Ge-wel-dig

Bestelling was niet compleet op voorraad, het eerste gedeelte is toch geleverd en de rest een dag later. Via de chat perfect geholpen door Dennis! Echt een superzaak!

Beste service.

Beste service die je maar kan krijgen. Het is een goed internetbedrijf die in oplossingen denkt en zijn nek durft uit te steken voor zijn klanten. Heb er een goede ervaring mee en raad dit bedrijf ook bij anderen aan.

Netjes op tijd geleverd

Prima webshop,nette prijzen en snel geleverd. Prima!

Helemaal goed

Helemaal goed.

Sehr zu empfehlender Onlinehandel

Gute Kommunikation, günstig, schnelle und sehr gut verpackte Lieferung. Kann man ohne Bedenken weiterempfehlen. Gerne wieder. Goede communicatie, goedkope, snelle en zeer goed verpakte levering. Kunt u zonder aarzeling aanbevelen. Weer blij.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelde was niet op voorraad maar toch binnen de week geleverd.

Super service.

Je bestelling wordt zeer goed opgevolgd, ik werd zelfs opgebeld om te melden dat er een artikel niet voorradig was. De rest van mijn bestelling werd evenwel de dag nadien geleverd. EEN AANRADER.

Snel en goedkoop

Altijd snel en goedkoop verzonden.

Ein sehr zu empfehlender Partner in Sachen Meerwasser !

Habe bekommen was ich wollte - der versendete Artikel hat eine sehr gute Qualität und wurde in angemessener Zeit nach Deutschland versendet!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en uitstekende service

Uitstekend. Toen betaling mis liep werd spontaan contact opgenomen en hulp verleend. Daarna snelle levering.

Snelle levering via Postnl, goed verpakt

Snelle levering via Postnl, goed verpakt

Snelle levering goede prijzen

Snelle levering goede prijzen

Top winkel

Ik bestel regelmatig bij seaflower. Gewoon top service,goede advies zeker aanrader

De t5 lampen waren keurig verpakt in de pvc buis!!!

De t5 lampen waren keurig verpakt in de pvc buis!!!

Heb een aantal dingen besteld en ben goed door Noortje en Tim te woord gestaan. Ze hebben veel ervaring met zeewater aquarium. Super bedrijf en aan te raden aan iedereen.

Gewoon de beste

Altijd snelle levering en goed advies, aantrekkelijke prijzen.

Alles wat ik bestel snel binnen en voor een goede prijs.

Veel keus en prima service en levering

Gestelde klantvraag wordt eenvoudig afgedaan

na de aanschaf van een product bij Seaflower zat ik met een vraag welke ik aan Seaflower heb voorgelegd. Het door mij ontvangen antwoord sloot voor mijn gevoel niet aan bij de inhoud van de vraag. Het kwam op mij over als "dit is ons product, en dat is goed". Op een door mij hierover teruggestuurde reactie heb ik niets meer gehoord, hetgeen ik erg betreur.

geweldig

[besteld.] meteen betaling op dracht. laten weten als de betaling binnen is. dan weetje dat alles goed is [geweldig] mevr florax

Alles is perfect geregeld .

Binnen enkele dagen alles netjes in huis.

Helemaal super

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf en super geholpen !! Kan het aanbevelen !

Veel keuze techniek

Ik had iets nabesteld dat achteraf toch niet met de bestelling van de dag ervoor meegeleverd kon worden. Er werd (persoonlijk) contact opgenomen en omdat de spullen van de eerste bestelling snel nodig waren i.v.m. met een zieke vis, werd de eerste zending toch direct verzonden. De tweede zending kwam later, toch nog heel snel, en zonder extra verzendkosten.

Altijd vriendelijk, snelle levering, altijd bereid te helpen op op wensen van de klant

Zoals beschreven.

Cobbenhagenstraat 16

2288ET Rijswijk

Over Seaflower

Seaflower: Sinds 2006 de specialist in zeewater aquarium producten Één aquarium met zout water, dat is waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby niet meer weg te denken en zal dit voor velen een herkenbare situatie zijn. Één aquarium werden er meer en inmiddels meer dan een decennium verder leveren wij dagelijks de allerhande benodigdheden door heel Europa. Hoe wij u helpen om uw zoutwater wens in vervulling te laten gaan? Onze kennis, advies en producten voor een compleet zeewateraquarium staan tot uw beschikking. Jarenlange ervaring en best-practises om jouw levende have een onderwater paradijs te bieden. We leveren bijvoorbeeld aquarium stromingspomp, aquarium LED verlichting, eiwitafschuimer, toevoegingen om tekorten aan te vullen. Voor het bepalen van de kwaliteit van het aquarium water gebruik je een Aquarium test. Kunt u een gewenst product niet vinden? Laat het ons weten.