Goede prijzen en communicatie

Nadat ik de spullen had besteld ontving ik nog de zelfde dag een mail dat de order niet compleet was. Levertijd zou ongeveer 2 weken zijn, in eerste instantie even balen. Maar ik wist wel waar ik aan toe was. Tot mijn verbazing ontving ik een paar dagen later al een mail dat mijn bestelling onderweg was. Ik weer helemaal blij. Pakket goed kunnen volgen en bij het uitpakken bleek dat alles goed en stevig was verpakt.

mijn ervaring met deze verlichting de batterijen zijn in een avond leeg jammer

Vriendelijk personeel en uitgebreid assortiment

Altijd als we er komen is er wel iets nieuws te vinden wat je bij andere tuincentrums niet kan vinden Zeer tevreden , ook online bestellen wordt vlug verwerkt en verstuurd.

Snelle en nette levering

Ik had gezocht naar wat mooie blauwe kerstballen en kwam op de site van Tuincentrum Osdorp terecht. Daar veel keuze en betaalbaar. Een hoeveelheid besteld en die werden snel geleverd. Waren heel goed ingepakt en prijken nu in de kerstboom. Ben er erg blij mee.

Bestelling

Ik had vh eerst besteld en goed bevallen

Heel snel geleverd en alles prima in orde

Zeer snelle levering

Prima bedrijf die je goed op de hoogte houdt van je bestelling

Ik heb een goede ervaringen met bestellen bij dit bedrijf! Klantvriendelijke mailtjes. Helaas duurde het lang voordat het pakketje kwam, dit lag echter niet aan het bedrijf maar aan de drukte bij post.nl

Wereldsnel geregeld

Online geboekt, handige website. Snel geregeld en goed verpakt en netjes afgeleverd.

Slechte service. Plantenbakken en tuinaarde werd op straat gekwakt. U zoekt het zelf maar uit.

We hebben plantenbakken en tuinaarde gekocht voor meer dan 800 euro plus 45 euro bezorgkosten. De chauffeur wilde het spul alleen op straat voor de deur plaatsen en niet in de serre ( 2 meter verder en ook op begane grond). We kregen als antwoord ": Dan had u de algemene voorwaarden moeten lezen en........en nu moet ik naar de volgende klant". Hij nam ook de de emballage ( pellets, plastic etc) niet mee terug en reed vlug weg. Wij willen niks meer Tuincentrum Osdorp te maken hebben en begrijpen nu ook waarom er eerder over dit bedrijf is geklaagd via het TV-programma RADAR

Snel verzonden

Snel verzonden, website kan wel iets beter.

Goede en snelle service!

Een mooie kunstkerstboom Blackbox Frasier 230cm gekocht! Prachtige boom en bijna niet van echt te onderscheiden. Neem wel even de tijd voor het goed uitvouwen van de takken.

erg goede service

Had via internet kerst huisje besteld, dat werkte niet, deze terug gebracht voor een nieuw huisje, deze werkte ook niet, weer terug gebracht. Respons op de emails erg snel, dus heel goed. Geen gezeur over de ruiling. 3e huisje hadden ze zelfs getest en die deed het. Maar we hebben wel vanuit Utrecht om 2 keer te ruilen 180km moeten rijden, had erg leuk geweest als er een kopje koffie was aangeboden, vandaar die net geen 5 sterren.

Doen niet moeilijk als wat stuk is

zeer goed terug sturen en je krijgt automatisch een nieuwe thuis gestuurd

Goed verpakt, alleen door drukte erg laat geleverd

Drie huisjes besteld, gisteren ontvangen, helaas waren wat onderdelen losgeraakt. Maar is te lijmen. WT wel jammer is dat huisjes tussen bestellen en leveren goedkoper zijn geworden.

Eenvoud bestellen, snel en keurig geleverd

Duidelijk informatie in de shop, informatie klopt en als je besteld wordt er gedaan wat is afgesproken. Klinkt heel gewoon, maar het is gewoon fijn dat het gebeurt.

Alles perfect

Mooie prikzen, snelle service

Snelle afhandeling en ook snelle creditering van het product dat ik heb teruggestuurd

Betrouwbare winkel

Top zaak

Heerlijke winkel met zoveel kerstspullen. waren iets vergeten dus ff snel online bestelt en dat werd snel geleverd .

Lekker makkelijk en snel

Duidelijke site, niet prijzig, Aardige mensen aan de telefoon als ik bel. Mijn bestelling was snel in behandeling genomen en bezorgd. Makkelijk track en trace (netjes per mail). Geen enkele puntje te verbeteren! Top werk! Dankjewel!

Goede shop

Fijne service, werd gebeld dat het iets later kwam als oorspronkelijk aangegeven, helemaal prima en te begrijpen in deze tijden.

Product zo als omschreven, blij mee en snelle levering

Super goed kerstboom kwaliteit..snel levering

Super mooie kerstboom kwaliteit met ingebouwde verlichting…snel levering…netjes ingepakt..5 jaar garantie… top service

Goede service en snelle bezorging

Goede snelle levering

Goede snelle en duidelijke levering. Via mail goed op de hoogte gehouden.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs