De fiets kwam in zijn geheel zonder krassen aan. Na een klein ongelukje bij m’n moeder met haar hond is mijn achterlicht kapot gegaan. Ik heb eerst zelf gekeken of ik het kon maken of het lampje kon vervangen, maar helaas was dit niet het geval. Met lood in mijn schoenen de klantenservice gebeld en netjes het verhaal uitgelegd. Even later werd ik terug gebeld dat ik door mijn eerlijkheid een korting kreeg en ze een nieuwe achterlicht opsturen zodra ik betaald had. Ondanks dat ik het zo niet bedoelde, vind ik dit echt super netjes
Hoi Samantha, Wat leuk om te lezen, bedankt voor deze review! Fijn dat je tevreden bent over onze service en eerlijkheid wordt altijd gewaardeerd 😊 Veel veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
koplamp nieuwe fiets werkte niet email gestuurd volgende dag nieuwe koplamp gekregen TOP
Hoi Hansa, Bedankt voor je review. Fijn om te vernemen dat we je snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Fijne kilometers toegewenst. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Snel verzonden en een mooie fiets
Hoi Annelies, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat de fiets en snelle levering zo goed bevallen. Veel plezier met je nieuwe fiets! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Makkelijk te monteren. Stevige fiets. Kwaliteitsonderdelen.
Hoi Scott, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de montage soepel ging en je tevreden bent over de kwaliteit van de fiets. Veel veilige kilometers gewenst! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
De fiets was snel geleverd. Redelijk makkelijk inmekaar te zetten. Top fiets mijn dochter is er super blij mee.
Hoi Michelle, Wat leuk om te horen! Bedankt voor deze review! Fijn dat de levering vlot verliep en de montage goed ging. We wensen je dochter heel veel fietsplezier! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Il heb voor mezelf en mijn partner 2 fietsen besteld! Service en oplevering was super en fietsen zijn in goede orde. Wij zijn blij
Hoi Arash, Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij om te vernemen dat jullie tevreden zijn over onze service en de aankoop. Heel veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Gekozen voor eigen montage. Was echt goed te doen, netjes verpakt en duidelijke wat waar moest. Heel blij met de fiets.
Hoi Nicole, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat het goed gelukt is met het afmonteren en dat je blij bent met jouw aankoop. Wij wensen je fijne kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Alles duidelijk gecommuniceerd en mijn vraag snel en kundig behandeld door de klantenservice.
Beste klant, Bedankt voor jouw mooie woorden en review! Fijn dat je door onze klantenservice naar tevredenheid bent geholpen. We doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen en naar tevredenheid te ondersteunen. Wij wensen je veilige kilometers toe namens, Team Superfietsen
Goede basic fiets met versnellingen , zelf makkelijk af te monteren. Zoon is er hartstikke blij mee en kwaliteit tot nu toe goed
Hoi Sam, Dankjewel voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jouw zoon blij is met de fiets. We wensen hem plezierige en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Fiets besteld met rijklaar-service, maar geleverd met kapotte band, defect slot en zonder lamp/rek. Oplossingen vragen steeds veel moeite van mij terwijl ik juist had betaald voor zorgeloze levering. Erg slechte service en teleurstellende ervaring, niet aan te raden.
Beste Rayza, Het spijt ons dat de levering niet helemaal vlekkeloos is verlopen. De fiets bleek een lekke band en een slot te hebben dat niet goed werkte. We hebben direct een oplossing aangeboden: ofwel de onderdelen opsturen en de kosten voor herstel vergoeden, of de fiets omruilen voor een nieuwe. Jij koos ervoor om de fiets lokaal te laten repareren. Ondanks de hoge kosten die de fietsenmaker rekende, hebben wij deze uit coulance volledig vergoed. We hopen dat het nu naar tevredenheid is opgelost en dat jouw ervaring met ons inmiddels anders en positiever is. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Leuke fiets voor deze prijs. Wel aan te raden om de fiets rijklaar te laten maken. Het is echt een bouwpakket met veel kleine onderdelen. Geen hele edele kwaliteit, maar daar is de prijs ook naar.
Hoi Annette, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de fiets goed bevalt. We begrijpen helemaal dat het zelf monteren wat meer werk kan zijn; daarom bieden we inderdaad het gemak om de fiets rijklaar thuis te laten bezorgen. Veel plezier met jouw nieuwe fiets! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
We hebben de fiets een week geleden ontvangen. Het was gemakkelijk om de fiets te monteren. Na montage zag je direct hoe mooi de mat zwarte fiets is. Hij heeft een gave en solide uitstraling. Daarnaast zorgt de fiets voor gebruiksgemak vanwege de bagagedrager aan de voorzijde en de achterzijde. Mijn zoon voor wie ik de fiets heb aangeschaft is er heel blij mee.
Beste Ulysses, Bedankt voor jouw review. Fijn dat de montage goed is gegaan en dat de fiets zo naar wens is. We wensen jouw zoon veel plezier met zijn nieuwe fiets. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Het bestellen, de levering en de zelfmontage ging allemaal prima. Heel erg tevreden over superfietsen.nl. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde!
Hoi Dirk, Dank voor jouw terugkoppeling en vertrouwen in Superfietsen. We wensen je veel veilige kilometers en plezier met de fiets! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Fiets is geleverd na twee werkdagen zoals beloofd. Alles was in orde. Perfect!
Hoi Giano, Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. Veel fietsplezier toegewenst! namens, Team Superfietsen
Fijne website met een fiets die bij elk budget past. Ook fijn om de mogelijkheid te krijgen dat de fiets rijklaar thuis wordt afgeleverd, of voor de handige mensen dat hij/zij de fiets zelf in elkaar kan zetten. Daarnaast worden de fietsen snel en in een goede verpakking geleverd. Ook is de klantenservice uitermate vriendelijk. Ik kan deze website dan ook echt aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe fiets of een accessoire voor de fiets. Top!!
Hoi Amber, Bedankt voor je fantastische review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We wensen je veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Onlangs 2 elektrische fietsen gekocht en super geholpen. 2 extra sloten cadeau gekregen We konden de fietsen de volgende dag al ophalen. 'S morgens besloten om 1 van de fietsen toch nog te veranderen en dat was geen enkel probleem. Fietsen 's middags opgehaald en 1 van de fietsen bleek een mankement te hebben. Toen we de volgende dag terug gingen werd er eerst keurig gekeken wat het probleem was.Toen bleek dat het niet op te lossen was werd en een nieuwe fiets voor mij besteld. Deze was de volgende dag al binnen! Top service van super fietsen!
Hoi Angela, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat we jullie snel hebben kunnen helpen en direct een passende oplossing konden bieden. Heel veel plezier met de nieuwe elektrische fietsen! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Mijn zoon was jarig en de fiets zou later bezorgd worden. Heel super geregeld en alsnog optijd ontvangen met een kaartje en sleutelhanger erbij. Super aardig! De fiets ziet er super stoer uit en mn zoon is zeer tevreden. De fiets lijkt duur maar dat is het niet. Andere bedrijven bieden fietsen goedkoop aan maar je moet van alles erbij bestellen ( standaard, slot, spatbord etc) en dan kom je nog duurder uit.
Hoi Hamza, Bedankt voor deze review en mooie woorden! Wat leuk om te horen dat alles toch op tijd geregeld kon worden voor de verjaardag van je zoon! We wensen hem veel fietsplezier toe🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Duidelijk website, snelle en duidelijke communicatie. Levering in de afgesproken tijd. Duidelijk installatie instructie van de fiets. Duidelijk advies. Een aanrader!
Hoi Azal, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles duidelijk en snel is verlopen. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Mooie fiets snelle levering en bij kapot onderdeel snel opgelost
Hoi Adgoeij, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat we je weer snel op weg hebben kunnen helpen. Heel veel plezier met je fiets. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Heel goed geholpen, ook met het vervangen van de binnenband die stuk was(gelijk een nieuwe opgestuurd) Het pakket met de accessoires was niet volgens de afspraak aangeboden op de 2de dag eerder dan afgesproken en daardoor retour naar afzender. Toch geregeld dat het alsnog afgeleverd werd. Dankjewel Halime van Superfietsen.nl
Beste Milan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat alles alsnog naar wens is geregeld. We geven je compliment zeker door aan Halime. Veel plezier met je fiets! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Alles goed verpakt en gemakkelijk te monteren
Hoi Ad, Bedankt voor je review en compliment! Fijn dat het monteren is gelukt en dat je nu kunt genieten van je fiets. Heel veel fietsplezier! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Voor het eerst een fiets besteld met goede tevredenheid zeker een aanrader
Hoi Ronald, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te vernemen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met je fiets. We wensen je veilige kilometers en veel fietsplezier toe! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Vlotte levering fiets volgens afspraak, netjes geleverd. Voorafgaand aan levering per mail geïnformeerd over allerlei zaken omtrent levering, garantie, retour en assemblage video's. Fiets was voor 75% geassembleerd in een degelijk doos verstuurd, scherpe en kwetsbare delen waren extra goed verpakt met foam. Rest assemblage was makkelijk uit te voeren via assemblage video's per onderdeel dat voorafgaand verstuurd werd per mail. Kortom een winkel die zijn naam waarmaakt; "Superfietsen"!
Hoi Fouad, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering en montage zo goed zijn bevallen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe fiets 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
De fiets zelf al erg stevig voor die prijs! Hij werd in 3 werkdagen geleverd, zo fijn nadat m'n andere fiets gestolen was en ik niks meer had! Blij mee!
Hoi Kaylee, Bedankt voor je mooie review! Wat balen dat je fiets gestolen was, maar fijn dat we je snel weer op weg hebben kunnen helpen. Zet ’m goed op slot 😉 en heel veel plezier met je nieuwe fiets 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Bestellen ging gemakkelijk en de fiets is snel geleverd, waarbij de bezorger rekening heeft gehouden met mijn afleverwensen. Het in elkaar zetten van de fiets was vrij eenvoudig, en nu heb ik een prachtige fiets die prima fietst!
Hoi Willem, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles van bestellen tot levering goed is gegaan en dat de fiets mooi in elkaar zit. Veel plezier met je nieuwe fiets! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.