Wij wensen je veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Mijn ervaring met super fietsen is heel erg positief. De fiets die we hadden besteld werd snel verzonden, was 100% in orde en op vragen via de mail werd super snel gereageerd. Ik had tijdens de mailwisseling laten weten dat de fiets voor mijn jarige dochter is, en 2 dagen later ontvingen we een verjaardagskaart. Super attent dus ook nog eens!
Hoi Marjolein, Wat een leuke review, bedankt! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de verrassing in de smaak viel! We doen graag iets extra’s voor onze klanten. Hopelijk heeft je dochter veel plezier van haar nieuwe fiets! 🚲 Met vriendelijke groet, Team Superfietsen
Voor de verjaardag van mijn dochter een mooie fiets besteld en deze werd netjes geleverd. Helaas deed de koplamp het niet, superfietsen pakte het gelijk op en melde dat er voorlopig geen koplamp geleverd was maar bood een alternatief aan. Uiteindelijk was dezelfde koplamp leverbaar en werd die nagestuurd en zo werd de kapotte koplamp opgelost!
Hoi Jeff, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is opgelost en dat je dochter blij is met haar nieuwe fiets! We doen ons best om snel en oplossingsgericht te werken, dus leuk dat dit gewaardeerd wordt. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Superfietsen
Ik ben door een kennis van mij terecht gekomen bij Superfietsen op de Stadionweg in Rotterdam. Ik werd er hartelijk ontvangen en de verkoper heeft goed naar mij geluisterd wat ik graag wilde en wat niet. Binnen nog geen 10 minuten had ik mijn fiets gevonden. Het is de Altec Cento geworden. Hij fiets met 1 word zo heerlijk, een fantastische stadsfiets. Ik ben er zo blij mee. En dat voor deze prijs het is niet te geloven, maar het kan.Ik zal de mensen aanraden om eens te gaan kijken bij Superfietsen en je ben verkocht, zeker weten.
Hoi Geertruida, Wat een geweldige review, dankjewel! ✨ Superleuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe Altec Cento! We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, dus fijn dat je snel de perfecte fiets hebt gevonden. Veel plezier ermee en bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Superfietsen
Zeer goede ervaring met Superfietsen. Onze bestelling is heel snel en op een keurige manier geleverd. Achteraf bleek iets mis te zijn, dit is meteen op dezelfde dag opgelost en het missende onderdeel is meteen per post nagestuurd. Zeer tevreden en vriendelijke klantenservice! :-)
Hoi Brenda, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering. We doen ons best om eventuele problemen direct op te lossen, dus goed om te weten dat dit naar wens is verlopen. Veel fietsplezier en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Superfietsen
Het is echt een top fiets! Wij hadden ervoor gekozen om de fiets zelf in elkaar te zetten en dat lukt echt goed, mede door alle gebruiksaanwijzingen en filmpjes die op de site beschikbaar zijn. Het enige jammere vonden wij dat er op de site niet duidelijk staat aangegeven dat de fiets geleverd wordt door PostNL Extra home, en dus minimaal 2 werkdagen levering, waardoor we langer hebben moeten wachten op de fiets dan wij in eerste instantie dachten.
Hoi Carmen, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het in elkaar zetten van de fiets goed is gelukt met de handleidingen en filmpjes! We begrijpen dat de verwachte levertijd iets langer was dan je had verwacht. We nemen je feedback mee om dit in de toekomst duidelijker te vermelden. Veel plezier met de fiets en veilige kilometers gewenst! Met sportieve groet, Team Superfietsen
Ik had voor mijn zoon een fiets besteld bij jullie. Erg goede, premium kwaliteit voor niet al te veel geld! De fiets was met 2 werkdagen al geleverd. Direct in elkaar gezet. Ook dit was geen enkel probleem, alles keurig netjes! Banden opgepompt, klapt de binnenband voor kapot. Contact formulier ingevuld, ik had binnen een uur al een reactie terug. Geen gezeur oid, er word direct een nieuwe binnenband verstuurd. Erg snelle service, met direct een goede oplossing! Super blij mee! Ik zal dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Hoi Samantha, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de fiets en onze service. We streven ernaar om snel en oplossingsgericht te handelen, en het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Veel fietsplezier gewenst voor je zoon! 🚲 Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag. Met sportieve groet, Team Superfietsen
Snelle levering en goede handleiding ontvangen. Fiets is van goede kwaliteit voor het gevraagde bedrag. Mijn dochter is er erg blij mee.
Hoi Leonard, Bedankt voor deze mooie review! Het is fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de aankoop. We wensen jouw dochter veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
zeer goede kwaliteit fiets, makkelijk te monteren, premium bedrijf op de markt, ik raad het aan
Hoi Damian, Bedankt voor je mooie woorden en review! Goed om te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
We hadden een mooie fiets uitgekozen via de site van Super fietsen. De fiets werd met 3 werkdagen geleverd, super snel! Helaas heeft de post bezorger een bout kapot gedraaid en moest hij retour. Ik werd mega goed geholpen door de klantenservice. Ze gingen de fiets met spoed repareren en zsm terug sturen. Dit was ook het geval. Helaas toen de fiets weer geleverd werd, was de fiets zogenaamd weer kapot volgens de postbezorger. Ik heb een filmpje gemaakt en via de klantenservice werd ik weer super snel geholpen. Binnen een uur waren we er achter wat het probleem was (postbezorger draaide aan de verkeerde schroef...) en de fiets werd weer zo snel mogelijk terug gestuurd. Toen ik de volgende dag thuis was ging de deurbel en er kwam een pakket aan, een excuus cadeau van super fietsen. Terwijl dit eigenlijk helemaal niet hun schuld was. In het bijzonder wil ik nog wel Ingrid even in het zonnetje zetten. Wat een super lief mens, Super fietsen, wees zuinig op deze vrouw. Wat een topper!
Hoi Dianne, Wat een ontzettend mooi en uitgebreid compliment! Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, ook als dingen buiten onze controle misgaan. Fijn dat alles uiteindelijk is opgelost en dat je tevreden bent! Ingrid zal dit zeker leuk vinden om te horen. Veel fietsplezier! 🚲✨ Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Super ervaring! Mand die ik had gekozen was niet leverbaar. Ingrid van de klantenservice heeft lekker proactief op mijn verzoek zelf een andere leuke kleur gekozen omdat ik niet kon kiezen. En fijn snel mailcontact. Aanrader tot nu toe! (Moet mn fiets nog ontvangen)
Hoi Maartje, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze service als proactief en snel ervaart. Ingrid zal dit zeker waarderen! We hopen dat je net zo blij zult zijn met je fiets. Veel fietsplezier! 🚲✨ Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Everything was great thank you from ordering, to delivery and also the delivery man was just great! Thank you so much Super Fietsen team!
Best Jean, Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear you're happy with your bike and our service. Enjoy your rides, and we hope to see you again in the future! 🚲😊 Kind regards, Team Superfietsen
We hebben voor onze dochter een fiets gekocht. Een Altec Dutch transportfiets 24 inch. Gezien de levertijd 5-10 werkdagen, was het niet zeker of de fiets op tijd geleverd zou kunnen worden voor de verjaardag van onze dochter. We hebben met de klantenservice gebeld en zijn hier fantastisch geholpen. Zij heeft ervoor gezorgd dat de fiets op tijd geleverd is. Na het zien van een barst in het plastic van de voorlamp, heeft de klantenservice ons diezelfde dag een nieuwe toegestuurd. Op de verjaardag van onze dochter werd er een handgeschreven kaartje bezorgd om haar te feliciteren met een sleutelhanger van Superfietsen.nl! Ontzettend lief gedaan! Bedankt voor deze geweldige service! We kopen zeker onze volgende fietsen bij Superfietsen.nl!
Hoi Renate, Wat een mooie review, bedankt! We dragen graag bij aan speciale momenten en zijn blij dat we dit voor jullie dochter konden doen. Fijn dat de fiets op tijd was en dat alles goed is opgelost. We wensen haar heel veel fietsplezier! 🚲🎉 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Een hele positieve ervaring met het bedrijf en hun medewerkers. Afgelopen Augustus heb ik een hele mooie Altec besteld maar mn zoon bleek hier nog net iets te korte benen voor hebben dus een tijdje ongebruikt in de schuur te hebben gestaan kon hij dan nu wel goed op fietsen. Echter bleek de stuurpen niet goed te zitten waardoor het stuur kon draaien. Maar door kundige kennis, op afstand, hebben we deze goed vast kunnen zetten. Ook het zadelpenklemmetje bleek te groot waardoor het zadel rondjes kon draaien. Hier hebben we een nieuwe voor gekregen. Omdat ik me zo geholpen voelde (telefonisch) heb ik deze lieve medewerkster mijn held van de dag genoemd. En vandaag heeft ze een kaartje gestuurd; fijn dat ik uw held kon zijn. Ik ben erg tevreden met hun service en kennis. Ga zo door
Hoi Suus, Wat een mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is opgelost en dat je zo blij bent met onze hulp! We doen het graag en waarderen je mooie woorden. Veel fietsplezier voor je zoon! 😊🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Snelle levering. Fiets was ook van goede kwaliteit. Zoontje was er erg blij mee. Bij montage bleek een ringetje te ontbreken en het achterlicht deels defect. Werd na melding gelijk nageleverd.
