Toch niet op voorraad

Ik was helemaal blij toen ik de schoenen bestelde, helaas kreeg ik een aantal dagen later een mail dat ze toch niet meer op voorraad waren. Wat een enorme teleurstelling. Jammer dat dit niet goed wordt bijgehouden op de site.

Nette en snelle afhandeling

Nette en snelle afhandeling

Perfect!!

Supersnelle verzending, goede communicatie, vriendelijke hulp

bestelling bij de rode loper gaat vlot en makkelijk.alleen UPS doet zijn werk niet.ik krijg mijn bestelling niet bezorgd.ik mag het ophalen bij een bezorgpunt. hierna direkt contact opgenomen met de rode Loper en is direkt in actie gekomen. Top.

In afwachting

Balenciaga boots gekocht. Snelle en goede service. Ben er heel blij mee!

Snel

Snelle levering!

Mooie prijzen

Helaas geen keuze in koerier diensten! Ups is amerikaans en moet je bij niet thuis hele account etc aanmaken voor je nieuw aflever moment kunt kiezen! Postnl werkt wat betreft niet thuis berichten veel makkelijker. Product was verder tiptop verpakt super netjes! Hugo boss zit erg lekker.

Goeie

Mooie schoenen en goede service? Ik ben Altijd te vrede

Snelle afhandeling

Had 2 paar schoenen besteld via de website. Alleen waren beiden niet op voorraad, wat kan gebeuren. Keurig op tijd bericht met verontschuldiging gekregen en de betaling werd vlot terugbetaald. Verder alleen maar goede ervaringen.

Met zorg ingepakt en snel verzonden.

Snel en professioneel

Goede service, aanbod, merken. Enige minpunt: Ik vind persoonlijk de verzendkosten binnen NL te hoog. Tarief komt niet overeen met bv Post.nl of DHL

Snelle levering, dure verzendkosten

Snel en netjes geleverd, werken alleen met ups waardoor verzendkosten erg hoog zijn en je daardoor dus gaat twijfelen om het product aan te schaffen... ook retour kosten zijn voor eigen rekening..

Snelle afhandeling

Website geeft goede voorstelling van de artikelen. Zou handig zijn als bij de maat vermeld staat of die kleiner of groter uitvalt-smalller is dan gewoonlijk of de normale maat is.

Altijd tevreden!!

Tooop!!!

Great

Very good experience

Super Happy

Fast delivery & love The Shoes / sneakers i got. Allt stars I can give to 𝗬ou. Kim

Prima. Netje ingepakt. Snelle levering

Topervaring!

Geweldig ingepakt, het extra kaartje had wel iets specialer mogen zijn dan enkel een bedrukking zoals ik ooit eerder had ontvangen maar dat terzijde, toplevering en kwaliteit van Gucci zoals je gewend bent. Rode Loper Schoenen (Credo) topwinkels als je iets exclusiefs zoekt met goede service.

De doos ziet er mooi uit

Ik had ze binnen op de dag dat het geleverd zou worden dus ik ben helemaal tevreden

Positieve ervaring

De website is duidelijk en aangenaam om te bestellen, hoewel ik niet 100% tevreden was over de staat van mijn item, was mijn ervaring met de klantenservice zeer positief.

Snelle service en mooi ingepakt

De producten zijn 2 dagen na de aankopp netjes gearriveerd met PostNL. De schoenen zijn netjes verpakt in een mooie tas van De Rode Loper.

Snelle levering ! ze verkopen meest mooi collectie!

Hoogstraat 26

2513AP Den haag

Over De Rode Loper schoenen

DERODELOPER schoenen is dé exclusieve omni-channel multibrand store van Nederland. Hier shop je de allernieuwste trends op het gebied van schoenen, sneakers, tassen en accessoires van meer dan 30 designer merken voor mannen, vrouwen en kids! Ontdek bij DERODELOPER internationale top designers als Alexander McQueen, Tom Ford, Dsquared2, Valentino, Burberry, Off White, Amiri, Givenchy, Moncler, Saint Laurent Paris en Balenciaga. Op onze snelle en gebruiksvriendelijke webshop vind je inspiratie voor elk moment. Sneakers, stoere boots of high heel shoes met een te gekke tas die jouw outfit compleet maken. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in DERODELOPER. Op DERODELOPER.com vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en je wordt direct op de hoogte gehouden van alle New Arrivals, acties, aanbiedingen en meer! Of volg ons op Instagram, Facebook of Twitter en sluit je aan bij onze >175k fanbase. DERODELOPER verzend wereldwijd en snel met UPS. Klanten woonachtig buiten de Europese Unie (EU) zijn vrijgesteld van BTW. Daarnaast betaal je gemakkelijk met elke gewenst betaalmiddel en zijn we aangesloten bij Trusted Shops voor jouw online veiligheid. Zo shop je zorgeloos online. Ontdek ook de interactieve winkel van DERODELOPER in het centrum van Den Haag, vlakbij het Koninklijk paleis aan het Noordeinde. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, onze uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer shoes. Wordt warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door de unieke mix schoenen, tassen en accessoires van de allerbeste designers ter wereld. Voor de mannenkleding verwijzen we je graag naar onze mannenmode winkel CREDO, gevestigd tegenover DERODELOPER of kijk op www.credomen.com. COME IN AND EXPERIENCE YOUR RED CARPET MOMENT Hoogstraat 26-28 2513 AS DEN HAAG [email protected] +31 (0)70 365 02 55