Mooie producten en snelle levering, top!!

Alleen bij jullie kon ik de keramische potvoetjes nog vinden, ook nog in de juiste kleur dus ik ben erg blij! Snel geleverd en goed verpakt.

Mooie planten voor goede prijs en snel bezorgd

Mooie planten voor goede prijs en snel bezorgd. De planten waren goed ingepakt voor de verzending.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Mooie tuinkussens besteld, plus een aantal kleinere dingen en zaadjes. Uitstekend verpakt, en mooi van kwaliteit!

Mooie planten, goed verpakt, snel verstuurd, perfecte service! Niets om over te klagen 😉

perfect

Ideaal om zo te bestellen en en zeer tevreden.

Snelle levering, zeer nette prijs.

Overzichtelijke website. Nette prijs.. zelfs inclusief verzending de goedkoopste. Top.

Snelle levering van het bestelde artikel goed verpakt top.

Ik vondcdat de bezorging snel verliep en dat het goed geleverd is prima service

Mooi boompje, op tijd geleverd

Zeer snelle levering.

Duidekijke website, snelle levering en leuk ingepakt. Super!

Doet perfect wat de website beloofd!

Duidelijke site. Snelle correcte afhandeling en levering.

Zeer goed met aandacht verpakt. De planten zijn mooi en vol. Ik koop binnenkort graag weer online bij jullie.

Mega winkel met persoonlijke service

Zijn in de winkel geweest voor advies. Top geholpen op de BBQ afdeling. Aangezien we met de motor waren werd alles kosteloos nagestuurd.

Duidelijke site, snelle levering

Ik zocht een mooie grote plantenbak en die heb ik hier gevonden. Makkelijk bestellen en betalen en snelle levering. Zo moet online shoppen zijn.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle verzending.

Mooi assortiment, de laagste prijs hier gevonden voor mijn balkontegels. Snelle en goede verzending via PostNL en top kwaliteit.

Zéker tevreden!

Goede prijzen, snelle service en netjes verpakt!

Vlotte bezorging en goed verpakt

Groot assortiment, snelle levering en goed verpakt

Mooie planten voor een goede prijs!

Ik heb een aantal planten besteld die niet duur waren in vergelijking met andere tuincentra. De planten zijn via de post verstuurd en mooi binnengekomen. Er zijn geen beschadigingen te zien en de potgrond was nog licht vochtig toen ze aankwamen. Ik ben er erg blij mee!

Zaterdag besteld en Dinsdag al in huis! Zeer tevreden en de prijs was super!

Top geregeld snel en volgens afspraak

Grill plaat voor napoleon buitenkeuken besteld zeer voordelig en snel gratis op gestuurd wij zijn zeer tevreden

Snelle levering en prima kwaliteit

Zie hierboven

Snel en verzorgd

De bestelling was snel en zorgvuldig verzonden. Wij zijn blij!

Beste prijs in snelle service en kwaliteit.

Ik heb er 1 Haspel automatisch oprolbaar besteld voor mijn vriend die de volgende ochtend al in huis was. (gelderland) hele snelle service. ja ja.. nu hebben we er 1 voor onze pa besteld omdat de prijs goed was vergeleken anderen winkels ,maar de service is er gewoon TOP. je bent goed op de hoogte en onze 1e ervaring was er al uitstekend.

Great product and service. I will be buying more products in the future

Great product and service. I brought two glass vases, my only recommendation would be to evaluate the amount of packaging you are using. I was left with two bags of recycling, paper, and plastic. Maybe using a 'fragile' sticker/lable on the box would help to cut down the amount of waste and make me feel better about purchasing online.

Snelle levering en mooie plant!

Ik heb een viburnum tinus op stam gekocht en ben er super blij mee. Snelle levering en mooie plant!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs