Vriendelijk en professioneel advies gehad
Goed bedrijf.
Goed bedrijf.
26 June 2023
J.A.
Nieuw Beijerland
mijn pakket is niet door post.nl bezorgd, maar door ff te bellen met inbouwspots .nl werd het dezelfde dag alsnog door inbouwspots.nl zelf nageleverd. bedankt voor de service.
11 June 2023
Frank
helmond
Ik had een set van 2 en van 3 besteld. Snelle levering. In de set van 2 miste de schroefjes, hebben we zelf opgelost.
9 June 2023
Ferry
Roden
Moest er een extra hebben, fantastisch
7 June 2023
marius
Venlo
Vlotte levering
1 June 2023
Gerard
Nieuw-Vennep
Goede snelle levering en word top op hoogte gehouden en je betaald wat maar dan heb je ook wat
24 May 2023
Danny Marcus
Putte
Prima licht, mooi dimbaar, eenvoudige montage
19 May 2023
Bertus
Hoogeveen
Snelle levering, compleet en een zeer strak design
14 May 2023
Ton
Capelle aan den IJssel
Heel goed, mooi produkt, zeer tevreden, makkelijk aan te sluiten
12 May 2023
Walter
Zoetermeer
Ik haat vragenlijsten…
6 May 2023
Ronnie
De panne
Prachtig product. Snel geleverd. Goede informatie!
5 May 2023
Koen
Streefkerk
Ik heb er een led driver besteld. Werkt prima.
25 April 2023
Stefan
Spijkenisse
Aangezien mijn bestelling niet op voorraad was is er duidelijk gecommuniceerd wanneer de levering wel plaats kon vinden .
20 April 2023
Halbe
Drachten
De geleverde lampen voldoen perfect aan mijn wensen.
22 March 2023
Geert
Kortrijk
Ik heb bij inbouwledspots.nl, 2 leddrivers en een 4 kanaals afstandsbediening besteld. De bestelde producten werden goed en snel geleverd. Toen ik de leddrivers aangesloten had, bleek 1 leddriver niet te werken i.c.m. de 4 kanaals afstandsbediening. Via de mail contact gehad. Snelle reactie op de mail...top!!! In overleg met inbouwledspots.nl de producten (op hun kosten) terug gestuurd voor onderzoek. Door inbouwledspots.nl goed op de hoogte gehouden van de status van het onderzoek. Na een week kreeg ik weer een mail, dat het probleem is opgelost en dat er 2 nieuwe leddrivers met de 4 kanaals afstandsbediening (al ingeprogrammeerd door inbouwledspots.nl) naar mij wordt verzonden. Ik heb leddrivers nu tot volle tevredenheid in gebruik! Alle lof voor inbouwledspots.nl voor hun snelle reactie op de mail, de goede service en de snelheid waarmee het probleem is opgelost!!
15 March 2023
Mark
Raalte
Snelle reactie bij vragen
7 March 2023
Rob
Tilburg
Zij hebben meegedacht om voor diverse problemen een oplossing te vinden. De reacties zijn snel, betrouwbaar en beleefd.
17 February 2023
Ton
Maassluis
Snel geleverd Scherpe prijs
4 February 2023
Alex
Sint Oedenrode
Mooie prijs en snelle afhandeling va de bestelling. Alleen jammer dat PostNL zich niet aan de afspraak houdt om de volgende dag te leveren maar dit een dag later denkt te moeten doen.
3 February 2023
Fred
Maassluis
Top advies!
28 January 2023
Ingrid
Emmeloord
Had 5 spotjes aangeschaft voor een mooie prijs, werd snel opgestuurd, kwaliteit was boven verwachting, helaas 1 spotje defect, na een mailtje kreeg ik excuses voor het ongemak en werd er direct kostenloos een nieuw exemplaar opgestuurd, geweldige service, bedrijf is aan te raden
27 January 2023
kees
bleiswijk
corect bedrijf gaan verder dan bijna onmogelijk is
22 January 2023
Jos Broekhuis
Denekamp
Mooie kleine spots met kleur contrasten..super makkelijk te instaleren..ben er heel blij mee
18 January 2023
Goed product, snel verzonden
3 January 2023
Sander
Elburg
Inbouwledspots.nl is dé specialist in inbouw LED verlichting. Of het nu uw woning, bedrijfspand of tuin betreft, bij ons vindt u een ruim assortiment aan innovatieve, zuinige LED verlichting voor binnen- en buitenruimtes.
Weegschaalstraat 3
5632CW Eindhoven