Laden reviews...
136 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering, duidelijke informatie en concurrerende prijzen. Klanten prijzen vaak de vriendelijke service en betrouwbare afhandeling. Er zijn enkele meldingen van vertragingen of retouren, maar de tevredenheid blijft hoog. De winkel komt over als betrouwbaar en transparant in communicatie en aanbod.
Prima, levertijd wat langer dan verwacht.
7 July 2026
Cor
Oploo
Op de webshop kwam ik er niet uit. Daarom gebeld met klantenservice. Daar zit een vakkundig en ook vriendelijk persoon die van detail wist. Was top
7 July 2026
Henk
Ederveen
Alles goed geregeld Levering duurde ietsje langer vanwege drukte bij DPD. Geleverd product is in orde en werkt.
Pieter
Baexem
~Mijn uitgebreide bestelling kon ik makkelijk samenstellen. De website is overzichtelijk en duidelijk. De bestelling kwam binnen enkele dagen, keurig verpakt, punctueel compleet en met goede track&trace. Top!
Bert
Bladel
Ben een keer aan de balie geweest, goede info en geen verkooppraatje.
Rob
BENNEKOM
Tot in alle details spullenboel, uitstekende kwaliteit
Akkie
Groningen
un article livré présentait un défaut (tuyau endommagé, probablement à la production) . Raintechshop a directement accepté ma plainte et à tout fait pour me satisfaire au plus vite sans aucune discussion.
Claude
bruxelles Belgique
De bestelling werd snel geleverd. Het is mijn eerste keer dat ik een druppelslang in een tuin ga leggen. Maar met hulp van de servicedesk werd mij precies uitgelegd wat wel en wat niet mogelijk is. Het ligt nog niet helemaal. Maar het ziet er erg goed uit. De prijs is ook aangenaam. Een tevreden klant
Marja
Nijmegen
Makkelijk bestellen via internet. Levering binnen 2 dagen. Terwijl ze zelf aangaven nadat je besteld had dat er vertraging was bij de pakketbezorger.
Niels
Epse
Snelle levering Van mooie producten
P
Wijchen
De hulp die geboden werd bij een vraag nadat ik een bestelling geplaatst had. Rondom gewoon perfect. Dank je wel daarvoor.
Rob
Opperdoes
Snelle levering en goede kwaliteit.
4 July 2026
Eddy
Aalten
100% tevreden met de kwaliteit en goede service
3 July 2026
Jordy
Waalwijk
Als je inlichtingen vraagt, krijg je zeer gedetailleerde goede informatie
3 July 2026
Marc
Ekeren
Het was onze eerste bestelling maar er volgen er vast meer
2 July 2026
Herman
Vogelwaarde
Niet super verpakt zat onderdelen los tussen de tyleen slang
6 June 2026
Molenslag
Schagen
Volledig assortiment en wordt snel uitgeleverd. Levering vindt (in mijn geval) helaas wel plaats met DPD en dat is een trage pakketdienst, helaas. Tip om een andere dienst te kiezen!
5 June 2026
Ron
Rotterdam
Goedemorgen Ron,
Bedankt voor uw review en suggestie. DPD heeft momenteel inderdaad ongeveer twee dagen vertraging. Wij hebben plannen om voor het einde van dit jaar meerdere verzenders aan te kunnen bieden.
Bezirging slecht
Beveelt niet aan
5 June 2026
Marcel
Krimpen aan de lek
Goedemorgen Marcel,
Uw bestelling van afgelopen zondag is maandag al aan DPD meegegeven. In de tracking die u heeft ontvangen is te zien dat DPD de laatste scan van dinsdag ochtend op een depot van DPD is, en daar ligt het pakket nu nog steeds. U bent vrij om zelf contact op te nemen met DPD voor de uitlevering. Als u wilt dat wij er voor u achteraan gaan dan wil ik u vragen om ons een mail hiervoor te sturen in plaats van een negatieve review.
Bezorger ook zeer vriendelijk en behulpzaam
Elzo
Friesland
Correcte levering en goed verpakt , degelijk materiaal
Johan
Brugge
Duidelijke site en tyleenslang was direct na weekend al binnen.
Marcel
Escharen
Zeer slecht ervaring heb weken op me spullen gewacht als je belt beloven ze je dat bestelling volgende dag verstuurd word en uiteindelijk komt het weken later heel slecht
Beveelt niet aan
Ronny
Gouda
Goedemorgen Ronny,
Het heeft inderdaad een paar weken geduurd voordat u de alle onderdelen binnen had. Wel is het netjes ook om te melden dat wij u hebben geïnformeerd over vertraging en verwachte levertijd. En dat tussentijds opgestuurd is wat voorradig was.
...
3 June 2026
Peter
Overijse
Leveringen gebeuren pas na 3tot 5 werkdagen, waar de site belooft dat levering daags na bestelling gebeurt. Bij dringende werkzaamheden brengt dit problemen met de planning met zich mee, wat vermijdbaar zou zijn.
1 June 2026
Marc
Wetteren
Sinds 2020 maak ik gebruik van de diensten en producten van de Raintechshop. Dit tot grote tevredenheid. De adviezen zijn goed, de service is goed en de producten zijn goed. Ga zo door!
5 May 2026
Jeroen
Doetinchem
Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen.
Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend.
Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.
Rokerijweg 10
1271 AH Huizen