De bestelde desktop de volgende dag in huis. Netjes via mail op de hoogte gehouden omtrent de levering. Desktop ziet er keurig uit. Vandaar 5 sterren!
Nu voor de derde keer wat besteld bij Telecomweb, 2 keer een Laptop 1 keer een smartphone. Alles werkt uitstekend en ziet er als nieuw uit. Een uiterst tevreden klant! Tot de volgende bestelling!
Waarschuwing: Dit bedrijf is een LEUGENAAR. Blijf weg bij dit bedrijf, want uw gewenste bestelde artikel wordt niet naar u verzonden, in plaats daarvan wordt er expres een ander product met een lagere kwaliteit verzonden, zelfs als het juiste bestelde artikel nog steeds op hun website beschikbaar is. Ze sturen expres dit verkeerde artikel, denkend dat de meeste klanten het verschil niet zullen zien, en vermelden het ook niet in eerste instantie of het oké is. Wanneer u eist om het product te retourneren, negeren ze u en geven ze u geen geld terug. Wat een schande, pas op, ze bedriegen u en lichten u uw geld af. PAS OP
Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen van laptops met aangepaste configuratie. Snelle levering. Goede service.
Bestellen ging erg makkelijk, mooi duidelijke website.
Een Nokia 3310 gekocht bij dit bedrijf, had niet verwacht deze nog ergens te kunnen kopen. Ben er ontzettend blij mee. Mooi assortiment.
Twijfelde welke laptop het meest geschikt was voor mij in gebruik, telefonisch daarbij goed geholpen. 2 dagen later binnen, helemaal blij!
Mijn bestelde laptop zou de volgende dag al komen. Na enkele dagen mailde ik, bijna een week later belde ik. “Ja we vonden hem niet mooi genoeg en zijn nog aan het denken”. Dat had ook eerder gemeld gekund. “Maar u krijgt een betere en die is er morgen”. Vandaag kwam alsnog die eerste. Inderdaad optisch niet meer mooi. Tegen de belofte in. Too little, too late
Na aankoop van een laptop, deze vrij snel ontvangen. Doch bij opstart een probleempje door verkeerde handeling mijnentwege..... Contact opgenomen en het euvel werd in No-Time opgelost. Groetjes Rey
Snelle levering van een mooie smartphone.
Duidelijke informatie op de site over het product, goede en snelle antwoorden via de chat en mail. Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde!
Een echte aanrader voor iedereen
Ordered a laptop and very happy with it Perfect and Fast Service ..
Ik heb voor een klein (tov de nieuwprijs) bedrag een Dell laptop gekocht.Toen na enige tijd de batterij erg kort mee begon te gaan, daar melding van gemaakt. Nooit gedacht dat ik direct de volgende dag een andere batterij in de brievenbus vond met een beschrijving hoe deze te installeren. Waar maak je een dergelijke klantvriendelijkheid nog mee? Telecomweb dank je wel.
Donderdag avond besteld, zaterdag in de bus. Zo hoort het!!
Laptop nu een maand in gebruik, ben er nog steeds erg blij mee!
Laptop bestelt, betaald en op tijd ontvangen. Product is uitstekend. En dat is zoals het hoort als je, door vooraf te betalen, je vertrouwen geeft aan een firma als Telecomweb. Bedankt.
Na ontvangst van de bestelde laptop waren er wat zaken die ik niet goed vond. Product kostenloos mogen retourneren. Vervolgens wordt er gemeld dat er een nieuwe laptop aan mij verzonden wordt, een andere, betere en duurdere versie van wat ik besteld had. Direct de tracking ontvangen en deze wordt vandaag geleverd! Fijn dat de klantenservice zulke goede oplossingen aanbiedt. Ik kan deze website dan ook alleen maar aanraden. Mocht ik weer iets nodig hebben dan zal ik zeker weer jullie website opzoeken!
Originele beoordeling
Laptop ontvangen ( 3 dgn later dan doorgegeven op website maar ok) ontvang je de laptop zit er meer schade aan da dat de advertentie doet vermoeden en werkt het apparaat en de oplader niet (deze wordt gloeiend heet). Gemaild, laptop mag terug. Deze is 11 september aangekomen bij hun, geen bevestiging vanuit verkoper en ook geen info over verdere gang van zaken. Ik heb nu al 2x gemaild met de vraag of ik aub mag weten wat er gaat gebeuren, ik krijg gewoon GEEN antwoord. Ik persoonlijk vindt dit een zéér slechte klantenservice. Vooral als je zelf in het zelfde beroep werkt. Het is een kleine moeite om als klantenservice te reageren, het liefste dezelfde dag of dag erna, of in je systeem te implementeren dat er een automatische mail uit gaat wanneer een product ontvangen is. Of het bedrijf moet het gigantisch druk hebben met al het spul dat terugkomt??? Ik had graag een goede review gegeven nadat ik een oplossing had gekregen, maar 't feit dat er gewoonweg niet op mails gereageerd wordt vindt ik echt fout... vandaar deze review. Wanneer ik eindelijk een bevredigendevreactie van jullie krijg wil ik mijn review zeker aanpassen. Het minste wat jullie kunnen doen is op jullie klanten reageren. Bestelling is 6 september gedaan, het is nu 13 september en ik heb nog niks werkends.
Bestelde laptop ( overigens netjes), liep vast in beveiligings menu van de vorige eigenaar en de vervangende liet even op zich wachten. Waarom dan toch 5 sterren? Telecom web heeft het probleem keurig opgelost door een duidelijk nagelopen (echt aanzetten en gaan) laptop te leveren die nog sneller is ook. Omdat ik het belangrijk vind wat een bedrijf doet als iets mis gaat en Telecom web dit zeker heeft gedaan geef ik toch de 5 sterren voor de service.
Snel ontvangen en goede kwaliteit.
eerst een laptop besteld. goede prijs, duidelijke informatie. top toestel. daarna een desktop PC. perfect werkend. er ging iets mis met de bezorging door DHL, maar super goed opgelost door telecomweb. echt een aanrader. dit is een winkel zoals je alle winkels wilt hebben. goede service.
Meerdere laptops voor het gezin hier aangeschaft. Duidelijke communicatie, klantvriendelijk en producten voldoen volledig aan de verwachtingen. Oplader miste bij 1 vd bestellingen. gebeld, excuses gekregen en per exprespost volgende dag oplader in huis. Bij andere bestelling was product niet voorradig, voor zelfde prijs een duurder geüpgraded product ontvangen.
Een terechte klacht over een geleverd product werd vriendelijk afgehandeld en direct geaccepteerd. Het vervangende product functioneert uitstekend. Geweldig gedaan!
Mijn bestelde laptop voldeed niet optimaal, na telefonisch overleg kreeg ik na enkele dagen een nieuw model met een groter scherm die wel voldeed, en dit alles zonder meerkosten, prima service.
Ik heb bij Telecomweb een refurbished mini-pc gekocht aan een zeer redelijke prijs. Na ontvangst bleek het toestel niet op te starten waarop ik een mailtje gestuurd heb naar de servicedienst met een beschrijving van het probleem. De servicedienst heeft onmiddellijk een wisselstuk nagestuurd. Daarmee blijkt nu alles al enkele weken perfect te werken :-). Opgelet: het is refurbisched materiaal, dus wel altijd alles goed nakijken. Bij mijn eerste nazicht viel er plots een loszittend vijsje op de grond dat misschien wel wat schade (kortsluiting) had kunnen veroorzaken als het was blijven zitten. Conclusie: gezien de excellente dienst na verkoop en het mooie eindresultaat, ben ik bijzonder tevdreden !