Hoi Peter, Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de aankoop en dat we jullie snel hebben kunnen helpen aan een vervangend onderdeel. Wij wensen jouw zoon veel fietsplezier en veilige kilometert toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Ik had verkeerde fiets besteld, geen probleem bij hen, omruilen en binnen een week mijn nieuwe fiets kant en klaar binnen, mede dankzij flexibele inzet van Floor en dit perfect regelde
Hoi Rob, Bedankt voor deze review! Wat fijn dat alles zo vlot is afgehandeld en Floor het zo goed voor je heeft kunnen regelen! Veel plezier met je nieuwe fiets! 🚴♂️✨ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
De fiets die we hadden gekocht is netjes geleverd. Echter bleek er iets mis met de voorband. Meerdere keren contact gehad hierover met de medewerkers van superfietsen. En gelukkig is het probleem opgelost. Er werd meegedacht en we kregen een tegemoetkoming voor de overlast. Al met al goede service en vriendelijke behulpzame medewerkers!
Hoi Andrea, Bedankt voor het delen van jou ervaring! Het is fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We wensen je veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Netjes geleverd en in elkaar gezet. Kwam de volgende dag erachter dat de koplamp kapot was. Een bericht gestuurd en werd gelijk op gereageerd. Krijg direct een nieuwe toegestuurd. Echt goede service.
Hoi Anja, Wat leuk dat je nog even een positieve review hebt achtergelaten, bedankt! We vinden het fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dat maakt ons werk extra waardevol! Wij wensen je veilige kilometers en veel fietsplezier! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Levering van de fiets was prima. Zelf nog wat dingen moeten afstellen, maar dat was verwacht. Nadat bleek dat de fietslampjes niet werkten kreeg ik direct vervangende lampjes opgestuurd. Top!
Hoi Stefan, Bedankt voor jou feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Omdat wij vanuit Rijswijk al meer dan 12 jaar klant zijn bij superfietsen (voorheen ADO bike) vanochtend naar de locatie Rotterdam gereden omdat ik toch wel heel graag m’n oude vertrouwde ebike merk Victoria weer wilde. Helaas was Nick er niet maar fijn geholpen door Cas en de bedrijfsleider en er bleek nog één showmodel Victoria 7.8 te staan waar mijn keuze op gevallen is. Heel blij mee bedankt voor de service en ik hoop gauw m’n ebike op te kunnen halen in de vestiging in Delft Super service
Hoi Cécile, Wat een mooi compliment, dank je wel! Geweldig om te horen dat je na al die jaren nog steeds voor ons kiest en blij bent met je nieuwe Victoria e-bike. We zorgen ervoor dat je fiets snel klaarstaat in Delft. Veel plezier met je vertrouwde merk en veilige kilometers gewenst! 🚲😊 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
De service die door superfietsen.nl is aangeboden bij de bestelling en levering waren zeer attent. Levering heeft snel plaats kunnen vinden en voldoet verder ook aan de verwachtingen! Zeer tevreden.
Hoi Bette, Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst🚲 Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Superfietsen heeft echt top service geleverd! Ik had een fiets besteld voor de verjaardag van mijn zoontje, en ze hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze op tijd werd geleverd. Zeker een aanrader!
Hoi Henk, Bedankt voor uw prachtige review en aanbeveling! Wat fijn om te horen dat de fiets op tijd was voor de verjaardag van jouw zoontje. We hopen dat hij er veel plezier aan beleeft. Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
very nice support they fixed my incorrect order without complications and very quick. i didn't even have to refun
Dear Ahmed, Thank you for your wonderful feedback! We’re glad we could assist you quickly and that you’re satisfied with our service. Wishing you lots of cycling fun. Kind regards Team Superfietsen
Fiets bestelt en toen zag ik dat het wel 5 werkdagen kom duren voordat die zou komen. Dat was een probleem want ik had hem 2 dagen later nodig voor de verjaardag van mijn dochter. Een bericht gestuurd met de vraag of ze er aub voor konden zorgen dat de fiets gelijk verstuurd werd. Floor begreep de situatie en zou haar best doen want hij werd bij de levererancier vandaan verstuurd. Het is helemaal gelukt ze heeft me steeds op de hoogte gehouden en de fiets was op tijd binnen. En de Fiets is prachtig een goede stevige fiets kortom een super ervaring bij dit bedrijf.
Hoi Marija, Wat een geweldige review, dank je wel! Het is fijn om te horen dat Floor zo goed heeft kunnen helpen en alles op tijd geregeld kreeg voor de verjaardag van je dochter. We wensen haar veel fietsplezier en veilige kilometers met haar nieuwe fiets! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.