Duidelijk al geretourneerde artikelen verzonden

Als bestellingen via de de webshop een manier is om retouren kwijt te raken houd het voor mij op. Koop hier nooit meer!

Duidelijk en snel bestelproces

Enige minpuntje dat ik kon vinden is dat als je een artikel had aangeklikt en weer terug ging naar de artikel pagina alle filters waren verdwenen. Verder super makkelijk bestellen en snel geleverd!

Prima winkel

Snelle levering. zeer netjes verpakt. Kom zeker terug

goed en snel geleverd

tp

Goeie duidelijke website

Geweldige uitvinding

Adapter voor lichtjes met batterijen, wat een super geweldige uitvinding. Ontzettend blij mee, en ik zou het iedereen aanraden.

Goed!

Goede en snelle service!

Snelle levering!

Snel en goed verpakt

Gasflesjes besteld voor COSI. Netjes in de doos en snel geleverd!

Prima en fijne service

Snelle leveribg. Was iets niet goed gegaan en werd meteen actie ondernomen. Erg fijn.

Snel ontvangst

Ondanks de drukte rond de feestdagen het artikel snel in huis.

Prima geleverd

Was leuk zo tijdens de sluiting door Covid alsnog in de sale een aanvulling voor ons kerstdorp te kunnen kopen. Alles was ik besteld heb is ook netjes en vlug geleverd. Ik heb een 9 ipv een 10 gegeven omdat de doos wat open was omdat het tape los was geraakt. Maar er was gelukkig niet verloren gegaan. En dit is waarschijnlijk tijdens het transport gebeurd.

Uitstekend!

Goede service, vooral het persoonlijke briefje erbij! Top!

Goede en snelle levering

Een goede service en goede verpakking

Snel geleverd ondanks de feestdagen

Alles in 1 winkel

Prettig en overzichtelijk

Goed geholpen, snelle service

Zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon. En een snelle afhandeling van een klacht. Super netjes.

mijn ervaring met de winkel in amsterdam tuincentrum osdorp goede service

Heel goede service mijn ervaring dat het kwaliteit producten zijn alleen na een tijd zijn de lichtjes op of batterijen ook gaan bepaalde spullen uit assortiment das jammer er komen dan nieuwe spullen in voor maar toch sommige oude spullen zijn mooi en hoop nog wat te mogen bestellen ivm 70 procent afgeprijsde artikelen .

Snelle levering bestelling!

Keurig verpakt, geheel in karton krullen dus geen plastic om het product te beschermen!

prima ervaring

Snel geleverd, weet alleen nog niet hoe het eruit ziet, omdat de periode waar het voor is nog moet komen.

Geen terugkoppeling vraagstelling retour

Om een of andere reden is bij een bestelling het bestelde product gewijzigd. Dit bleek na ontvangst van het product, de wijziging was niet eerder opgemerkt. De porto voor de retourzending moet door de klant worden betaald en mijn vraag aan Osdorp was of daar iets aan gedaan kon worden. Op de retourzending krijg ik alleen een bevestiging dat het product retour was ontvangen en de betaalde som zou worden terugbetaald. Geen enkele opmerking over mijn vraag voor een tegemoetkoming. Ik vind het trouwens bijzonder dat je bij de webwinkel van Osdorp zelf voor de retour portokosten moet opdraaien. Dat is bij veel webwinkels niet zo en leert dat je altijd maar weer toch alle voorwaarden door moet lezen en altijd je bestelling, voordat verzonden wordt, moet controleren. Bij Osdorp zeker.

Gewoon goed

Product wat ik zocht was op voorraad. Goede prijs, eenvoudig betalen en snelle levering.

Snelle levering helaas kon niet alles geleverd worden.

Ik werd gebeld dat 1 lemax huisjes niet meer aanwezig was terwijl het wel op internet stond.

Het is te groot ga hem terug sturen maar wel goede service snelle levering

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs