top

goede service

Maakt het waar

Makkelijk en snel besteld via de webshop en een dag later netjes verpakt thuis geleverd.

Netjes afgeleverd.

Zoals hèt hoort.

Mijn ervaring is goed met seaflower

Sehr zufrieden!

Sehr schnelle Lieferung, gute Auswahl!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Persoonlijk, meedenkend en flexibel, kortom top service

Al jaren mijn go to online zeeaquariumwinkel. Persoonlijk, meedenkend en flexibel = top service.

zeer goede ervaring

professioneel advies men luistert naar het probleem en tracht een oplossing te zoeken

Goede prijzen en lage verzendkosten

Het pakket was snel geleverd.

Gunstige prijs en snelle verzending.

Alles wat ik zocht had dit bedrijf op voorraad en voor een schappelijke prijs. Alleen de verpakking had iets beter gekund. Ik kom hier zeker terug. Ed van Schendel.

Uitstekende service

Uitstekende service

Seaflower is een bedrijf wat doet wat het beloofd!

Ik kan seaflower voor iedereen aanbevelen. Ze zijn vaak het goedkoopst op gebied van zeewaterproducten en ze hebben tegenwoordig zelfs artikelen voor zoetwater.

Goede service en een snelle levering

Goede service en een snelle levering

Zeer snelle levering

Best aquatic shop out there

The customer service is excellent highly recommend theses

Uitstekend!

Snelle levering en goede service.

heel goed

prettig, goed contact, goede levering en afspraken.

Goede en snelle service

Zeer fijn bedrijf met leuke mensen.

Zelfs als er dingen mis gaan of je iets nodig hebt dat ze normaal niet hebben denken ze mee. Voor mij mijn standaard plek om spullen te bestellen.

Nette webshop, goede service.

Nette webshop met goede kwaliteitsproducten te koop. Over het algemeen de meeste producten snel geleverd mits op voorraad. Geen hele lange wachttijden gehad met naleveringen als iets niet op voorraad was.

Very good!

Thank you very much for delivering the order to Moscow!

Prima afgehandeld

Met enige twijfel een uv lamp besteld voor mijn 500L zee aquarium. Nadat ik de bestelling ontvangen had toch enige twijfel of ik niet voor een zwaarder model met meer Watt moest gaan. Seaflower opgebeld en ze begrepen het helemaal en zeiden dat de lamp misschien inderdaad wat te licht was voor mijn bak. Product netjes teruggestuurd, geld retour, en alle begrip van Seaflower!

Professional people you can trust.

Very quick to answer. Tracking on the parcels. Refund money when they cannot deliver. Professional people. Good prices.

Snel en voldoet aan verwachtingen

Snelle levering en product zoals op de omschrijving

Snelle levering van de bestelling

Een goed adres voor je hobby

heel goede service, bedankt

snelle verzending goede communicatie perfecte service bedankt

Cobbenhagenstraat 16

2288ET Rijswijk

Over Seaflower

Seaflower: Sinds 2006 de specialist in zeewater aquarium producten Één aquarium met zout water, dat is waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby niet meer weg te denken en zal dit voor velen een herkenbare situatie zijn. Één aquarium werden er meer en inmiddels meer dan een decennium verder leveren wij dagelijks de allerhande benodigdheden door heel Europa. Hoe wij u helpen om uw zoutwater wens in vervulling te laten gaan? Onze kennis, advies en producten voor een compleet zeewateraquarium staan tot uw beschikking. Jarenlange ervaring en best-practises om jouw levende have een onderwater paradijs te bieden. We leveren bijvoorbeeld aquarium stromingspomp, aquarium LED verlichting, eiwitafschuimer, toevoegingen om tekorten aan te vullen. Voor het bepalen van de kwaliteit van het aquarium water gebruik je een Aquarium test. Kunt u een gewenst product niet vinden? Laat het ons weten.