goed materiaal

Degelijk materiaal voor een goede prijs.

vlot

voldoende mails gekregen gaande weg om mijn bestelling op te volgen.

Snelle levering en netjes verpakt

Bestelling was makkelijk te plaatsen hadden alles op voorraad en konden zo ook vlug leveren ook al had ik het niet meteen nodig super gewoon.

Perfect!

De levering van de paalkap van kunststof paste exact volgend de bestelde afmeting. Nu is het hekwerk weer in originele staat.

Makkelijk besteld en snelle levering

2 slotvangers besteld voor onze poortdeuren. Overzichtelijke site en makkelijk besteld voor nette prijs. Vlot geleverd

Topvservice

Proper materiaal prijs kwaliteit zeer schapelijke prijzen en heel handig in monteren en plaatsen

duidelijke website, snelle levering, goed materiaal.

Prima kwaliteit tegen correcte prijs

Bestelling beetje vertraging maar was tijdens bouwverlof.

Goede kwaliteit en Goede service.

Ondanks de feestdagen toch nog snel geleverd.

kwaliteit boven verwachting

prettig zakendoen correct met als mijn gevoel afspraak is afspraak. zeker aan te bevelen voor prive en zakelijk

Fantastisch! Supersnelle levering!

Besteld, 2 dagen later geleverd.. alles top! Prima qualiteit!

geen gezeik, gewoon vriendelijk en duidelijk. Alles volgens afspraak

gebruiksvriendelijke website

Prima. Is allemaal soepel verlopen.

ontvangst was goed. Werd vlot en duidelijk geholpen. Geen negatieve opmerkingen.

Goed en supersnel geleverd!

Producten waren makkelijk en snel te bestellen. Aanrader!

Zeer tevreden!

Een hekwerk op maat besteld. Telefonisch bereikbaar voor gewenste informatie. Precies op geplande datum geleverd. Kwaliteit en prijs is TOP!

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site, snelle levering en vriendelijk personeel bij afhalen

duidelijk en beloven wat ze doen

Ik heb al vaker hekwerk besteld bij jullie omdat het hekwerk van goede kwaliteit is. Duidelijke website en ik had een vraag over maatwerk en kreeg gelukkig een mens aan de telefoon ipv AI gedoe. bestelling geplaatst en de levertijd klopte exact. Bedankt en wanneer ik weer wat hekwerk nodig heb dan bestel ik het weer bij jullie

Snel geleverd en goed verpakt, toppie

Goede levering, goed verpakt en goede service. Ik zou hier meteen opnieuw bestellen als ik weer iets nodig heb. TOPPERS

Snelle en duidelijke offerte met een betaalbare prijs.

Ik heb van offerte tot levering een prettige afhandeling ervaren. Vragen werden snel en adequaat afgewerkt.

Goed, bestelling ligt netjes klaar en compleet!

Goed!

prima service

goed geholpen

Goede producten en snel geleverd

We hebben wat hekken te repareren en konden bij thibo alles makkelijk vinden. Hoewel de leveringskosten best wel hoog zijn, toch gekozen voor thibo omwille van het assortiment.

Goed geholpen, advies op maat!

Ik ben als particulier een hek aan het inkorten, maar kon niet op de reguliere manier aanpassen. Een belletje naar Thibo voorzag mij van passend advies, welke spullen te bestellen en hoe af te monteren. Zeer tevreden!

Top, kwaliteit voor scherpe prijs!

Voor mijn boot had ik 2 kleine gelijksluitende cilinders nodig. Uiteindelijk bij Thibo op internet gevonden. Binnen 2 dagen geleverd! Snel en professioneel. Kortom Top bedrijf!

3 Thibostraat

Beek en donk 5741 SJ