Precies wat verwacht

Gekregen wat ik verwachten en snelle levering

Mooie kerstballen en snelle service

Ik ben zeer tevreden over dit tuincentrum. Ik heb zelfs een 2e order geplaatst! De kerstballen zijn erg mooi. De verpakking is netjes. Ik heb in de sale gekocht en heb voor mooie aanbiedingen mooie spullen kunnen kopen. Website is eveneens overzichtelijk.

Zelfs met kerst snelle service

Goed op de hoogte gehouden, snelle verzending en product zoals omschreven.

suoer ondanks drukke tijd met de post

zeer snelle elvering en goed verpkat

geweldig

Spullen werden keurig op de datum afgeleverd in het geheel geen problemen mocht ik nog iets nodig hebben weet ik ze te vinden!!!

Prima en snel binnen!

Prima ervaring en mooi product, een blije dochter met Hoody sweater!

Echt leuke kerstversieringen ....... bezorgd op tijd. Echt onverwacht in de drukke periode. Hartelijk dankbaar.

snel geleverd en goed verpakt.

prima webshop, niet te duur, juiste product omschrijving en producten worden snel geleverd.

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijzen

Mooie kerstballen. Goed verpakt en snelle levering.

Ik ben blij met mijn spullen, die ik had besteld!!

Ondanks de kerst en de corona, vondt ik dat de spullen nog vrij snel er waren. En een leuke aanbieding!!!

Snel en zorgvuldig

De bestelde breekbare items waren zorgvuldig en goed beschermd ingepakt. Snelle levering

Super vlugge levering

Verschillende boa's genoeg keuze Hele vlugge levering ook tijdens feestdagen

Prima levering

Snel geleverd , mooie producten

Fantastisch!

Besteld, de volgende dag in huis. Zelfs net voor kerst!

Optijd

Bestelling was snel en optijd binnen heel.fijn!

Vlotte levering vogels kijken in Kameroen odanks de drukke tijd.en.

De spulletjes waren goed verpakt. Er werd duidelijk aangegeven wanneer de bezorging zou zijn en dat klopte ook.

Super snelle levering

Ondanks alle kerstdrukte kreeg ik mijn pakket zeer snel. Ik werd keurig netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Alles verliep vlekkeloos.

Goede servive, snelle levering

Ben erg blij met de communicatie en snelle service van Tuincentrum Osdorp. De bestelling werd netjes verpakt en zo spoedig mogelijk verzonden. Per mail werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.

Snelle verzending

Mooie ornamenten en goede service.

snelle verzending van artikelen, tevens goed geprijsd

artikelen werden snel verzonden, de prijs van de artikelen zijn scherp te noemen.

Online bestelling

Goed verpakt en snel verzonden. Volgende dag in huis

Snelle levering en alles heel over gekomen.

Top gedaan. Netjes verpakt en alles was heel en nog voor de kerst binnen. Dank

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs