top zaak en goede service

Seaflower is een vertrouwd adres om je zeewater spullen te bestellen. de communicatie met Dennis en Erik verloopt altijd goed . Bij de bestelling altijd netjes een track en trace nummer met automatische link hier na toe. Gewoon een goede zaak met nette service.

Top bediening en snelle reactie

Snel gereageerd en snel geleverd goed verpakt

Snelle verzending , goede prijs, bereikbaar voor vragen.

Erg fijne webshop. Prijzen zijn goed verzending is goed. Bereikbaar voor vragen. Toppers

Dit maakt shoppen leuk

Uitstekende service ! Dit maakt shoppen leuk. Goede email verkeer en erg snel in huis. Een topper!

Heel erg goede service

Alles snel en netjes geleverd, heel tevreden over de service 😉

Leveren snel en prima service.

Ik bestel vaak bij Seaflower omdat ze altijd snel leveren en tot nu toe nog nooit de verkeerde spullen leverden.

Betrouwbaar, snel en vriendelijk

Elke keer weer een prima afhandeling van de bestelling.

Goede prijs, producten en service!

Mijn bestelling bestond uit meerdere producten waarbij ik bij 1 nog twijfelde. Dezelfde dag heb ik nog respons gekregen op mijn vraag en is de bestelling verstuurd. Kortom bevalt mijn nieuwe pomp uitstekend en heb ik veel plezier van de bestelde dsr producten.

alles perfect geregeld en aangekomen

alles perfect geregeld en aangekomen

Customer for several years & nothing but A1 service

I live like 10,000 km away from this store & as an international customer of theirs i have had nothing but great service from here.

👍👌

Top ... Heel content met de levering en de service😉

Ze leveren snel en goed. Helemaal top..

Alles wat ik bestel heb ik snel binnen. Super gasten die twee. Jammer dat ze geen winkel meer hebben, voor vissen en koralen. Ik kwam er graag.

Very good

Site has clear displays of products, and is easy to order from.

Snelle reactie na contact zoeken

De mannen van Seaflower hebben snel en met regelmatige communicatie/terugkoppeling gezorgd dat een dure beschadigde lamp (door mij of in de doos??? is niet duidelijk) is vervangen door een werkende. Ook daarna over een ander onderdeel snel en accuraat overlegd en zaken geregeld. Prima!

Als altijd perfect

Prima zaak waar ik regelmatig bestel. Altijd prima ervaring

Leuke producten die je niet bij iedere zeewaterwinkel te koop zijn

De producten worden altijd snel geleverd en zijn goed verpakt. Prijs/kwaliteit is goed op orde.

Snelle en correcte levering

Had op de chat paar vragen gesteld kreeg gelijk antwoord zeer goed en snel gereageerd zal hier zeker terug keren als klant.

te langzaam met versturen

donderdag besteld en betaald. maandag pas versturen. versturen kan ook op vrijdag.

Prima en snelle service

Prima en snelle service!

Uitstekende zaak

Altijd snel geholpen zowel met de bestelling als voor informatie

👍

Erg fijn en snel geleverd

Super fijne site en snelle levering.

immer wieder gerne

schnelle lieferung

Excellent servise and prices

There have always been good prices and things are in stock. So fast delivery. One time they sent a wrong item and I hope they do it again. Because I was very well compensated. Love to shop locally, but if I can't find it locally then Seaflowers is my first choice.

Een fijne overzichtelijke webshop met meer dan genoeg keuze. Maar nog veel belangrijker een prima service en snelle reactie op vragen die ik over een product had.

Cobbenhagenstraat 16

2288ET Rijswijk

Over Seaflower

Seaflower: Sinds 2006 de specialist in zeewater aquarium producten Één aquarium met zout water, dat is waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby niet meer weg te denken en zal dit voor velen een herkenbare situatie zijn. Één aquarium werden er meer en inmiddels meer dan een decennium verder leveren wij dagelijks de allerhande benodigdheden door heel Europa. Hoe wij u helpen om uw zoutwater wens in vervulling te laten gaan? Onze kennis, advies en producten voor een compleet zeewateraquarium staan tot uw beschikking. Jarenlange ervaring en best-practises om jouw levende have een onderwater paradijs te bieden. We leveren bijvoorbeeld aquarium stromingspomp, aquarium LED verlichting, eiwitafschuimer, toevoegingen om tekorten aan te vullen. Voor het bepalen van de kwaliteit van het aquarium water gebruik je een Aquarium test. Kunt u een gewenst product niet vinden? Laat het ons weten.