Prima product en prijs, levering duurde wat langer
Prima tevreden over prijs en product. Men reageerde ook snel op vragen. Echter de transportdienst die ze gebruiken is niet de snelste.
3 March 2023
I ordered the oils and Smok Acro. I am satisfied. I recommend
23 February 2023
Joanna Zero
Rotterdam
De artikelen die ik besteld had waren niet voorradig. Hier is direct contact over opgenomen en prettig meegedacht. Zelfs nog extra cadeau gekregen bij levering. Netjes!
22 February 2023
Maaike
Beverwijk
Altijd super snel, professioneel en fijn contact. De verkoper denkt altijd goed mee aangezien het niet altijd eenvoudig is om de juiste spullen te bestellen, bijpassend voor mijn vape, laagdrempelig contact en vaak een dag later je bestelde spullen al in huis. Echte aanrader om hier te kopen.
17 February 2023
Danny
Dronten
16 February 2023
P
Tb
Altijd netjes afgehandeld ,ook als het er niet is wordt er een oplossing gezocht . Top.
9 February 2023
Edwin
Sleeuwijk
Erg prettig en ruime keuze
29 January 2023
Monique Thenu
Apeldoorn
28 January 2023
Fatma
Alkmaar
Altijd een verrassing nu al jaren klant
23 January 2023
Hans
Veendam
prettige winkel met goede prijzen
13 January 2023
Jimmy
Geldrop
Erg prettige en vlotte communicatie, goede producten en er word goed mee gedacht met de wensen van de klant.
11 January 2023
Danny
Dronten
Bestel sinds coronaperiode bij speciaalzaak de vaper, zeer tevreden over producten en bezorgen.
10 January 2023
sarina
Middelburg
Werd gewoon thuis gebracht in Lelystad.
7 January 2023
Rob
Lelystad
Zoals altijd mijn bestelling netjes binnen
27 December 2022
Ank
Tilburg
Snel en goedkoop
24 December 2022
Christian
Amsterdam
Klantvriendelijk en goed in communicatie en service. En een zeer ruime keuze
22 December 2022
Dennis
Apeldoorn
En het blijft leuk, dat kadootje
14 December 2022
R
Tb
Goede prijzen en super klantenservice! Snel bezorgd, groot aanbod, prettige prijzen en hele fijne klantenservice.
1 December 2022
Jimmy
Geldrop
Zeer vaak bij de vaper besteld, altijd een verrassing, en goed !
30 November 2022
Hans
Veendam
Goed verpakt en snel geleverd
27 November 2022
Sandra
Utrecht
Vandaag in de winkel geweest en gewoon geweldig geholpen. Rustig de tijd nemen voor je en duidelijke uitleggen. Geadviseerd over vaper die bij mij past en niet het duurste willen verkopen zoals in andere winkel waar ik geweest ben. Kom met veel plezier het weer terug. Ga vooral zo door.
26 November 2022
Chris
Ermelo
bestellingen worden snel en accuraat afgehandeld en er is altijd persoonlijke aandacht. Alleen de "account" omgeving werkt niet/slecht en wordt maar niet aangepast, een puntje om te verbeteren.
25 November 2022
Franciscus
Hoorn
Alles top geregeld
21 November 2022
Frits Indri
Froombosch
het bedrijf vaper is zeer goed maar alleen de bezorging was matig, ik zou track en trace ontvangen maar pakje stond gewoon voor de deur, ze geven je niet de tijd om naar de deur te lopen, 5 seconden en ze lopen gewoon door, zeer slecht vind ik dat, post -nl of gls was erg onduidelijk wie het nu was.
19 November 2022
Joop van As
Harderwijk
Heb zeer goede ervaringen met deze winkel ,altijd op tijd en goede service .top.
11 November 2022
Edwin