Zeer goede service
Telefonisch ook zeer goed bereikbaar
4 January 2023
Roger
Geleen
Hier nog ledlampen gevonden die nergens anders meer te krijgen waren. Vandaag besteld, morgen geleverd.
1 December 2022
Ivo
Antwerpen
ervaring voor de eerste is heel goed geweest
19 November 2022
gerrit lodder
Breukelen Ut
6 October 2022
L.J
Bergschenhoek
Duidelijke en overzichtelijke website, klantenservice die snel op mijn vraag reageert en goede prijs. Alles naar tevredenheid dus.
15 August 2022
Charles
Utrecht
Goede webshop met goede artikelen tegen een scherpe prijs. Snelle levering en een goede behulpzame klantenservice. Als ik ook installatiemateriaal had kunnen bestellen zoals sifh 2x1 en bijvoorbeeld 3-weg wago lasklemmetjes dan waren het 5 sterren geworden.
4 August 2022
Sandor
Amsterdam
Keus op maat, maakte dat het ook nog eens werd geleverd zoals wenselijk. Zeer tevreden met het resultaat
22 July 2022
Beveelt niet aan
19 March 2022
Dave Vonk
Amsterdam
U heeft de order 07 maart geplaatst en wij hebben deze 08 maart bij Post.nl aangeboden zoals valt te zien op track&trace. Vervolgens heeft het maar liefst 4 dagen geduurd voordat u de bestelling (vandaag) ontving. Dat is echter helaas iets waar wij niets aan kunnen doen zoals u kunt zien bij Post.nl. Wij hebben uw bestelling binnen 24 uur verstuurd. Excuses voor het ongemak ofschoon dit dus buiten onze schuld valt.
Goede service. Optijd laten weten wanneer producten aankomen. Producten netjes verpakt.
4 March 2022
Anky
Luyksgestel
Snel geleverd product zoals omschreven de handleiding perfect
21 February 2022
Dig
Vlissingen
Heb de verkeerde maat besteld van tl armatuur, dus moet het omgewisseld worden voor de goede maat kost mij 3 x verzendkosten van €6,95 per keer eerste levering, retourzending en nieuwe levering. Geen goede service van dit bedrijf, dus ik stuur alleen de retourzending hoef geen nieuwe levering meer!! Wel een snelle levering!!
Beveelt niet aan
8 February 2022
C.
Beneden-Leeuwen
U verwacht dat wij de kosten van de retourzending plus nog eens de kosten voor versturen van het juiste product terwijl u het verkeerde product had besteld? Wij vinden dit niet redelijk. Als u iets foutief bestelt moet u niet verwachten dat de leverancier voor deze kosten opdraait.
Duidelijke site en afhandeling bestelling. Snel geleverd
27 January 2022
Jacob Vos
Weesp
Overal gezocht naar een tl armatuur zonder schakelaar. Maar hier hadden ze hem. Snel geleverd en keurig verpakt.
13 January 2022
Petra en Danny Mostert
Oudenhoorn
makkelijk gevonden en besteld en geleverd wat ik nodig heb. onderdelen van goede kwaliteit.
17 December 2021
Max Veenendaal
Veenendaal
Goedkope mini tl buisjes voor in de keuken.
23 November 2021
voldoet aan de verwachtingen
22 June 2021
Cornelia
Zwijndrecht
Snelle levering, goed materiaal. Alleen de driehoekspot, waarop het aan/uitknopje zit, is moeilijk vast te schroeven, omdat het lampje dan eigenlijk in de weg zit. Bij de andere spots kun je het snoer even aantrekken om meer ruimte te creëren, maar het aan/uitknopje zit met heel korte snoertjes (plm. 1 cm) vast. Gedoe. Maar verder blij mee
24 May 2021
Marco
Bodegraven
Beste Marco,
We begrijpen dat dit kortere snoertje installatie nét wat lastiger maakt.
De volgende productie wordt dan ook uitgevoerd met een langer snoertje waarmee dit is opgelost.
Onze set driehoekspots met lichtkleur 2700K (deluxe warm wit), artikel 0102880, is trouwens reeds uitgevoerd met dit langere snoertje.
Voor de montage zaten er diverse beugeltjes bij, super. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om dit armatuur met schakelaar te kunnen bestellen. Verder tevreden over de lichtkleur
23 May 2021
Patrick
Lichtstraat
Goede service,zonder problemen iets terug gestuurd en direkt geld teruggestort,nieuwe bestelling gedaan en alles prima in orde
25 April 2021
patricia
Oostende
Uitstekend geholpen bij zoektocht naar de vervangende keukenkast TL-armatuur en bijbehorende TL-buisjes met juiste kleurtemperatuur.
19 April 2021
Drazen
Rotterdam
ik had een lampje besteld. en ook op de verwachtte datum in goede orde gekregen perfect.
27 March 2021
ecm
bergen op zoom
Aanpassingen op de standaard producten , heeft deze Website Store toch prima in behandeling genomen . Communicatie was zeer correct. Deze leverancier heeft aandacht voor de belangen van de consument.
21 March 2021
Jaap
Gouda
Aantal mini TL lampen besteld. Was de 1e keer bij Licht Outlet Store. Snelle en correcte levering, een aanrader.
21 March 2021
HS
Groningen
Licht Outlet Store is een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsaccessoires tegen outletprijzen.
Het assortiment omvat een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Licht Outlet Store richt zich op het aanbieden van verlichting(sonderdelen) van bekende merken tegen uiterst scherpe prijzen met een nadrukkelijke focus op service en klanttevredenheid.
Palmpolstraat 31
1327CB Almere