Snelle verzending en goede service
3 spots besteld. Zaten maar 2 in de doos. 1 telefoontje en zonder gezeur de 3e de volgende dag in huis. Zo hoort service te zijn.
19 June 2026
Burgum
28 February 2026
Postmapartyverhuur.nl
Soest
Duidelijke website, pijlsnelle levering. Dik tevreden klant dus!
26 September 2025
Toine
TILBURG
Gemakkelijke bestelling, ook makkelijk om de set compleet te maken en snelle levering. Helaas waren de bestelde lampjes te hoog om in een verlaagd plafond in te bouwen.
2 August 2025
Esther
Zoetermeer
Eenvoudig bestellen via de website, snelle bezorging, goed product
15 May 2025
A.
Wateringen
Snelle levering, prima product.
13 March 2025
Egb
Hengelo
Goede service en snelle levering.
3 March 2025
Wuppertal
prima.
leen
BLOKKER
Sommige verouderende type lampen (bijv. TL-buizen) zijn moeilijk nog te krijgen. Licht Outlet Store had ze en leverde ze snel en in goede staat af voor een billijke prijs
Aris
Rijswijk ZH
Goed product en snel bezorgd. Maandag besteld en dinsdag al in huis.
Jannie
Snelle reactie op vragen
19 January 2025
WE
Amsterdam
Het bestelde artikel werd snel en goed verpakt bezorgd.
20 December 2024
zeer snelle levering
9 February 2024
Albert
nieuw buinen
2e keer besteld, echter de 2e levering bleek niet compleet te zijn, maar dit was snel opgelost en een dag later was het ontbrekende deel nageleefd. Klantenservice zo als het hoort.
30 January 2024
Heel tevreden
21 December 2023
Albert
Veldhoven
Ik heb iets besteld waarbij Ik zelf een fout heb gemaakt dit bedrijf heet het voor mij 100% naar tevredenheid opgelost!!!!!! Nogmaals erg bedankt voor de goede service Vr Gr J Huisjes Wierden
30 November 2023
Jan
Wierden
2 June 2023
J.
Amsterdam
Ik had een bestelling geplaats. Mirco mailde dat de oplossing die ik gekozen had niet de handigste was. Hij kwam met een andere oplossing die ook nog eens €40,- goedkoper was. Het door mij teveel betaalde bedrag werd gelijk teruggestort. Lampjes kwamen keur ig netjes op tijd binnen en doen het uitstekend. Mijn complimenten voor de service van dit bedrijf
19 May 2023
Ruud
Numansdorp
Mooi spots met opvallende lage prijs en hoge kwaliteit —- het kan dus wel !
25 January 2023
Rob
Delft
21 January 2023
Noud van stiphout
Mierlo
Licht Outlet Store is een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsaccessoires tegen outletprijzen.
Het assortiment omvat een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Licht Outlet Store richt zich op het aanbieden van verlichting(sonderdelen) van bekende merken tegen uiterst scherpe prijzen met een nadrukkelijke focus op service en klanttevredenheid.
Palmpolstraat 31
1327CB Almere