Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bij deze firma mijn voorstel neergelegd om mijn keukenverlichting geheel aan te passen naar LED verlichting. Kreeg het antwoord dat zij eerst het geheel gingen testen omdat zij dit nog nooit zo hebben geleverd. Na de positieve test heb ik alles besteld en het geheel werkt uitstekend. Met dank aan Karim.
31 October 2025
Rob
Almere
Levering sneller
8 November 2023
antoon
Zwijndrecht
Mooi materialen voor goede prijs
28 October 2023
Frans Koiter
Losser
Duidelijke webshop, uitgebreid assortiment. Houden je goed op de hoogte qua verzending. Al met al super tevreden.
Beveelt niet aan
Roel
Doesburg
Net als de foto keurig weergegeven
Ben
IJmuiden
Ik had de Ava onderbouw LEDs gekocht. Mooi systeem en eenvoudig te monteren. Kabels en stekkertjes zijn lekker dun en van een goede lengte waardoor ik ze gemakkelijk achter mijn keukenkastjes kon wegwerken.
Jos
Purmerend
Door mijn partner werd een G4 led insteeklampje besteld. Dat werd heel snel ontvangen. Tot onze verrassing zaten er twee lampjes in de verpakking. Bleek dat wij de verkeerde lampjes besteld hadden. Een retourformulier i gestuurd en even later (op zondagmiddag) mail terug ontvangen dat de lampjes nier terug gestuurd hoefden te worden. Even daarna van PayPal een mail ontvangen dat de terugbetaling onderweg was.
17 October 2023
Merel Vossen
Boxtel
Goede webshop, met mooie producten en goed bereikbare klantenservice, Snelle verzending en levering van het bestelde product.
8 October 2023
Perfect werkend produkt
16 September 2023
kees
Rr
Snelle levering. Duidelijke track en trace en ben erg tevreden over mijn artikel.
15 September 2023
Andrea
MAASTRICHT
Telefonisch contact gehad over bestelling uit 2021 we wilden verder uitgebreiden daarna hebben ze de oude nota erbij gezocht verdere bestelling snel afgewerkt en op gestuurd 100 % tevreden
11 September 2023
J.l.m Bennenbroek
Meijel
3 September 2023
Jan
Oisterwijk
Voor het aanrechtblad in de keuken wilden we goede verlichting hebben die dimbaar is. En dimbaar via de inbouwdimmer. Na een goed advies via mail deden wij een bestelling. Daarna werden wij gebeld door Karim om te overleggen en kwam er een betere optie uit de bus. Die hebben wij gekozen en nu hebben wij prachtige verlichting in onze keuken!
2 September 2023
Pim
Apeldoorn
Duidelijke omschrijving van het gekochte product
28 August 2023
Ron Maessen
Wessem
De lampjes zijn dun en vallen niet op onder de keukenkastjes. Ze geven warm licht en zijn dimbaar van zacht tot helder licht met de handige ingebouwde touch-schakelaar.
26 August 2023
Astrid
Voorburg
Superdunne led verlichting onder de keukenkastjes en zoals belooft volgende dag geleverd !
22 August 2023
Marcel
Maarssen
zeer goed 100%
19 August 2023
Wabe de Jong
De Westereen
Snelle levering en goede service
15 August 2023
S.
Rotterdam
Goed en snel
15 August 2023
Marc
Bocholtz
Super vriendelijk geholpen via telefoon Order bevestiging per mail Zeer snel bezorgd Voldoet aan mijn en klant verwachting Samengevat geweldige ervaring met inbouwledspots.nl
5 August 2023
Andre
Brunssum
Gevraagt om advies en deze ook gekregen. Uitstekende service en snelle levering met goede producten.
18 July 2023
Joop Verhagen
KLUNDERT
Keuze makkelijk te maken, overzichtelijk bestelproces, eenvoudige installatie
17 July 2023
Douwe
Stiens
Wij waren op zoek naar de juiste dimbare led spotjes voor onze terrasoverkapping, volgens het bedrijf die de overkapping geplaatst hadden bestonden deze niet zoals wij dat wilden. ( inmidddels al 1 jaar bezig) Ik heb via mail contact gezocht met Inbouwledspots.nl en een zeer vriendelijke, heldere en correcte mailwisseling was het gevolg. Uiteindelijk hebben we de lampjes besteld en ze zijn perfect. Een dusdanige klantvriendelijkheid en service waar veel bedrijven van kunnen leren met prima producten. Dank je wel Karim!!
3 July 2023
Aafke
Apeldoorn
Wat een service dit heb ik nog nooit meegemaakt zoveel berichten over de status van mijn bestelling. De service is perfect, track en tracé code heb het wel 4 x gezien. Mocht er wat mis zijn dan zou er direct gereageert worden. Vind dit een super bedrijf. THANKS.
28 June 2023
Rikus
Eelde
Inbouwledspots.nl is dé specialist in inbouw LED verlichting. Of het nu uw woning, bedrijfspand of tuin betreft, bij ons vindt u een ruim assortiment aan innovatieve, zuinige LED verlichting voor binnen- en buitenruimtes.
Weegschaalstraat 3
5632CW Eindhoven