Vlotte afhandeling van de bestelling
Klaas
Nederhorst den Berg
Alles fijn geregeld.
J.M. v.d. Wouden
Lekkerkerk
Ook voor particulieren een prima service om snel het goede materiaal te kunnen uitzoeken en te bestellen
1 September 2021
Paul
Hoogwoud
De tijd tussen bestellen en leveren duurt lang
13 August 2021
R
V
Mooie duidelijke site met snelle levering van de bestelde producten.
29 July 2021
Jan
Gees
Vlotte levering, met als pluspunt betaling achteraf.
22 July 2021
Bert
Maaseik
Vandaag besteld morgen geleverd
20 July 2021
Kees
Bergeijk
Geen duidelijke afspraak wanneer het pakket komt. Verrassings overval!!!! Voor de echte boer niet erg maar voor ons als hobby boer lastig. Verder prima bedrijf en goede spullen.
20 June 2021
Gerrit
Putten
zie boven
25 May 2021
O.
Diemen
zeer correct in de levering en interessant qua prijs
7 May 2021
J.J.W.M.G. M0nden
Etten-Leur
Top perfect afgehandeld
24 April 2021
Aalt
Hoevelaken
De juiste spullen voor een goede prijs gewoon supersnel geleverd.
9 April 2021
B
Meedhuizen
tevreden over de geleverde diensten
5 April 2021
Henk
Nunspeet
mijn ervaring is goed,maar 10 dagen levertijd is met 4 dagen overschreden op zich niet erg maar 10 dagen is 10 dagen.
13 March 2021
Bart van Kessel
Heeswijk-Dinther
Snelle levering voor een correcte prijs. Bij levering bleek af fabriek te weinig beugeltjes te zijn geleverd. Die werden snel alsnog geleverd
11 March 2021
Piet van der Slikke
Tholen
tot nu toe is deze bestelling correct en keurig geleverd is me goed bevallen zal zeker vaker nog wel wat bestellen
7 March 2021
h altena
Donkerbroek
Top een dag later alles keurig thuis En wat ik ook zeer op prijs heb gesteld is de catalogus wat jullie allemaal te koop hebben. B.V.D Jan Schepers
2 March 2021
JAN Schepers
ZWEELOO
Maar een veel te grote doos van 30 bij 30 centimeter voor 4 rubbertjes ter grootte van 4 knikkers. Dat moet maar eens veranderen die onzin.
2 March 2021
REEK
8 February 2021
John
Maastricht
Zeer tevreden met de voerhekken. Netjes en op tijd geleverd.
3 February 2021
Jan
Zeewolde
Centrivet ketonen meter met strips gekocht snel geleverd maar dan is er nog het punt van nazorg heb gebeld dat ik een storing heb in de meter storingsnummer staat niet in de gebruiksaanwijzing er is naar gekeken maar ben er nog niet uit dus de meter is niet bruikbaar !!
3 February 2021
Egbert Koersen
's-Heerenbroek
Wij hebben hangnylon groen besteld (deze vind je bijna nergens meer) Hebben jullie hier ook de halsbanden met sluiting van? Verder uiernetten besteld, geen duidelijke maat staat hierbij vermeld. Gelukkig de juiste maat ontvangen.
12 February 2020
Henk
Ohe en !aak
Niet de snelste verzending, maar zeer netjes en correct. Kreeg op m’n vraag ook direct een respons per mail. Zeer tevreden.
10 December 2019
Caroline
Roermond
Welkom bij Van Winkoop & Zn., uw betrouwbare partner in de agrarische sector in Nederland. Wij combineren jarenlange ervaring met een passie voor vakmanschap. Van nieuwbouw tot renovatie, wij staan garant voor kwaliteit en service die verwachtingen overtreffen.
Jacob Catsstraat 31
3881XL Putten