Snelle levering en goede service!!

Ik had Luville Efteling Danse Macabre op woensdag 22 oktober besteld en volgende dag al thuis bezorgd zoals gecommuniceerd. Het was goed ingepakt en niks beschadigd. Kan tuincentrum Osdorp zeker aanbevelen gezien de prijs en goede zorg met inpakken.

Super goeie service

Mijn afstandbediening was stuk en kreeg gewoon een nieuwe bedankt voor de goeie service

Uitstekend !!!

Wat een topservice! Alles werd correct en op tijd geleverd, super goed ingepakt. Mooi mes van BGE erbij voor een nette prijs. Echt tevreden!

Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb online Je besteld en het is heel snel in huis Geen dagen wachten op je bestelling goed verpakt en niet duur

Makkelijk besteld en snel geleverd. De pot was zeer goed verpakt.

Goede en geweldige service geleverd

Bestelling ging heel soepel, en de artikelen zijn zeer netjes ingepakt en optijd afgeleverd

Een mens wordt hier blij van!

Erg positief. Snelle levering na het plaatsen van de bestelling. Alles naar wens verlopen.

Top product !!!!!

Zeer snelle bezorging product zoals beschreven ,goed mail contact. Een tevreden klant

Top product !!!!!

Schattig krukje

Snel en netjes geleverd

Snelle levering.

Snelle levering van het juiste product in de goede kleur. Met zorg ingepakt.

Snelle levering.

Snelle levering van het juiste product in de goede kleur. Met zorg ingepakt.

Het is weer een geweldige beleving geweest!

Ik heb de nieuwe aanwinst van Luville over sint thema gekocht. Zo geweldig mooi de diverse kleine details, vb pietje klimt omhoog en weer omlaag. Wordt weer een geweldig mooi thema tijdens sinterklaas periode en op pakjesavond! Heel erg blij mee!!!

Snelle levering en goed verpakt, producten goed

Ik was op zoek naar grote kerstballen ,onbreekbaar, om te beschilderen en vond ze op de website. Bestelde er een aantal ,deze werden snel geleverd, zodat ik aan de slag kon.

Mooie zaak en goede verkoop. Uitstekend

Prachtig tuincentrum met een groot assortiment!

Voor het eerst bij tuincentrum Osdorp geweest en wat ben ik verrast! Waanzinnig mooi tuincentrum met volop keuze qua assortiment. Ook de kerstshow is geweldig, heb mijn ogen uitgekeken. Ik heb ook via de webshop een bestelling gedaan en dat ging ook heel makkelijk en vlot en snel geleverd! Ik kom zeker nog eens terug.

Prachtige Kerstboom hebben wij hier gekocht

Servis was prima. Prijs/kwaliteit uitstekend. Kerstboomverlichting met meerdere standen online besteld, snel geleverd, uitstekend.

Snelle levering en prima verpakt

Bestelde enkele Vondels ornamenten Snel geleverd en ivm de kwetsbaarheid uitstekend verpakt , mooi assortiment!! Een aanrader deze website

Prachtig tuincentrum met een groot assortiment!

Goede prijs en snerlle levering

De Japanese BBQ, is van goede kwaliteit en doet het zoals verwacht! #BLIJE KLANT#

Mijn ervaring met Tuincentrum Osdorp Is in 1 woord geweldig Je wordt netjes te woord gestaan En als je de artikelen ontvangt is het netjes verpakt Ik ga er zeker nog meer artikelen bestellen Super

Prima kennismaking

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Tuincentrum Osdorp en dat is prima gegaan. Ondanks de grootte van het product, twee Elho Vivo Next plantenbakken, werden deze de volgende dag al geleverd. Goed verpakt en tegen de beste prijs in Nederland. Wat wil je nog meer. Dan is het gewoon 5 sterren.

Super goed

Heb kerstverlichting besteld. En heb dat super snel thuis gekregen .en zeer goed verpakt. Dit was de eerste keer. Maar zeker niet de laatste keer. Top zaak.

Netjes verpakt en heel snel

Snelle correcte levering van een mooi product

Heel snel, voldoet aan de afbeelding, goed verpakt

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs