Snel gezocht, gevonden en bezorgd

Prima product

Een hele goede service Zeer snelle bezorging

Súper

Het was perfect, snel verzonden. als ik ooit nog een iets willen kopen, zou mijn eerste keuze jullie zijn. Bedankt voor alles.

Snelle levering en keurig ingepakt.

Later met een vraag werd ik goed geholpen. Prima verpakt en snelle service

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, kwalitatief goede producten.

Mooie producten voor een goede prijs

goed ingepakt voor verzending

snel levering en veilig ingepakt zodat er geen beschadigingen ontstaan.

Snel geleverd zoals besteld.

Jammer dat de keuze op de website niet meer Efteling artikelen omvat. Maar wat er op staat is qua prijs zeer aantrekkelijk. De levering is snel en alles is keurig verpakt. Dank je wel!

Ben heel tevreden ,vorig jaar besteld en dit jaar weer

Correct geholpen ook bij klachten perfect op gelost. Heb nu twee jaar op rij besteld ,ga het zeker de komende jaren weer doen ,ga zo verder correct en vriendelijk. En heel goeie verpakking ,nooit iets stuk toppie

Redelijk

Ik heb 1 keer een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling blijft. Stond klaar en onderweg. Vervolgens niet ontvangen toen gebeld en uiteindelijk heeft Niels het probleem opgelost. Maar ondertussen is mijn pakketje een week onderweg geweest

uitstekend verzorgd

goede website makkelijk bestellen

Tuinbakken online besteld helemaal in orde goeie prijs snelle levering

Positieve ervaring met bestelling

Netjes en snel gebeld over een langere levertijd. Verder goed op de hoogte gehouden.

super

fijne bezorging en werd goed up to date gehouden van de tijd van bezorging

Online bestelling gedaan, snel en netjes geleverd. Prima!!

Super!!

Vriendelijke,geduldige mensen aan de telefoon!!

Correcte en vlugge levering

Correcte levering

Snelle levering met goede informatie waar het pakket zich bevindt

Producten waren zoals omschreven, levering snel en fijn dat je mailtjes krijgt wanneer het pakket wordt verstuurd en wanneer het bijna wordt geleverd.

Goed zichtbaar op site, levering stevig ingepakt en snel ontvangen.

De ene dag besteld en snel in huis

Ordelijk en snel

Mijn bestelling is keurig netjes geleverd, zonder dat zich problemen voordeden. Ik zal zeker weer hier bestellen en ik zal de winkel zeker aanbevelen aan familieleden.

Schaal was verkeerd van kleur,ze deden niet moeilijk kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. TOP

Mooie website

Leuke website, goed overzichtelijk en makkelijk om te bestellen. Zijn nog nooit in de winkel zelf geweest maar gaan zeker snel een bezoekje brengen.

Alles naar wens!

Prima en volgens afspraak geleverd

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs