Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consumenten melden snelle levering en breed assortiment. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Prijzen zijn concurrerend en het bestelproces verloopt soepel. De algehele winkelervaring is positief en betrouwbaar.
J'ai envoyè 3 mails pour rectifier l'adresse de réception, en vainc.
Beveelt niet aan
2 June 2026
Thierry
Liège
nvt
21 May 2026
Frederik
Zutphen
De maathulp was goed om de juiste maat te kiezen en inderdaad: past perfect! Snelle levering ook
21 May 2026
Snelle levering, excellente service
6 May 2026
Sara
Jandrenouille
Voordelige prijzen, een ruim assortiment en snelle levering.
4 May 2026
Maakt belofte waar
25 April 2026
Jaap
Almere
Vriendelijke beantwoording van telefonische vraag.
19 February 2026
Wil
Berlicum
Goede en ruime productkeuze tegen concurrerende prijzen.
13 February 2026
Jan
Amersfoort
ik het verleden heb ik nog besteld bij jullie,nu ik ben fan van retro wieler uitrustingen,daar mee dat ik een truitje heb besteld van Ti-Raileigh ploeg,ik was een grote fan van hen,meer bepaald van Gerrie Knetemann.dank U.
Beveelt niet aan
8 February 2026
Rudy
Kortrijk
De eerste bestelling was niet correct gegaan per abuis, vervolgens werd alle moeite gedaan het heel goed op te lossen. Wieleroutfits deed dat heel zorgvuldig!
17 January 2026
BtB
Winterswijk
De bestelling netjes afgehandeld en op de aangegeven tijd geleverd.
28 December 2025
Peter
Ulft
24 December 2025
Frank
Drunen
Zeer tevreden over het product
22 December 2025
Stefan
Apeldoorn
Ruime sortering en fantastische producten (21 viages) tegen aaantrekkelijke prijs.
25 November 2025
René
Naarden
Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers, ik kom al meer dan 5 jaar bij Wieleroutfits en ben altijd heel tevreden.
23 November 2025
Mariette
Beverwijk
Zat vrrkerrde maat schoenen in de doos, goed en dnel opgelost
24 October 2025
Jan
Rijssen
Niet alleen goedkoop, maar ook snel!
17 October 2025
Maik
Eemnes
top. !!!!
29 September 2025
Toon
Zierikzee
Fijne site met mooie producten.
20 September 2025
Berrie
Drunen
Vlotte afwikkeling van de bestelling. Ik zou graag een bericht vd verzending krijgen. Heb nu gevraagd per email wanneer ik de levering kon verwachten. Die reactie kwam ook snel. Dat was prettig.
18 September 2025
Gonne
Almen
Bezorging van artikel binnen 48 uur. Na retourzending wordt betaalde bedrag binnen 3 dagen terug gestort. Klasse!
8 September 2025
Wil
Westerbork
Mooi assortiment & behulpzaam personeel.
4 September 2025
Danny
Amstelveen
Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!
Hoger Einde-Zuid 13
1191 AG Ouderkerk aan de amstel