uitstekend vertrouwd
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 101 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en goede kwaliteit van de producten. De ervaringen benadrukken betrouwbaarheid en authenticiteit, met positieve notities over de afhandeling. Ook wordt er gewaardeerd dat er voldoende keuze is en dat het bestelproces overzichtelijk verloopt. Over het geheel genomen zijn de beoordelingen zeer positief.
Altijd de juiste bestellingen en op tijd en snelle levering
23 July 2024
ronald
Eemnes
Voor extra ehbo dienst had onze vereniging snel 2 ehbo rugzakkken volledig gevuld nodig.vervolgens de volgende dag zijn ze al geleverd!!
1 July 2024
A.
Dorst
Even gebeld met een medewerker hoe te bestellen. Binnen 10 minuten gefixt. Makkelijke website. Duidelijk en overzichtelijk.
28 June 2024
Marielle Kersbergen
Zeist
Goede kwaliteit materiaal tegen een betaalbare prijs en ook snel ontvangen Een goede winkel voor ook particulier voor bestellen van EHBO spullen.
27 June 2024
Martin
Capelle aan den ijssel
Super snelle levering van een geweldig product.
Joop Ploeg
Ermelo
ga zeker meer bestellen
Jip
werkendam
Alles goed te vinden op de website en de producten worden altijd snel geleverd.
Esther
Arnhem
Jolande
Huis ter Heide
In eerste instantie had ik drie sterren gegeven vanwege mijn ervaring na het openmaken van de ehbo koffer maar heb dit aangepast naar 5 sterren na een zeer prettig gesprek. Tevens heb ik mijn aanbevelingen gegeven voor EHABO maar ook voor de maker en de samensteller van de koffer. EHABO staat voor kwaliteit en gaat met de aanbevelingen aan de slag.
29 February 2024
Constant
Wassenaar
Beste Constant,
Wij begrijpen dat u niet tevreden bent over het geleverde product, dat is vervelend en niet de bedoeling. Wij zullen contact met u opnemen om te kijken of er een ander product is wat aan uw wens voldoet. Uiteraard gaan wij kijken of er verbeteringen mogelijk zijn.
Met vriendelijke groeten,
klantenservice Ehabo Preventie BV
Hte is fijn dat twee dagen na mijn bestelling ik de spullen al heb.
26 January 2024
Eddy
Utrecht
En makkelijke telefonische ondersteuning. volgende dag alles al binnen en goede info via mail. GOED materiaal.
25 January 2024
L
westzaan
Bij bestelling via internet altijd een correcte terugkoppeling en de besteling zijn altijd binnen twee dagen, nalevering word altijd besproken maar dat gebuurd haast niet.
19 January 2024
RV van Dijk
Eemnes
Duidelijke website, snelle levering!
22 November 2023
Rob
Vaassen
16 November 2023
M.
alkmaar
Altijd alles netjes verzorgd en op tijd binnen
23 October 2023
Hilversum
29 September 2023
Marcel
den ham
Snelle en goede service. Omdat wij een school zijn is bestellen op rekening ook geen probleem, wat voor ons weer top is. Al met al een fijn bedrijf om te bestellen.
5 September 2023
Hanneke
Apeldoorn
Prima geregeld en snel
3 September 2023
Carla
Heerlen
Perfect, snel bezorgd en goed geprijsd.
31 August 2023
Jeroen