Prachtige planten

Bestelling wordt met grote zorg ingepakt. Mijn planten zijn in perfecte staat bezorgd. Ik kan helaas niet altijd met een auto naar de winkel. De webshop is voor mij ideaal.!

Ergtevreden

Snelle service En artikel was goed ingepakt

Prima geregeld !

Online bestellen is niet mijn ding Maar jullie hadden wat ik wilde in de juiste kleur . Keurig verpakt en snel hier in huis. Dank u voor deze snelle levering !

Prima geregeld !

Jammer

Op site stond er niet bij vermeld dat ik nog een start-set nodig had voor kerstverlichting. Daarover gebeld. Nogmaals bestellen en verzendkosten betalen. In opmerkingen vakje melding van gemaakt. Niks van gehoord. Jammer.

Ondanks de black friday gekte had ik mijn bestelling binnen 2 dagen in huis.goed gedaan

Prima verzendiing

Product is goed verpakt en snel verzonden, je krijgt wat je besteld

Geheel tevreden met mijn aankoop.

Klantvriendelijke website en na mijn aankoop keurig op de hoogte gehouden voor wat betreft de levering. Alles netjes verpakt en snel geleverd gekregen. Bovendien waren de LED waxinelichtjes van Anna met oplaadstation een hele leuke aanbieding.

Geweldige website.

Makkelijk bestellen en afrekenen, snel bezorgd en zorgvuldig ingepakt.

Geweldige website.

Makkelijk bestellen en afrekenen, snel bezorgd en zorgvuldig ingepakt.

Bij Intratuin was de verlichting die ik heb gekocht bijna € 20,- duurder. Verzending ging snel en de levering is van prima kwaliteit. Zeker een aanrader.

Snelle levering, artikelen goed verpakt

De bestelde artikelen werden binnen 3 dagen geleverd, en waren goed ingepakt.

prima levering, alles volgens afspraak.

De levering is goed verlopen, geen negatieve dingen, alles oké.

Goed tuincentrum

Goede tuincentrum. Wel opletten met de punten als iets kapot is en je ruilt verlies je punten als je je puntenpas niet scant. Verder goede korting.

Snel, super goed ingepakt, en naar wens.

Top, Alle super breekbare kerstballen zijn heel en snelbaangekomen.

Product geeft wat het beloofd

Ik ben blij verrast.

Nadat ik mijn bestelling had gedaan, is deze begeleid met up to date informatie. Ik ben blij verrast met de producten.

goede service

had kerstverlichting besteld, was binnen een week al binnen. helemaal happy en prima service

Heel snel geleverd en keurig netjes

Goede service snelle levering

Glazen kersthanger gekocht in de vorm van een labrador om onze liefste labrador Sparky te eren tijdens onze eerste kerst zonder hem. Mooie kersthanger en zorgvuldig ingepakt

Goede service snelle levering

Snelle levering goed ingepakt. Mooie lichtkrant verschillende standen blij mee

Kerst huisjes waren goedkoper dan elders Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de levering zou zijn Heel goed verpakt zodat ze veilig aan kwamen

weer besteld bij Osdorp en wederom top geleverd

snel en correct geleverd

Wir sind sehr zufrieden 😀!!!!!

Sehr schneller Versand 📦, am Donnerstag Abend bestellen und am Montag geliefert, wow. Sehr gut verpackt und gute Ware. Immer wieder gerne 😉

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs