Goede snelle levering en niet te duur

Goede snelle levering en niet te duur

Snelle levering, uitstekende service

Artikelen niet op voorraad, site zegt van wel

Volgens de internetsite was alles op voorraad, uiteindelijk kon ik er 3 weken op wachten. Als ik had geweten dat het er niet was had ik geen order geplaatst. Dit was eens en nooit weer.

zeer goed

Snel geleverd en keurig verpakt in doos.

Snel en netjes behandelt en bezorgd.

Snel en netjes behandelt en bezorgd.

Klasse product en verzending

Klasse product en verzending

De bestelling werd snel en keurig geleverd. Helaas wijkt de kleur af van wat ik dacht te krijgen. De kleur oker lijkt meer op licht bruin.

uitstekend

voor mij was dit de eerste keer, de artikelen waren uitstekend verpakt, kon niet stuk gaan goed gedaan mensen

Niet leverbaar en vervolgens op verkeerde dag geleverd

Eerst krijg ik een bericht dat de bestelde plant niet leverbaar is (moest hier zelf achteraan nadat ze mij blijkbaar hadden gebeld), dit kan gebeuren. Vervolgens overeengekomen dat we een groter model voor dezelfde prijs geleverd zouden krijgen, erg netjes! Wordt de bestelling op zaterdag i.p.v. vrijdag geleverd, niet handig als ons bedrijf van maandag t/m vrijdag geopend is! Nu moet er dus een werknemer speciaal naar het postkantoor om de planten op te halen, daar gaat het voordeel van online bestellen.

Buitengewoon

Zij waren er nog eerder dan opgegeven

Zaken niet op orde!

Een bloempot besteld die alleen online beschikbaar was met de bedoeling dat ie thuis bezorgd zou worden! Èènmaal geld overgemaakt en ze hebben je pakket verstuurd dan hebben ze niet meer mee te maken. Onze bezorger besloot de pakket 5 KL verderop op een afhaal locatie ( KARWEI ) in dit geval te droppen en wij moesten vanaf daar zelf de boel weer gaan regelen! Ik belde naar de tuin en Osdorp om dit bespreekbaar te maken maar ze hadden geen zin aan en volgens de telefoniste kon zij veder niets meer doen?!?! Ik zie een artikel op internet waarbij een optie staat dat ie thuis bezorgd wordt en ik betaal en geef me adres door en hij wordt 5 KL verderop bezorgd en de tuincentrum Osdorp kan me hierbij niet helpen!! Dank jullie wel voor dit slechte service

Perfecte site!

Super snelle reactie op mijn vraag via de mail. En de volgende dag mn artikel thuis! Ik ben zeer tevreden.

Uitstekend.

Snelle en correcte levering. Ga zo verder.

Grandioos

Het behulpzame en klantgerichte personeel staat voor je klaar om over alles tekst en uitleg te geven , waardoor je zeer beslagen ten ijs komt bij je aankopen In 1 woord fantastisch!

I'm very satisfied

I'm very satisfied , very good shop

Snelle levering... super!

Site heel erg overzichtelijk, bestellingen makkelijk te doen en af te ronden, levering erg snel. Top!

Te veel kartonnen stroken

De doos was van zware kwaliteit. Dus al dat overige karton stroken was niet nodig geweest mvg H Dokter

Een uitmuntende ervaring!

Een supersnelle levering van een mooie etagare goud! Een site om nog eens naar terug te gaan.

Goede en snelle service

Altijd snel en goed geleverd

Altijd snel en goed geleverd

Op afgesproken dag en tijdstip geleverd. Nauwkeurig verpakt. Vulling in verpakking van recycled karton.

Product voldoet aan de verwachtingen

Aanrader

Snelle levering. Goed verpakt en groot assortiment. Voor de tweede maal besteld en alles tegen een goede prijs geleverd.

snel in huis, fijn.

Lekker snel geleverd, netjes verpakt. Keurig netjes aangekomen. Blij mee.

zaden die ik al lang zocht

In voorraad en snelle levering, hee tevreden.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs