Goed en snel geleverd

Tot mijn verbazing super snel geleverd.

Super snel geleverd en netjes verpakt . Gezien de top drukte bij de bezorgdiensten

Na bestelling via webshop snelle en goede levering van de kerstballen. Goed verpakt.

Prettig contact, goede service

Snel, vriendelijk , mooie producten, goede prijs. Super service.

Zeer netjes probleem opgelost, service

Dekseltje van 1 van de producten van de batterijen niet aanwezig en vind het materiaal niet naar de prijs. Even vermelden ik heb het besteld voor een kennis die deze kritiek ook geuit heeft naar mij toe

Snelle reactie en levering

Gewoon goed

Top hoodie en mooie kerstballen

Perfekt

Goede site, makkelijk bestellen en alles werd keurig op tijd geleverd.

Bestelling en levering goed maar kwaliteit slecht..

Het plaatsen van de bestelling en levering opzicht wel goed maar de kwaliteit zeer slecht.. Ik heb 20 stuks bloemen besteld voor de kerstboom... Van de 20 stuks heb ik er maar 15 kunnen gebruiken omdat de overige 5 of geen clipje hadden om vast te maken of dat clipje was kapot..

Ik heb een schitterende PhilodendronSelloum ontvangen, schitterend beschermd in bergen hergebruikt papier.

Zoals altijd top verpakt en snel verzonden!

Ik bestel redelijk vaak online in de kersttijd omdat het mij te druk is met deze gekke tijd. Alles is netjes verpakt en snel verzonden. Veel dank voor het verzorgen van ons kerstplezier!

Prachtige kunstboom voor een scherpe prijs die ook nog een snel is geleverd.

Een aanrader!

De kerstboom die ik zocht, was overal uitverkocht. Of waar ze wél waren, kon ik ze alleen in de winkel aanschaffen. Maar niet via internet. Bij Osdorp hadden ze de kerstboom die ik zocht. De aankoop via internet was geen énkel probleem. Ik had de boom binnen 24 uur in huis! Hij was goed ingepakt. Dus ook helemaal onbeschadigd. En het mooie van alles: Hij was 75 euro goedkoper dan bij alle winkels bij mij in de buurt. Ik ben heel blij met Osdorp. Daarom een aanrader!

Snel geleverd, precies zoals verwacht

Het product is precies zoals ik had verwacht en erg snel aangekomen.

Zoals het hoort

Alles is snel en vlot verlopen!

Snelle bezorging Nette prijs

Fijne winkel

Nette verpakking Groot assortiment Prijs/kwaliteit

Prettig

Duidelijk en goede prijs. Correcte behandeling en snel

Top bedrijf

Website overzichtelijk, kwalitatief goede spullen tegen goede prijzen. Snel geleverd.

Snelle top service

Uitstekende service

Even een probleem met kerstballen. Foto gemaild en zonder discussie opgelost. Zeer klantvriendelijk

Goede.prijs en snel geleverd

Goede.prijs en snel geleverd

Nog niks ontvangen..

Pakket (nog) niet ontvangen. Wellicht handig om dit zelf eerst even te checken alvorens een uitnodiging tot het schrijven van een review te sturen

Ik had ski's besteld met verlichting als decoratie hiervan ontbrak het achterkantje van de batterij heb hierover contact gehad en werd via de post nageleverd super snel en netjes ik ben zeer tevreden

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs