snel, correct, prima !
Leuk en goed contact. Heb zoals ik het nu kan inschatten - heb nl. nog niet alles binnen - het juiste materiaal geadviseerd gekregen en besteld. De mindere ervaring die ik momenteel heb is dat mijn bestelling op een verkeerd adres was bezorgd. Een voor mij onduidelijke rede waarom het niet lukte mijn bestelling dezelfde dag nog bij mij afgeleverd te krijgen. De fout was nl. rond 10:00uur al ontdekt. Omdat het die dag niet meer geleverd werd zijn de hoveniers ook voortijdig vertrokken. Deze mannen had ik nl. special voor het plaatsen van de hekken gevraagd die dag en erna te komen. Met de nodige kosten! Helaas is Thibo niet verzekerd voor dit soort fouten en waardoor ik als klant verder voor de kosten opdraai doordat er niet en incompleet geleverd is! Verder was de bestelling incompleet - het was dus niet mogelijk de hekken ook de andere dag niet te plaatsen vanwege het missen van bevestigingsmateriaal. En dan is er nog, minimaal 1, beschadigd hek bij mij afgeleverd waarvoor ik gisteren over heb gereclameerd en tot op heden (dag later) geen reactie op heb gehad. Dit laatste begrijp ik niet want als ik een bestelling plaats dan krijg ik binnen een aantal uur al een reactie om een betaling te doen. Al met al loopt het gaat verre van feilloos en zit ik met een hek dat (nog) niet geplaatst is vanwege de slechte leveringsperformance. Hoveniers hadden immers twee dagen laten komen voor plaatsing van de hekken en daarin konden ze dus niets doen!
Beste Gilbert, Bedankt voor je review! Helaas zijn een aantal zaken bij je de levering van je bestelling niet verlopen zoals het hoort. Daar balen we stevig van... :( Verwisselde leveringen is logistiek erg lastig om diezelfde dag nog omgeruild te krijgen omdat de vervoerders en chauffeurs tegenwoordig zeer strakke planningen hebben. Doet niets af van het feit dat het voor jouw bestelling natuurlijk super vervelend is dat deze niet op de afgesproken dag geleverd word, maar een dag later. Onze excuses hiervoor. Wat betreft de beschadigde mat hebben we je reeds per mail op de hoogte gesteld. Dit maken we uiteraard in orde! We hopen dat de hoveniers een mooi en strak hekwerk voor je plaatsen! Fijne dag :) Team Thibo Online
Netjes en vlot geregeld en geleverd.
Echt netjes geleverd, mooi degelijk hekwerk, alleen 1 maartje Vind de loskosten voor nog geen twee minuten werk wel heel fors >100€
Bouwhekken en klemmen besteld. Snel geleverd. Goede materialen.
Alles werd correct afgehandeld. Te beginnen bij de bestelling tem levering. Zonder twijfel zijn we een tevreden klant.
Overbodige vraag; zie antwoord hierboven
Na bestellen zeer snel geleverd. Prima kwaliteit !
Goed kunnen bestellen en zeer goed geleverd .netjes van tevoren gebeld hoe laat het geleverd zou worden
zie boven
Op tijd geleverd
Bestelling van mijn tuinpoort eenvoudig via de site, snelle levering en goede prijs/kwaliteit
nette prijs en snel verzonden, geleverd
goede prijs en snelle levering
Nadat wij een bestelling hebben gedaan is deze netjes binnen gekomen. Echter hebben wij daarna met spoed een nieuwe bestelling gedaan en deze zou direct worden verstuurd. Echter na 2 dagen was er nog niets binnen en heb toen gebeld. Ik kreeg ( denk ik ) een stagiaire aan de lijn, want zij wist niet waar zij precies moest kijken, waar mijn bestelling was. Zij zou de eigenaar contacten en vragen mij terug te bellen. Ik ben niet meer gebeld. 1 dag later waren de spullen binnen.
Beste Alex, Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Daar zijn we erg blij mee. Jammer dat we je goede gevoel geen vervolg hebben kunnen geven met de 2e bestelling. Deze hebben we op 25/5 rond 14u ontvangen, wat betekent dat deze in ieder geval de volgende dag per de post mee gaat. Dit is ook gebeurd, waarna de levering op 27/5 heeft plaatsgevonden. Twee dagen na de bestelling. Onze excuses voor het niet nakomen van het terugbelverzoek. Hier moeten we uiteraard scherp op blijven! Vriendelijke groet, Team Thibo Online
Top bedrijf
Even gebeld voor wat advies en direct een juiste bestelling kunnen doen.
Had besteld en moest later nog wat bij voordat alles geleverd was. En dat hebben ze nog snel en vlot geregeld.. daarbij top bouwhekken, palen en klemmen geleverd.
Makkelijk en overzichtelijk bestellen via de website Je word op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. Op de afgesproken datum geleverd.
Het was een makkelijke procedure om het product te bestellen Na betaling meteen een e-mail dat het besteld is en betaald. Zeer jammer dat de e-mail van het afhaalmoment terecht komt bij ongewenste e-mail,terwijl de bevestiging via reguliere mail kwam. 3dagen gewacht op dat afhaalbericht. Dat zou in het systeem van Thibo Online veranderd moeten worden óf in de bevestigingsmail erbij vermeld kunnen worden. Ook is het niet duidelijk waar je bij expeditie naar binnen moet!Daarna was het heel makkelijk en werd ik vriendelijk geholpen.
Beste André, Bedankt voor je review! Helaas hebben we geen invloed op waar de verzendmail terecht komt. Veelal komt deze zoals het hoort gewoon tussen de "reguliere" mail terecht, maar ook wel eens in de "ongewenste" mail. De heeft te maken met de (veiligheids)instellingen van de mailprovider van de ontvanger. In ieder geval fijn te horen dat het bestellen gemakkelijk verlopen is en je vriendelijk geholpen bent. Voor de duidelijkheid hebben we in de bevestigingsmail toegevoegd dat ook de "ongewenste" mail in de gaten gehouden moet worden! Dank hiervoor! Prettige dag! Team Thibo Online
Kleine bestelling gedaan. Wat beugels. Dat bleken niet de goede. Conform instructie op de website retourformulier gemaild en dan moet de retour bevestigd worden. De bevestiging retour van Thibo was kennelijk in mn spambox terechtgekomen. Toen ik probeerde te bellen met Thibo werd er minutenlang niet opgenomen waarna ik die poging staakte. Dit deed bij mij wat alarmbellen rinkelen. Uiteindelijk is er alsnog netjes contact geweest en alles prima opgelost.
Beste Hans, Bedankt voor je review. Jammer dat je onze service als negatief ervaren hebt. We hebben je herroepingsformulier op 13 mei (Hemelvaartsdag) in goede orde ontvangen. Vrijdag 14 mei was voor ons een "brugdag" en waren we, zoals vermeldt op de website, gesloten. Je mail is na dat weekend opgepikt en we hebben je op 18/5, en na je herinnering op 19/5 nogmaals, de retourbon toegezonden. Wellicht zijn deze mails tussen de ongewenste mail terecht gekomen? We horen het graag van je! Prettige dag! Thibo Online
Revue originale
Kleine bestelling gedaan. Wat beugels. Dat bleken niet de goede. Conform instructie op de website retourformulier gemaild en dan moet de retour bevestigd worden. Gemaild op 13 mei, herinnering op 19 mei gestuurd. Rond de 19de ook gebeld. Telefoon gaat 10 minuten over maar er neemt geen hond op. Intussen is het 24 mei en heb ik nog steeds niets gehoord. Waardeloze service.
ik heb het zoeken van de juiste hekwerk materialen en het bestellen via de website als prettig ervaren, bij het afhalen wat het wel onduidelijk hoe dit precies georganiseerd was. Mijn bestelling lag nog niet klaar maar werd gelukkig snel in orde gemaakt
Beste Gert, Bedankt voor je review! Dit helpt ons enorm :) We hebben inmiddels enkele aanpassingen doorgevoerd in het afhaaltraject, waardoor dit hopelijk nu duidelijker is geworden voor onze afhalende klanten! Fijn dat onze collega's je bij je komst toch nog snel hebben kunnen helpen! Prettige dag! Thibo Online
Bestelling werd zeer snel geleverd in een fijne stevige doos.
Zeer top en snelle service
die Bestellung als auch den Lieferstand sind einfach zu prüfen