Goed en snel!

Gemakkelijk besteld en betaald via de website. Snel geleverd, goed verpakt en duidelijke communicatie. Echt top!

Net bedrijf met mooie aanbiedingen

Duidelijke communicatie, snelle reactie, keurig verpakt verzonden!

Zeer nette service

Bij online bestelling was er 1 pot stuk gegaan, heb gebeld en kon netjes de pot omruilen in de

Goede prijs voor Royal Canin hondenvoer, de bonusbag 15 kg + 3 kg gratis. Ik zoek altijd naar de beste prijs en dat was bij Osdorp.

Goedkoop en snel geleverd!

Volgende keer weer

Goedkoop en snel geleverd!

Volgende keer weer

Super!!

We hadden een zwarte grote vaas besteld. Deze is snel binnengekomen en super ingepakt!

Geweldig en blij

Erg blij met mijn silk-ka kunst zijde bloemen. Kost wat maar dan heb je ook wat en voor altijd.

Prima service snel geleverd

Goede prijs Heldere berichtgeving en snel geleverd.

Niet tevreden

De bestelling later geleverd dan beloofd, en ook nog op meerdere dagen, zonder dat ik hierover was geïnformeerd. De zamioculcas van 80 cm waren de lange takken allemaal afgebroken zodat de plant uiteindelijk nog maar 45 cm hoog was. Zal beslist geen nieuwe bestelling plaatsen bij hun.

Goede producten en service!

Fijn geholpen, producten goed verpakt, mooie producten!

Goede producten en service!

Fijn geholpen, producten goed verpakt, mooie producten!

Keurige en snelle verzending!

Heel blij met de bestelling! Snel verzonden en keurig verpakt. Nu nog openen!

Hondenvoer - Netjes en snel geleverd.

Hondenvoer besteld. En na een dag order handeling en verzendklaar maken, werd deze netjes de daarop volgende werkdag geleverd. Wat ik overigens wel raar vind. Maar weet niet of dit dan ook aan de inkoop tarieven ligt. Maar soms heb je acties als twee of drie kilo gratis in de grote zakken hondenvoer. Maar dan is de zak met de zogenaamde gratis extra inhoud toch altijd minimaal 5 a 6 euro duurder dan de zak met bijvoorbeeld de originele inhoud van 15 kilo. Dus puntje bij paaltje is die twee of drie kilo dan toch niet geheel gratis ??

Hondenvoer - Netjes en snel geleverd.

Geweldig. Bastard Kamado - 10 sterren voor jullie.

In Januari BBQ afdeling bezocht en fantastische uitleg gekregen van ik denk Michel omtrent Kamado BBQ. In februari order geplaatst. Alles ging uitstekend, alleen was er wat kapot na aflevering en bij controle. Contact opgenomen met tuincentrum. En wat ontzettend goed zijn jullie. Omruiling zonder probleem. Met prima communicatie. En precies op tijd voor mij om de BBQ in Spanje te krijgen via een vriend. Blijf vooral zo persoonlijk als jullie zijn. Dat is echt jullie kracht. Geen gedoe met een BOT die niks begrijpt. Geen moeilijk call center. Gewoon vriendelijk en direct personeel die duidelijk aktie onderneemt. Kan niet meer doen dan jullie ten sterkste aanbevelen. En de Bastard Kamado staat en het eerste vuurtje gestookt. Perfekt ding. Zou niet voor minder gaan.

Hondenvoer - Netjes en snel geleverd.

Goede service en vriendelijk personeel

Hele snelle levering van de producten die wij wilden. Ook het planten lieten wij I ver aan het bedrijf en al heel snel stonden daar onze bestelde bomen in de tuin met een groot compliment voor de jongen die de bomen geplant heeft want het was koud en nat weer.

Snelle service en een top product!

Lampjes voor mijn planten waren super snel binnen en zijn erg leuk.

Alles volgens afspraak!

Bestellen gaat makkelijk, artikelen worden snel verzonden. Zit goed ingepakt, waardoor wij het in goede orde ontvangen.

Prachtige bloemen van silk-ka voor een hele mooie prijs

De site is overzichtelijk en de foto's mooi en duidelijk. Bezorging snel en het pakket met zorg ingepakt.

Super!!

Snelle service en een hele goede prijs. Keurig verpakt ook. Duidelijke communicatie wat betreft vezending

Doel/klantvriendelijk gericht!

Goede prijzen en geen verzendkosten! Dit is ook de reden dat ik al vaker mijn was parfum bij jullie bestel. Wanneer je belt, word je vriendelijk te woord gestaan, dikke toppie!

Prachtige kunstbloemen

Ik word elke dag vrolijk wakker als ik die mooie bos kunst bloemen zie staan. Schoonmoeder wil ze ook graag hebben 😀.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs