Gewoon goed!

Ruim assortiment en snelle levering

Tegen een goede prijs

Het reserve onderdeel blijkt van betere qualiteit als het origineel

Uitstekende service niettegenstaande alle moeilijkheden in deze tijd van lockdown

Top service! Snel geleverd!

Zeker een aanrader! Snel geleverd zelfs wanneer iets niet voorradig is.

niet bruikbaar

De vangklok blijkt niet van glashelder materiaal te zijn. De vissen zien de klok net zo goed als een netje. Indertijd werkte ik makkelijker met een glazen klok.

Alles snel geleverd en goed verpakt

De eerste keer bij jullie besteld en alles goed verlopen zal bij jullie zeker nog bestellen

Great!

Very prompt and professionals!!

Goede ervaring

een hele goede service en heel klantvriendelijk. Alleen jammer dat de doos te klein was voor wat erin moest maar was wel goed dicht geplakt

Niet heel tevreden

De mag-float die ik besteld heb is prima. 1 van de ATI essentials flessen lekte helaas. Kwaliteit van het plastic van de flessen is ook eigenlijk niet al te best, beetje vergelijkbaar met de goedkope bronwaterflessen van bijv. De Aldi. Erg slap plastic. Aangezien er vocht uit is gelopen, heb ik nu ook de kans dat er iets in de fles is geraakt wat er niet hoort. Kans is wel klein, dus ik neem het risico.

prima shop

Goed assortiment en goede prijzen. Indien nodig of gewenst ook goed advies.

Leverd op tijd

Makkelijk bestellen snelle levering

Super snelle levering

Ja veel Keus en super snelle levering top👍🏻

Goeie produkten

Heel goede en snelle service.

Heel goede en snelle service.

Super snelle levering en zeer klant vriendelijk

zie title

Ik bestel nog keer vind goed en kwaliteit goed

Zeer goed geholpen

Snelle en correcte levering! Perfect!

Absolute aanrader

Service is super. Doen wat ze beloven!

Correct bij het maken van afspraken. Snelle levering. Aanrader!

Uitstekende service

Goede service, snel en vakkundig. Goede communicatie

snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering. Bij een vraag, vlot een antwoord!

Goed dienst altijd

Helemaal goed snel correct eerlijk

perfect

Perfect shop

Cobbenhagenstraat 16

2288ET Rijswijk

Over Seaflower

Seaflower: Sinds 2006 de specialist in zeewater aquarium producten Één aquarium met zout water, dat is waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby niet meer weg te denken en zal dit voor velen een herkenbare situatie zijn. Één aquarium werden er meer en inmiddels meer dan een decennium verder leveren wij dagelijks de allerhande benodigdheden door heel Europa. Hoe wij u helpen om uw zoutwater wens in vervulling te laten gaan? Onze kennis, advies en producten voor een compleet zeewateraquarium staan tot uw beschikking. Jarenlange ervaring en best-practises om jouw levende have een onderwater paradijs te bieden. We leveren bijvoorbeeld aquarium stromingspomp, aquarium LED verlichting, eiwitafschuimer, toevoegingen om tekorten aan te vullen. Voor het bepalen van de kwaliteit van het aquarium water gebruik je een Aquarium test. Kunt u een gewenst product niet vinden? Laat het ons weten.