Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na het bestellen kwam mijn pakket snel binnen. De producten zijn ook kwaliteit en geen Chinese neppers. Gewoon Amerikaanse CAT gen 7 zoals ik ze gewend ben. Top!
26 June 2026
Jan Jelle
dokkum
Overzichtelijk, veen keus en snelle bezorging. Ik kom graag terug voor een nieuwe bestelling.
19 December 2025
Karlijn
Grou
de pakketdienst levert bij ons schijnbaar alleen 's avonds en dan is het bedrijf gesloten
Beveelt niet aan
3 July 2025
Mech
Naaldwijk
Bedankt voor uw reactie, vervelend om te horen dat de levering met de pakketdienst niet naar wens is verlopen. Wij zullen hierover contact opnemen met de betreffende pakketdienst.
Excuses voor het ongemak.
Zeer plezierige samenwerking. misschien een duidelijker registratie van de blusmiddelen.
Beveelt niet aan
6 December 2024
Arno
Apeldoorn
Goede ervaring, geen op- of aanmerkingen.
28 November 2024
Alette
Barneveld
Zeer snel van afleveren
27 October 2024
Danny
Bleiswijk
Binnen enkele dagen geleverd. Groot assortiment
24 October 2024
Sjan
Moerdijk
goed werkende web shop zeer blij mee
24 October 2024
hermanus jaap
Westerbroek
Extra sleutels besteld voor plijsterdispensers. Binnen de gestelde verzendtijd geleverd.
15 September 2024
Didier
Amsterdam
Helemaal top. Na contact te hebben gehad met een medewerkster ging alles perfect. Goeie site en makkelijk te bestellen.
12 September 2024
Marielle
Zeist
Klantvriendelijk, snelle levering en goede producten.
10 September 2024
Dodo
Veenendaal
Snelle levering van de bestelde materialen
31 August 2024
Marga
Hoogezand
Denkt met je mee als het nodig is
28 August 2024
Germa
Zeewolde
Gevonden via Google
28 July 2024
Erik Moonen
Heerlen
De levering gaat snel en is prima verzorgt.
23 July 2024
Amy Slobbe
Meerkerk
Altijd de juiste bestellingen en op tijd en snelle levering
23 July 2024
ronald
Eemnes
Voor extra ehbo dienst had onze vereniging snel 2 ehbo rugzakkken volledig gevuld nodig.vervolgens de volgende dag zijn ze al geleverd!!
1 July 2024
A.
Dorst
Even gebeld met een medewerker hoe te bestellen. Binnen 10 minuten gefixt. Makkelijke website. Duidelijk en overzichtelijk.
28 June 2024
Marielle Kersbergen
Zeist
Goede kwaliteit materiaal tegen een betaalbare prijs en ook snel ontvangen Een goede winkel voor ook particulier voor bestellen van EHBO spullen.
27 June 2024
Martin
Capelle aan den ijssel
Super snelle levering van een geweldig product.
Joop Ploeg
Ermelo
ga zeker meer bestellen
Jip
werkendam
Alles goed te vinden op de website en de producten worden altijd snel geleverd.
Esther
Arnhem
Jolande
Huis ter Heide
In eerste instantie had ik drie sterren gegeven vanwege mijn ervaring na het openmaken van de ehbo koffer maar heb dit aangepast naar 5 sterren na een zeer prettig gesprek. Tevens heb ik mijn aanbevelingen gegeven voor EHABO maar ook voor de maker en de samensteller van de koffer. EHABO staat voor kwaliteit en gaat met de aanbevelingen aan de slag.
29 February 2024
Constant
Wassenaar
Beste Constant,
Wij begrijpen dat u niet tevreden bent over het geleverde product, dat is vervelend en niet de bedoeling. Wij zullen contact met u opnemen om te kijken of er een ander product is wat aan uw wens voldoet. Uiteraard gaan wij kijken of er verbeteringen mogelijk zijn.
Met vriendelijke groeten,
klantenservice Ehabo Preventie BV
Hte is fijn dat twee dagen na mijn bestelling ik de spullen al heb.
26 January 2024
Eddy