Ik had de Jebao/Jecod SOW4 ontvangen, maar deze stromingspomp voor mijn aquarium minimaal 500 liter per uur is te hoog voor mijn zoetwater aquarium 120x40x50 (240liter). Deze stromingspomp omgeruild voor de Tunze 6040 Nanostream + controller, zeer stil. Deze heeft een stroming van 200 tot 4500 l/u regelbaar. Achteraf blijkt deze ook een te hoge flow te hebben voor mijn aquarium / planten. Helaas zal ik deze Tunze 6040 Nanostream + controller elders moeten verkopen. Ik denk niet dat ze deze weer terugnemen. Al met al moet wel zeggen dat mij een Top Service is geboden. hiervoor dank.

Het is goede producten, en goedkoper dan anderen met snel inleveren. Ik ben heel erg tevreden voor.

Teleurgesteld !

Helaas werd mijn bestelde product bijna een week later bezorgt. Op de site stond nergens aangegeven dat het niet op voorraad was, wat dus heel vervelend is. Als ik dit geweten had, had ik het ergens besteld waar het wel de volgende dag geleverd wordt. Volgende keer dus maar ergens anders shoppen !

Altijd super geholpen met allerlei vragen en problemen.

Ik ben altijd super geholpen met allerlei vragen. En voorraad en verzenden is dik in orde.

Ben zeer tevreden over de produkten en service.

Snelle levering Correcte prijs Milieu vriendelijke verpakking ( geen plastic!)

Correcte servies en snelle respons als je een vraag hebt

Altijd snelle reactie op vragen

Vragen worden snel en uitgebreid beantwoord. Levering volgens afspraak..

Prima ervaring. Vragen worden snel en uitgebreid beantwoord. Levering volgens afspraak..

Fijne webshop

Een webshop zoals die wezen moet. Ruim assortiment en snel in huis

Goed bedrijf

Goede service. Snelle levering.

snelle en correcte service

snelle en correcte service

Super levering snel en redelijk in prijs.

Snelle en correct geleverd.

Snelle levering.Top service!👍

Super service en snelle levering van de producten.

Goed en snel

Ik had een aquarium lamp en een zak zand gekocht. Deze werden snel en goed verpakt geleverd. De zak zand zat zelfs nog in een extra tas. Het enige waarvan ik een beetje baalde is dat er niet op het pakketje stond dat het breekbaar is. Die aquariumlamp was aardig duur en het meisje achter de toonbank van het postkantoor smeed er lekker mee. Maargoed voor de gehele verzending een 10!

Prima bedrijf!

Prima bedrijf, kom ik zeker terug.

Perfect alles inorde en snel geleverd

Top service en snel geleverd!

Voorraad artikelen worden in een dag geleverd. Betaal en verzendopties prima. Bestelling afhalen is ook geen probleem en je wordt ontvangen met koffie.

Betrouwbaar, goed en deskundig

Ik bestel niet overal zomaar, er zijn maar twee shops waar ik via internet bestel en Seaflower is er eentje van. Snelle levering, goede producten; ik ben een tevreden klant!

Al jaren lang goede service!

Super winkel, vaak snelle levering en als er iets besteld dient te worden krijg je netjes bericht. Niks dan lof. Buiten dat ook nog vaak een van de goedkoopste. Als dit zo blijft, zal ik hier nog jaren blijven bestellen.

heel goede service en hulp

Ledlamp stuk en dringend onderdeel nodig dankzij de goede en snelle hulp kon ik snel terug verder bedankt

heel goede service

goede service en veel zijdige producten

Pluspunten

Goede en duidelijke website.

Bezorgsbelheid kan beter. Vandaag bestellen morgen in huis zou aan te bevelen zijn ipv 5 dagen. Wel nette melding wanneer het gaat komen.

Pluspunten

zoals altijd top, snel in huis, goed advies.

Cobbenhagenstraat 16

2288ET Rijswijk

Over Seaflower

Seaflower: Sinds 2006 de specialist in zeewater aquarium producten Één aquarium met zout water, dat is waar het ooit allemaal mee begon. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby niet meer weg te denken en zal dit voor velen een herkenbare situatie zijn. Één aquarium werden er meer en inmiddels meer dan een decennium verder leveren wij dagelijks de allerhande benodigdheden door heel Europa. Hoe wij u helpen om uw zoutwater wens in vervulling te laten gaan? Onze kennis, advies en producten voor een compleet zeewateraquarium staan tot uw beschikking. Jarenlange ervaring en best-practises om jouw levende have een onderwater paradijs te bieden. We leveren bijvoorbeeld aquarium stromingspomp, aquarium LED verlichting, eiwitafschuimer, toevoegingen om tekorten aan te vullen. Voor het bepalen van de kwaliteit van het aquarium water gebruik je een Aquarium test. Kunt u een gewenst product niet vinden? Laat het ons weten.