Netjes verpakt, snel geleverd

Drie plantenbakken besteld, die een paar dagen later zorgvuldig verpakt geleverd werden. Prima!

Snelle afhandeling

Juiste product, goede kwaliteit en snelle levering.

Super service!

Snelle levering. Mega netjes en beschermd verpakt!

Het gekochte product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Het ontvangen product kwam overeen met wat werd aangeboden. Het werd snel en goed verpakt geleverd. Ik ben erg blij met deze aankoop.

excellent

user experience on web to receiving for good was as expected.

Prachtige strakke boom met sneeuw en lichtjes

Prachtige en strakke boom met sneeuw en lichtjes. Eenvoudig in elkaar te zetten. Lust voor het oog. Net of je in Finland ben.

Goed advies en snelle levering met een scherpe klantvriendelijke prijs !.

Vlotte levering van een goed product.

Heel tevreden

Ik ben heel blij met mijn bloempotten😁 Ze waren netjes verpakt en werden netjes bezorgd

Weer mooie lemax artikelen gescoord

Elk jaar zoek ik het internet af voor lemax en bij Osdorp hebben ze veel keuze en vaak de laagste prijs.

Stuk goedkoper dan andere tuincentrums voor de zelfde spullen.

Goed verpakt, niet duur, goede kwaliteit!

Mooie plantjes , netjes bezorgd!

Mooie plantjes , netjes bezorgd! Alleen jammer dat die ene (Coleus) niet meer voorradig was. Daar kwam ik door op jullie site.

Top! Snelle service

mooie pot en een stuk goedkoper dan bij de GroenRijk . Keurig verpakt, snel verzonden . Wij zijn er blij mee en bestellen zeker nog een keer weer.

Mickey Mouse lamp besteld via de site. Super snelle levering en goed verpakt. Erg blij mee! Dus in 1 woord; Super!!

Efteling mini's besteld. Zo leuk. Snelle levering. Gelijk nog meer besteld

Efteling mini's besteld. Zo leuk. Snelle levering. Gelijk nog meer besteld

Snelle levering, mooie borrelplanken

Mooie borrelplanken. En een snelle levering

Verrassend goed service

Mijn favoriete item uit de Luville Efteling collectie kon ik voor een mooie prijs aanschaffen in de webshop. Verrassend snel werd het kasteel geleverd. Zorgzaam ingepakt en alles werd vlot afgehandeld.

Heel goed!

Goede service, snelle levering.

Fijne aanbieding en goed verpakt

Ik bestelde een groeilamp en een aantal planten. Deze zijn keurig verpakt aangekomen. Een plant was niet op voorraad en hiervoor werd per email contact opgenomen. Het geld werd netjes terug overgemaakt naar mijn rekening. Bestelde hier al eerder, zeer tevreden en zal zeker in de toekomst nogmaals bestellen

Geweldig.

Ik had via de site wat besteld en het kwam al snel binnen zoals ook vermeld staat. Toen ik mijn bestelling openmaakte hadden ze het zo goed ingepakt omdat het breekbaar was. Mijn complimenten hiervoor. En ik ga zeker nog een keer bestellen. Bedankt tuincentrum Osdorp

Helemaal top

Snel, betrouwbaar en waar voor je geld

De hoes voor de bbq is precies wat ik zocht Goede en snelle afhandeling

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs