Prima fiets voor mooie prijs

Dit is de 2e fiets die we hier hebben besteld. Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten. Goedgekeurd door beide kids.

Superfietsen doet zijn naam eer aan!

Als ik de fiets mag omschrijven is het een superfiets!

Fantastisch!

Snel geleverd en makkelijk te monteren. Zeer stevig frame en het zadel en stuur zijn goed in hoogte verstelbaar.

Via de mail snel en goed geholpen

Scherm was stuk, via de mail snel geholpen nieuw onderdeel besteld en nu wachten tot het geleverd word

Topservice!

Recent een fiets aangeschaft, snelle service, alles was netjes verpakt moest de fiets nog deels in elkaar zetten dat was de optie die ik koos, maar doormiddel van de filmpjes en goede uitleg is het gelukt! En het belangrijkste de fiets fietst heerlijk!

Fiets binnen 3 dagen netjes ontvangen, mijn man heeft hem dezelfde middag in elkaar gezet en afgesteld en nu kan ik er dus heerlijk op fietsen. Blij met deze fiets, ziet er mooi uit staat goed in de lak en ziet er heel degelijk uit!

Superfietsen doet zijn naam eer aan, ben super goed geholpen in de winkel en binnen 1 uur was mijn fiets al rijklaar gemaakt. Super bedankt!

Snelle levering, perfect verpakt, goed af te monteren en fietst heerlijk

De levering van mijn fiets ging zonder problemen en was goed te volgen. Het "in elkaar zetten" van de fiets verliep soepel, mede dankzij de instructiefilmpjes van SuperFietsen.nl. Na een uurtje was ik "up-and-running" ;-) De kwaliteit van de fiets is voor die prijs ongelooflijk goed te noemen. Ik heb er onderwijl al ruim 100 km mee gefietst en het bevalt prima. Heerlijk die soepel lopende 21 versnellingen bij het op- en afgaan van heuveltjes. Fietsen is ineens weer prettig ;-) Wat ik nog wil melden is dat ik het interessant/leuk/opmerkelijk vond dat de meeste verbindingen van de fiets middels handige "inbus-verbindingen" gaan. Makkelijk om te verstellen en dus heel praktisch want voor onderweg heb je alleen een (multi)inbussleutel nodig voor eventueel wijzigen van afstellingen (stuur iets hoger zetten bijvoorbeeld).

Wauw

Respectvol en mensgericht te woord gestaan. Bestelling prima verlopen. Heel erg bedankt voor de kaart en ik zal vrienden en familie aanraden bij SuperFietsen te bestellen. Ik voel me welkom.

Gemakkelijk besteld snel geleverd, prima fiets!

Er was genoeg keuze, als t'ie maar blauw was. Die vond ik bij Superfietsen. Ik twijfelde nog even over de framemaat omdat ik korte benen heb. Besteld en snel geleverd. Mijn man heeft de fiets afgemonteerd. Alleen de lagers van het voorwiel af moeten stellen. Rieten mandje voorop en een eerste ritje. Op mijn transportfiets zit ik lekker rechtop wat weer pijnlijke schouders voorkomt. De blauwe fiets is makkelijk terug te zoeken in de fietsenstalling!

Snelle levering, mooie fiets

Mooie fiets, makkelijk af te monteren. Hele snelle levering.

De monteur was erg vriendelijk

Hoewel het even heeft geduurd voor ik de fiets binnen had, was de monteur van de fiets erg vriendelijk. Hij kwam ruim op tijd aan en zette de fiets vervolgens in rap tempo in elkaar. De fiets fietst heerlijk en de service die ik heb aangeboden gekregen is top! Ik zou zo weer een fiets bestellen hier

Klapband maar verder goed

Bij oppompen banden gelijk een klapband achter bij 4 bar. Dus kwaliteit binnenband laat zeer te wensen over.

Snel binnen 2 werkdagen ontvangen bij online bestellen!!!

Twee weken verder en ik geniet nog steeds van m’n fiets. Snelle service. Ik hoefde heel weinig in elkaar te monteren toen ik m’n fiets bezorgd kreeg! En geen enkel onderdeel ontbrak bij het monteren. Echt een aanrader!

Fijne fiets, prima prijskwaliteit

Bestelling geplaatst zonder problemen. Levering met vooraankondiging, helaas niet mogelijk vooraf een datum te kiezen. Wel een mogelijkheid de levering te verplaatsen, maar de communicatie hierin verliep redelijk traag. Uiteindelijk toch gelukt en een mooie fiets ontvangen volgens afspraak. Vriendelijke medewerker aan de telefoon, na lange wachttijd en vraag naar behoren afgehandeld. Afmontage zelf, blijkt best wat in te houden, maar is goed te doen. Bagagedrager voorzijde minder mooie afwerking als je deze goed bekijkt, maar prima voor een kinderfiets die wat stootjes zal moeten verdragen. Al met al blij met de aankoop en afhandeling van de bestelling en levering.

Makkelijker kan niet

We waren op zoek naar een stoere jongensfiets voor onze zoon. We konden erg makkelijk fietsen vergelijken en alles stond duidelijk beschreven.

Snelle service en netjes track and trace.

Goede service. Zeker aan te raden. Fiets snel geleverd en precies zoals de foto’s en omschrijving.

Echt een superfiets, makkelijk te monteren genoeg uitleg via jullie site, fietst heerlijk , lekker stevig mooie kleur ik zou weer een fiets bestellen bij jullie als ik er weer 1 nodig heb, en ik zou bij iedereen jullie aanraden om een fiets te kopen Super bedankt voor deze mooie fiets Gr nancy mooser

Super mooie fiers

Snelle levering en goed verpakt. Het monteren is vrij simpel samen met mijn dochter gedaan voor haar was dan ook de fiets, Ze is er super blij mee en de fiets ziet er echt mooi en degelijk uit.

Super fiets en super levering

Van bestellen tot leveren alles is helder, duidelijk en snel. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!!

Super!!

Online een fiets gekocht werd binnen 2 dagen geleverd met duidelijk tijdvak. Fiets rijd heerlijk.

Snelle levering geen gekke prijs.

Heb nu twee fietsen besteld hier en beide fietsen waren snel en netjes geleverd. En de dozen waren iets beschadigd maar door de nette binnen verpakking geen schade aan de fiets. Voor de toekomst hou ik dese leverancier en de opgeslagen lijst.

Eenvoudig te bestellen, supersnel geleverd en bij schade ook geweldig afgehandeld. Zou standaard moeten zijn voor alle bedrijven.

Goede kwaliteit fietsen en hele goede service

Goede communicatie over de levering, vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit fietsen. Een absolute aanrader!

Super service

We hadden een Altec fiets besteld en bij levering zat er een beschadiging op. Gebeld en er is direct actie ondernomen en de fiets is opgehaald en tegelijkertijd een nieuwe geleverd. Helaas zaten hier ook beschadigingen op. Hier kan superfietsen niets aan doen omdat de fiets direct vanaf de leverancier wordt geleverd. Gelukkig zijn ze makkelijk te bereiken. Floor en Ingrid zijn ook erg meedenkend en behulpzaam aan de telefoon. Gebeld en men vond het heel vervelend, vooral omdat het voor de 2de keer niet goed was gegaan. Samen naar een oplossing gezocht en de fiets uiteindelijk afgemonteerd laten bezorgen (dan wordt hij vantevoren wel door superfietsen gecontroleerd). De kosten voor het afmonteren hebben we gedeeld. Nieuwe fiets was helemaal super in orde. Na een aantal dagen komt er een kaartje met sleutelhanger in de bus om mij te bedanken voor mijn geduld en relaxte houding. Zoals ik al aangaf kon superfietsen er niks aan doen, maar zit het bij de leverancier die dan de fiets niet goed heeft gecontroleerd. Dus volgende keer dus gewoon weer superfietsen hoor.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.