Snel verzonden en goed verpakt

Mooi vaas online besteld, volgende dag netjes geleverd en goed verpakt. Zeker een aanrader

Bestelling gedaan voor een cadeau, perfect!

Super collectie bloembollen, het voelde alsof ik een online snoepwinkel was. Wel heel erg jammer dat het voor een cadeau was maar heel erg leuk dat de ontvanger dol gelukkig was! En ik ga natuurlijk zelf een bosje dahlia’s plukken deze zomer :D

Kwam door jullie achter het bestaan van de nationale tuincentrum cadeaubon

Wonend in Vinkeveen en op zoek naar een manier om voor een vriendin een cadeaubon voor jullie tuincentrum te kopen, (op dit moment rijd ik door omstandigheden geen auto), kwam ik achter het bestaan van de nationale tuincentrum cadeaubon. Deze is te koop bij de plaatselijke supermarkt. Hulde voor degene die mij, zo vriendelijk, te woord stond toen ik jullie belde🍀

Hele goede en klantgerichte service.

Fijne ervaring met deze winkel. Helpen je erg vriendelijk. Zou het iedereen aanraden .

Geweldige service en snelle levering !!

Ik heb eerst gebeld en gevraagd of mijn artikel voorradig was en kreeg een zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster aan de lijn, daarna heb ik het artikel besteld via de webshop en het werd de volgende dag al bij mij thuis bezorgd !!

Helemaal top!

Snel gevonden op de site(zoekfunctie werk beter dan een gemiddelde site), snel besteld,snel in huis en exact de juiste producten . Dik en dik tevreden!!

TOP!

Heel internet afgezocht naar deze kandelaar en Tuincentrum Osdorp had hem :-) Snel geleverd en vooral heel belangrijk, heel goed ingepakt dus zonder beschadigingen aangekomen. TOP

De glazen vaas was heel goed verpakt en de levering was snel

Snel, professioneel en attent !

Wat een snelle, accurate service ! Alles goed beschermd verpakt en snel geleverd, top !

Top service!

Ik was al meer dan tevreden over de live bezoeken, vanwege de omvangrijke collectie die ook buiten de standaard planten gaat. Nu door covid noodgedwongen voor het eerst digitaal. Was ook snel geregeld. Misschien alleen ook iets kleinere verpakkingen aanschaffen uit duurzaamheid oogpunt.

Prima contact,goede prijs.

Voor het eerst besteld bij dit bedrijf. De prijs is zeer concurrerend, het contact via mail loopt prima en men heeft een snelle afhandeling cq levering. Erg tevreden .

Snelke levering en geweldige kwaliteit

Voor de derde keer besteld en snel netjes en fantasische kwaliteit. Zeker een aaneader. Ook de planten goed verpakt en zeer goed. Top. Dank

Artikel snel geleverd

Snelle levering en product zoals verwacht

Het product voldoet aan de verwachting en het werd snel na bestelling geleverd.

zeer vlotte en goede afhandeling.

besteld betaald en opgestuurd in goede verpakking. ben zeer content

Alles 👍

Verpakking top

Goedkoop en geen bezorgkosten, wat wil je nog meer?

Gewoon geen gedoe!

Snelle reactie

Pakketje was snel en goed verpakt bezorgd

Snel geleverd, prima kwaliteit

Producten snel in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding

heel goed product

ik vind de bezorgkosten voor mijn bloemzaadjes wel wat aan de hoge kant bijna 6 euro

Snel verzonden en super goed verpakt

Breekbare kandelaar besteld, deze was met de grootste zorg ingepakt en dankzij deze goede verpakking is het veilig en heel aangekomen. Bedankt en ga zo door!

Snelle levering, mooi product. Zeer tevreden!

Snel geleverd, goed verpakt, mooie gezonde plant!

Ik ben zeer tevreden!

Goede en vlotte afhandeling zonder minpunten.

Prima! Tuincentrum Osdorp staat garant voor een tevreden klant!

Zeer prettig

Netjes verpakt. Alles heel aangekomen. En was snel in huis. Chapeau

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs