Vriendelijk, snel en goed

Goed en snel geregeld

Erg mooie kerstdecoratie

Super mooie kerstdecoratie, alleen verzendtijd was wat lang (7 dagen).

Super snelle levering en mooie spulletjes

Super snelle levering en mooie spulletjes

Netjes ingepakt en afgeleverd

Goede snelle levering.

Was er supersnel.

Alles snel en correct afgehandeld.

Heel goede ervaring. Zal zeker in de toekomst nog bestellen via Osdorp.

Top geregeld

Via internet besteld en snel binnen echt top

Snelle en goede levering van een prachtige boom

De prachtige kunstkerstboom is snel en keurig geleverd.

Helaas slechte communicatie

Nadat ik voor veel geld een online bestelling heb gedaan , en betaald, is er helaas geen enkele bevestiging dat de order is ontvangen . Dat de artikelen worden verstuurd. Daar zelf achter aan gezeten . Dan krijg je helaas een mailtje na een paar dagen , met de mededeling dat wanneer ze tijd hebben het gaan versturen . Jammer is dit

goede kwaliteit

Lemax huisjes gekocht voor kerstdorp. Goede kwaliteit en hele snelle levering.

Snel

snel en goed

perfect

grote keuze - perfecte levering en snel

Prima goed verpakt en snel geregeld.

Prima goed verpakt en snel geregeld. Klantvriendelijk

Snel en netjes

Alles verliep volgens onze wens

Correct. Alles verliep volgens onze wens.

Snelle reactie, goede server

In eerste instantie kreeg ik mijn kerstbal kapot binnen. Ik had binnen een dag reactie erop en twee dagen later kreeg ik een nieuwe gratis toegestuurd binnen. Helemaal top!

Kan niet beter!!

Het kon niet sneller !

Altijd correct, snel en goed kealiteit.

Goede websitebezoek en snelle en goed verpakte levering

alles prima zowel de levering als de kerstboom, dankjewel!!

super snelle levering , mooie kerstboom, zeer tevreden !!

Bestelling snel geleverd en goed verpakt

Bestelling heel snel geleverd ondanks de feestdagen. Ook kwam mijn bestelling heel aan (glazen kerstballen)

weer thuis

na 20 jaar in Osdorp te hebben gewoond en maandelijks in jullie tuincentrum rond liep voor de tuin en huisdecoratie. Ben ik nu zeer content met jullie webshop, we wonen nu al meer dan 10 jaar in België en nu kan ik toch aan mijn hebbedingetjes komen. een gelukkig mens

Duidelijk en snel

Kon makkelijk vinden wat ik zocht, snelle verwerking en producten waren zoals verwacht.

Snel geleverd.

Alles was goed.

Snel verzonden, goed aangekomen.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs