Top bedrijf!

Sinds 2020 maak ik gebruik van de diensten en producten van de Raintechshop. Dit tot grote tevredenheid. De adviezen zijn goed, de service is goed en de producten zijn goed. Ga zo door!

Matig

Ik heb een reduceerventiel besteld bij Raintech. De levering duurde langer dan verwacht omdat het product nog in bestelling was, wat voor vertraging zorgde bij het installeren van mijn pomp. Wat ik hierbij opmerkelijk vond, is dat het product op de website als op voorraad stond, terwijl dit achteraf niet het geval bleek te zijn. Dit kwam ik pas na het bestellen te weten. Tijdens telefonisch contact kreeg ik de keuze om te wachten of te annuleren en later opnieuw te bestellen, terwijl de prijs in de tussentijd al met €15 was verhoogd. Pas bij de afkeuring werd aangegeven dat het product speciaal voor mij zou zijn besteld. Dit komt voor mij niet logisch over, aangezien eerder duidelijk werd dat het product al in bestelling stond en niet op voorraad was. Na installatie bleek het ventiel helaas niet volledig naar verwachting te werken. De druk kwam uit op 3,2 bar in plaats van de gewenste 3,0 bar, wat voor mijn systeem niet ideaal is. Daarom heb ik het product retour gestuurd. Vervolgens heb ik twee weken moeten wachten op een reactie, waarbij ik zelf meerdere keren contact heb opgenomen. Uiteindelijk werd ik gebeld met de mededeling dat de retour was afgekeurd vanwege beschadigingen (waarschijnlijk ontstaan bij het aandraaien). Gezien de eerdere vertraging en mijn ervaring als terugkerende klant (met eerdere bestellingen van ruim €1500+), had ik het netjes gevonden als er enige vorm van coulance was geboden, bijvoorbeeld in de vorm van een gedeeltelijke terugbetaling. Dit bleek echter geen optie. Het product wordt nu weer naar mij teruggestuurd, wat onnodige kosten en extra moeite met zich meebrengt voor beide partijen. Al met al vind ik het jammer dat er, ondanks de situatie en klantrelatie, geen passende oplossing is geboden.

Langdurige Levertijd: Teleurgesteld over trage service en onduidelijke communicatie.

Pakket pas op 4 mei ontvangen na bestelling op 28 april. De beloofde 'snelle levering' is met een week vertraging helaas niet waargemaakt. Erg teleurgesteld over de extreem lange levertijd en de onduidelijkheid daarover. Jammer

Scherpe prijzen en goede service

Bestel al jaren hier, juiste producten voor een scherpe prijs.

Bezorging is aan de late kant.

Heb de bestelling vorige week dinsdag geplaatst. Ik krijg een mail om jullie te beoordelen maar heb de bestelling tot op heden nog niet eens ontvangen.

Mooie producten, trage levering

Levering van de bestelling duurde een week. Verder wel mooie producten.

al meerdere keren snel en correct geleverd

snel correct en goed

De condensator van de pomp was stuk. Op de website van het merk van de pomp gekeken. Zo ben ik met deze bij de Raintechshop gekomen. Een zeer goede webshop.

Trage bezorgtijd, duurt 1 week voordat bezorgd word

Heb sproeiers dinsdag 28 april besteld en zondag 3 mei nog steeds niet ontvangen (ligt wss bij dpd), vind dit wel beetje traag.

Goed snel en perfect en eenvoudig om te installeren

Zeer traag in verzending niet zoals ze zeggen op hun Website .

Ondertussen al week ent wachten nog altijd niet aangekregen is nu wel verzonden .Lebel was wel snel aangemaakt maar daar hou het mee op 3 dagen later binnen gedaan Bij DPD voor verzending.

Alles was perfect geleverd.

Alles was perfect afgeleverd.

Slecht

Vorige week een "complete" 100 meter drukslang set gekocht om de haag te bevochtigen. Ik dacht makkelijk. Dan hoef je zelf niet te rekenen. Nu zaten er 50 pennen bij voor 100 meter slang. Toen ik de beschrijving op de site bekeek stond er per 1,5 meter een pen. Blijkbaar is dit een gemiddelde. Maar met zo weinig pennen een gemiddelde..... Maar dat gemiddelde stond er niet bij. Dan kom je dus te kort. Dat was een kleine teleurstelling. Toen was mijn voorstel om dit samen op te lossen. Ik betaal extra pennen tegen gratis verzending. Nou toen begon het heen en weer gemail de hele dag. Met reacties van: Ik moest maar een professional laten meten. En dat de verwachtingen niet overeenkomen kunnen ze ook niks aan doen, was nog zo een antwoord. Dus om een paar euro de hele dag mailen en een ontevreden klant.

Prins bestelprcedure en advisering

Goed opelost

Vervolg: Uiteindelijk is de zaak alsnog netjes opgepakt en hebben ze een nieuwe slang opgestuurd. Dit heeft het probleem opgelost. Ik heb bij Raintechshop een harde PE tyleenslang besteld. Bij ontvangst zat er al een duidelijke eem nehoorlijke knik in de slang. Ik heb dit gemeld en aangegeven dat ik de slang niet meer hoefde. De reactie van Raintechshop was dat dit “Deze knik is er waarschijnlijk ingekomen tijdens de verzending. Dit hoeft geen probleem in uw systeem te zijn, wanneer de leiding aangesloten zit en onder druk komt dan gaat de knik er weer uit.” Dit negeert het feit dat harde PE-slangen plastisch vervormen bij een knik, waardoor dit een potentieel zwak punt wordt, en het risico op lekkages of schade is reëel. Kortom, het product werd beschadigd geleverd en mijn zorgen over functionaliteit werden afgewimpeld. Ik kreeg geen aanbod voor een vervanging of garantie op een veilige installatie. Zeer slechte klantgerichtheid en onvoldoende verantwoordelijkheid genomen voor een duidelijk defect product.

prima informatie en service

duidelijk tekst en uitleg, terug gebeld ivm in gesprek zeer correct

prima snelle levering

Prima snelle levering

Gewoon goed.

Tweemaal iets besteld en telkens vlot geregeld en geleverd. Doe zo verder.

Doet wat het moet, top!

Vlot

P

Goede prijzen en snelle levering!

Super service

Handige en duidelijke webshop Snelle levering

Snelle nette levering

Dit bedrijf heeft een snelle levering en het product was goed verpakt

Alles volgens afspraak.

Met rainshop is zowel de mens als de natuur gebaat.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.