Snel geleverd, goed verpakt.

Snel geleverd, goed verpakt en goede communicatie.

Vlot en accuraat

Mijn bestelling werd snel verwerkt en opgestuurd. Prima verpakt en dus zonder schade kwam het vlot bij me binnen. Zeer tevreden hierover.

Prima service, makkelijk bestellen en snelle levering!

Makkelijk en snel via de webshop besteld, snel geleverd en goed verpakt! Net als over ons winkelbezoek heel erg tevreden!!

Jaarlijks vaste winkel voor Lemax kerstversiering altijd mooi verpakt en op tijd geleverd.

Heel tevreden

Zeer tevreden en snel verzonden

Beste prijs op het internet en een snelle levering

Via google uitgekomen bij deze mooie kerstboom. Osdorp had naast de beste prijs, ook de boom nog op voorraad. Binnen 2 dagen geleverd.

Tweede recensie op het zelfde bestelling... Na het achterlaten van een slecht beoordeelde recensie werd ik zeer snel gecontacteerd door de klantenservice die zich prompt verontschuldigde voor het ongemak (problemen met de koerier en niet-levering van 2 artikelen) en het probleem oploste terwijl ik inmiddels dacht dat niets kon be done ... aangenaam verrast... Bedankt Tuincentrum Osdorp ... Ik zal zeker weer bij U bestellen !!

Makkelijk te bestellen Snelle levering

perfect

Kwaliteit materialen, snel geleverd, fijne site om te bestellen.

helemaal te gek

snelle levering en ze zijn zo leuk nieuwe hobby jammer genoeg heb ik maar een beperkte ruimte.

Snelle levering goed verpakt

Heel snel geleverd. Werd goed via email op de hoogte gehouden. Was breekbaar en was heel goed verpakt.

Goede website en nette bezorging

Overzichtelijke website, nette prijzen. En de bezorging was netjes en snel

Mooi aanbod producten.

Veel goede keuze. Fijne site makkelijk bestellen en snelle levering. Prima dus.

Top geregeld

Keurig

Netjes verpakt, vlot binnen.

Super store

Goed aanbod. vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel. Super winkel en je kunt er betalen met elke CC. Maar dan de website. Dat ziet er mooi uit maar Ik kan er niet betalen met Amex terwijl dit wel kan in de winkel. Dus moet had alles besteld op de website en wilde afrekenen en dan mag ik nu nu eerst op de fiets naar Osdorp daar dan de artikelen gaan zoeken in de winkel dan afrekenen met Amex en dan laten bezorgen (te groot voor op de fiets). Dat is echt HEEEEEl slecht geregeld in 2021 en corona tijdperk. dus vandaar helaas een score voor matig.

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt!

Goed en snel

Snel en goed

Super.

Supergoed ingepakt. Snel geleverd.

Prima webshop!

Snelle en duidelijke levering tegen zeer concurrerende prijzen…

Snelle bezorging en mooie producten

Zeer goede service.

Alles ging prima van bestellen op de site tot leveren de volgende dag.

Goed verpakt ,snelle levering

Zeer tevreden!

Duidelijke website, snelle levering, keurig verpakt. Kortom: zeer tevreden!

Uitstekend!

Mijn kerstbal zat echt super goed verpakt en zag er precies zo uit als op de foto. Erg fijn als dat ook klopt.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs