Vriendelijke, en goede klantenservice. Helpen echt i.p.v. gelijk met middeltjes aan te komen die het probleem niet oplossen.

Snel en altijd goed

Bestel al jaren bij seaflower en altijd snelle en goede levering.

Perfect! Goede producten en snelle levering!

Producten zijn snel geleverd en goed verpakt. De kwaliteit is ook zoals omschreven.

Very good

Very good

Zeer goede deskundige mensen altijd behulpzaam

De heren staan altijd klaar bij problemen, kan na afspraak snel gekochte spullen ophalen. Zeer goed deskundige info en ondersteuning.

Goede en snelle verzending.

Excellent customer experience

Wide variety; fast, safe shopping experience; cargo tracking

Al jaren vaste klant

Al jaren tevreden, snelle en correcte afhandeling van de orders. Klopt er iets niet, duidelijke uitleg en verwachting. Prijzen zijn goed, advies sterk. Mijn leverancier voor mijn zeeaquarium!

Zoals steeds perfect in orde !

Absolute aanrader

Snelle levering, heel fijn

Erg blij met de service en levering. Niet helemaal blij met de lijm; had een klein flesje besteld en het flesje was erg stug dus de lijm kwam er moeilijk uit. Daarnaast zat het tuitje al hel snel verstopt. Deze bestel ik niet meer maar daar kan Seaflower niks aan doen.

Great assistance, fast shipping

Sea flower answered all of my questions professionally, recommended excellent products, and shipped quickly!

netjes alles heel snel geleverd

Prima website, alles erg makkelijk te vinden

Goed product

Alleen de verzending dat was minder .ik kreeg een mail dat ze pas na 6 dagen gingen leveren tussen 9 uur en 18 uur maar dat klopt niet het Werd een dag vroeger geleverd als ik niet had gekeken op de site van DP D .had ik het niet geweten en had ik mijn pakje ook niet gekregen

Goed bedrijf

ruim assortiment. Doen wat ze beloven.

Snelle en correcte levering

De bestelling was correct en snel geleverd

Bestelling, levering, producten, toppie

Top producten om te bestellen, meestal volgende dag in huis ( compleet ) Klantvriendelijk, leggen alles goed uit als je belt. Ik vindt het een fijne online site om te bestellen. Aanrader

Vriendelijke mensen, kennis van zaken, snelle levering en mooi assortiment.

Ik bestel inmiddels al wat jaren bij Seaflower en het bevalt me nog steeds prima. Fijn bedrijf met fijne mensen! Ga zo door!

Alles was prima in orden was goed verpakt, ga meer bij sea flower kopen

Alles naar wens

Wel zou ik iets meer water conditionering voor zoet water zien. Ik heb nu 3 zakken filterwatten gekocht om geen verzendkosten te hebben. Had graag wat conditionering middelen toegevoegd

Ook laat op de avond nog zonder moeite u willen helpen

Top winkel

Bestel er regelmatig en gaat altijd goed

Goede uitleg en snelle levering

Goede uitleg en snelle levering

product zoals omschreven en zeer snelle levering

product ok - prijs ok- zeer snelle levering!

Customer is King by SeaFlower

Friendly, dependable, and flexible is how I would rate Seaflower, by my experiences, since circa 2016, which is when I first discovered them online. I can't remember a single experience where shipping of ordered product was delayed or damaged upon arrival (due to poor packing), which definitely has not been the case when I ordered from other online suppliers in the Netherlands. And as someone who operates a nano-sized not-for-profit sustainable coral and fish farm out of my house, this reliability is very important to me.

Cobbenhagenstraat 16

2288ET Rijswijk

Over Seaflower

Seaflower: Sinds 2006 de specialist in zeewater aquarium producten Één aquarium met zout water, dat is waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby niet meer weg te denken en zal dit voor velen een herkenbare situatie zijn. Één aquarium werden er meer en inmiddels meer dan een decennium verder leveren wij dagelijks de allerhande benodigdheden door heel Europa. Hoe wij u helpen om uw zoutwater wens in vervulling te laten gaan? Onze kennis, advies en producten voor een compleet zeewateraquarium staan tot uw beschikking. Jarenlange ervaring en best-practises om jouw levende have een onderwater paradijs te bieden. We leveren bijvoorbeeld aquarium stromingspomp, aquarium LED verlichting, eiwitafschuimer, toevoegingen om tekorten aan te vullen. Voor het bepalen van de kwaliteit van het aquarium water gebruik je een Aquarium test. Kunt u een gewenst product niet vinden? Laat het ons weten.