Besteld -> geleverd -> perfect!

Netjes geleverd zoals besteld. Top! Ga zo door!

Fijne site snelle levering

Fijne site en snelle levering. Lampjes waren helaas te wit zochten een warme gele kleur, en heb ze helaas terug moeten sturen (tegen betaling)

Enorm goede service.

Via PostNL een kapot artikel ontvangen, werd snel zonder problemen omgeruild.

Vlotte levering, scherpe prijs, snelle terugbetaling niet voorradig artikel

Vlotte levering, scherpe prijs, snelle terugbetaling niet voorradig artikel

Snelle en goede levering !

Snel en goed verpakt geleverd. Top service !!

Prijs en levering perfect

Prijs en levering perfect Aankopen via webshop Webshop duidelijk omschreven

Netjes en op orde

Product is netjes op tijd en in orde geleverd.

Vlotte bezorging

De bestelling is goed aangekomen in Zwolle. Netjes verpakt

Snelle en goede levering van mijn aankoop online

Ik heb online een weber onderdeel besteld en deze werd binnen een dag verzonden. Super snel en goed verpakt geleverd. Blij mee

Snel en netjes verpakt

Verkopen voor een goede prijs en snel geleverd

Fast and perfect

*****

Goede, nette en snelle levering

Goede, nette en snelle levering. zeer blij mee

Super snelle afhandeling en levering

Dit was voor mij de tweede keer dat ik wat besteld heb en net als de vorige keer netjes verpakt en snel geleverd.

alles zeer snel geleverd naar volle tevredenheid.

Goed!

Gemakkelijk te bestelling, goeie prijs(wel duurder geworden). Keurige snelle verzending!

super snelle service

super snelle en top service echt in 1 woord perfect.

Snelle nette levering

Spullen waren netjes verpakt en snel geleverd.

Goede aanbieding en snelle service!

Goede aanbieding snel geleverd gekregen in een goede verpakking. Ook goede communicatie tijdens het verzend proces.

Netjes verzorgd en snel

Goed verzorgd

Besteld en netjes op tijd bezorgd

Vlot besteld en vlot geleverd

Had snel een cadeaubon nodig en deze was vlot bestel en vlot geleverd. Waarvoor dank!

Keurig verpakt en verzonden

Ik ben erg blij met mijn bestelde kerstlampjes bij Ostdorp tuincentrum.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs