Altijd een goede service.

Goeie en snelle bezorging zeker in de corona tijd!

Het pakket was netjes in gepakt en goed bezorgt en het kwam op tijd aan.

Goede en vlugge service

Alles ok.

Zeer snelle service

Ken het bedrijf pas sinds kort maar een goed begin is het halve werk.

Zeer snelle en correcte levering

Zie eerdere omschrijving. Artikelinformatie op de website zou wat duidelijker mogen. Bleek dat een Apex met een FMM module niet genoeg was om het magneetventiel van Neptune te gebruiken

Top meilleur service

Heb mijn bestelling na een dag binnen

Mijn eerste bestelling netjes verpakt na een dag binnen zal in de toekomst als ik iets nodig heb ga ik het daar weer bestellen

Fraaie webshop

Snelle levering, duidelijke webshop, goede spullen

Goede levering

Aantal keren besteld prima levering

Correcte en vlugge levering van mijn bestelling

Bestelling geplaatst tijdens de drukke eindejaarsperiode. Vlotte en correcte levering van de bestelde materialen, degelijk verpakt. Top !

Snel, correct, eerlijk

Bestelling was precies wat ik verwachtte.

De afhandeling van mijn bestelling was heel goed.

Snel

Snel alles binnen

uitstekend

correct

Snel en goed geleverd.

Zeer snelle levering en een goed contact

Snel bezorgd ondanks Corona tijd

De eerste keer dat ik heb besteld

Zeer tevreden klant

Werd goed en snel geholpen De reden waarom ik hier kocht was Dat alleen hier een dsr pf kunt kopen En ook nog een goed advies mee kreeg Het belangrijkste is dat ik het ook snel ontvangen heb.

Nu onduidelijk

Ik ben al jaren een klant en was altijd tevreden geweest, heb ook goede beoordelingen hier gegeven. Onlangs had ik een product besteld die niet aan hun eisen voldoen. Ook kreeg ik geen reactie op mijn vragen.

Snelle levering en alles was compleet geen naleveringen dat is zeer prettig.

Super snelle service! Aanrader.

Correcte communicatie en goed product.

Heel goed!!

Ik had mijn bestelling heel vlot binnen. Alles was netjes verpakt. Er was iets verkeerd geleverd. Ik heb contact opgenomen en het is meteen op een hele goede manier opgelost. Dank jullie wel!

uitstekende en sneller service, bedankt

snelle en uitstekende service, bedankt

Savonds mail sturen om te vragen als het het op stock is en die zelfde avond nog antwoord en een dag later verzonden.

Cobbenhagenstraat 16

2288ET Rijswijk

Over Seaflower

Seaflower: Sinds 2006 de specialist in zeewater aquarium producten Één aquarium met zout water, dat is waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby niet meer weg te denken en zal dit voor velen een herkenbare situatie zijn. Één aquarium werden er meer en inmiddels meer dan een decennium verder leveren wij dagelijks de allerhande benodigdheden door heel Europa. Hoe wij u helpen om uw zoutwater wens in vervulling te laten gaan? Onze kennis, advies en producten voor een compleet zeewateraquarium staan tot uw beschikking. Jarenlange ervaring en best-practises om jouw levende have een onderwater paradijs te bieden. We leveren bijvoorbeeld aquarium stromingspomp, aquarium LED verlichting, eiwitafschuimer, toevoegingen om tekorten aan te vullen. Voor het bepalen van de kwaliteit van het aquarium water gebruik je een Aquarium test. Kunt u een gewenst product niet vinden? Laat het ons weten.