Snel en zorgvuldig qua info en bezorging

Snel bezorgd en top qua informatie over de bezorging.

Ruim assortiment en snelle levering.

Easy and efficient online experience with a good discount

I found the product I was looking for at a better price than other competitors I use more frequently. The products were delivered on time and in good condition.

Alles volgens afspraak

Prima volgens afspraak afgeleverd.

Goed verpakt

Prima geleverd

Goede Bbq kolen wel een beetje een erg grote doos…..

Levering snel

Levering was snel en prima, toen ik klantenservice belde met een vraag kon deze niet beantwoord worden, na doorverbinden met collega ook geen antwoord op mijn vraag, dit was wel teleurstellend helaas.

makkelijk besteld, snel geleverd

goed product, geleverd volgens planning. Tevreden.

Snel en correct

Nvt

Fijne site en service kosten

Prima netjes en snel bezorgd.

Slecht

Tuinbank op site, staat geen info over houtsoort of hoogte. Mail naar het adres op de site, maar not delivered…. Ga bellen, maar via telefoon geven ze geen info over produkten en of iets op voorraad is. Moet je mailen…… Dus laat maar, zijn meer tuincentra die wel normale info op site zetten en klantvriendelijk zijn.

Helemaal goed!

Overzichtelijke website, ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering!

Supersnel geleverd

Snel en voordelig geleverd.

Prima gelopen

Besteld, betaald en snel geleverd, tegen een scherpe prijs, top!

Ik heb mijn bestelling. . Snel thuis gestuurd gekregen. Super niet lang hoeven wachten

Top tuincentrum.

Snelle levering, goed verpakt. Heel tevreden. Ik zou alleen nog blijer worden als er meer zijden bloemen online zouden worden verkocht en de kleinere bloempotten ook zouden worden verstuurd door heel Nederland.

fijne service

het is altijd gezellig bij tuincentrum Osdorp. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en voorkomend. Het voelt als een uitje om daar te zijn!

Prima service, snelle levering, prachtige kwaliteit en zeer vriendelijk bediening. Verzending was zeer zorgvuldig ingepakt. Top

Product is goed en is snel geleverd

De solar lampjes zijn van goede kwaliteit en het pakket werd snel geleverd.

Duidelijke omschrijving

Omschrijving duidelijk

Grandioos

Prima geregeld

Via de website heb ik een plantenbak besteld, deze is supersnel en goed geleverd, tegen een zeer scherpe prijs.

Snelle levering, goede prijs

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs