zoals het hoort, en zelfs nog beter!

goed verpakt zeer snelle levering goederen in perfecte staat

Snelle en correct verzorgde levering

Snel en correct geleverd

Mooie spullen en snelle levering

Bestelling snel en netjes afgeleverd

Top bedrijf

Prijs kwaliteit perfect Snelle levering Goed verpakt

Mooi product passend bij het interieur

Betrouwbaar

Fijne webshop, goede communicatie en snelle levering. En natuurlijk ook belangrijker, goedkoper dan andere webshops.

Besteld en een paar dagen later werd het geleverd.

Super service.

Alles is snel en netjes afgehandeld.

Super snelle levering en top verpakt

Binnen twee dagen de levering huis en heel goed verpakt!

goede prijs/kwaliteit

mijn bestelling werd zeer vlot afgeleverd. Perfect verpakt en tot mijn grote verrassing niet met plastic bubbeltjes folie maar kartonnen bescherming. Zoals ik hoorde is er bij tuincentrum Osdorp een machine waarin kartonnen dozen worden hergebruikt voor verpakkingsmateriaal. Hulde ik hoop dat meer bedrijven dit zullen gaan doen.

Kei goed

De glazen voorraad flessen waren zeer zorgvuldig in gepakt . Waardoor ze veilig bij mij zijn aangekomen. Super .

Super.

Snelle levering. Prima prijs.

Not good service

Snelle levering en product zoals afgesproken

top service

Ik had een online bestelling gedaan voor potten. Bij ontvangt was er één pot beschadigt met een flinke barst. Nadat ik een melding had gemaakt werd er direct een nieuw exemplaar opgestuurd en had ik die 2 dagen later al weer binnen. Top service.

Artikel voldoet aan mijn verwachtingen. Zeer snel geleverd.

Correcte afhandeling

Bestelling is tijdig ontvangen en aangekondigd middels track and trace. Netjes afgehandeld.

Snelle service, mooie producten en prima prijs. Top!

Goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke communicatie en snelle levering.

OK

OK

Snel en correct

Bij bevestiging order zat er geen factuur bij. Deze opgevraagd en per ommegaande alsnog gekregen

prima webside

Voor het eerst iets besteld bij deze webside. Concurrerende prijzen en overzichtelijke webside. Super snelle levering. Ga zo door!

geleverd conform verkoop en afgesproken leverdatum

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs