Top levering

Er is snel en netjes geleverd. Ik had het binnen een dag binnen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering me het was ook top verpakt!

Netjes afgehandeld, snel binnen

Prima prijs, snelle en goede service

Wij waren op zoek naar een bepaald artikel en deze vonden wij voor een prima prijs op de website van osdorp.nl. Online gekocht, gratis verzonden en 2 dagen later netjes in huis. Perfect verlopen!

Snelle en correcte levering

De planten werden snel geleverd. Miste alleen de garantie dat de planten die ik gekregen heb het ook zouden gaan doen. Ze waren over de planttijd heen, maar geen opmerkingen over risico etc. Ga er dus vanuit dat het lukt en dat ik bij het niet opkomen kan reclameren

Scherpe prijzen en snelle verzending.

Goede kwaliteit elektrisch tuingereedschap voor een prima prijs en snel geleverd.

Netjes en snel geleverd

Goed op de hoogte gehouden omtrend bestelling

Schandalig eigenlijk

Online bestelling kwam pas na 2 weken aan, terwijl er voorraad stond en 3-5 dagen op website stond. 25 EUR bezrogkosten. Een bak bleek bij het zien niet mooi, erg plastic-aanvoelend. Moest ik zelf 25 EUR bezorgkosten voor betalen... Gevraagd of ik vervangende bestelling kon krijgen, en dan mee teriug, was akkoord. Mijn bestelmail conform telefonische opgave verzonden met nb CC aan shop. Na vele dagen toch maar gebeld: 'uw mail is gedelete, kunt u nog een keer sturen'... Aansluitend onprettige mail dat ik oude bak toch bij postnl zelf moet aanbieden... Een vriend brengt met auto bak retour en krijgt alleen tegoedbon. Wat een vreselijke koperservaring is dit, en wat een 100% gebrek aan service en klantvriendelijkheid. Vermijd een zelfde ervaring, en koop elders. Ik ben hier echt schandalig behandeld.

Snelle afhandeling

Mijn bestelling binnen een paar dagen in huis. Bestelling was netjes te volgen via track en trace. Alles was netjes ingepakt.

Goed , snel , geen gedoe

Duidelijke site en goede levering .

2 kado,s

Er zaten 2 kado, sets bij, en juist die worden niet geleverd. Een lange levertijd dus jullie horen de klant gelijk in te lichten. Een domper als je het pakje open maakt.

Snelle levering goede prijs/kwaliteit

Het product werd snel in een nette verpakking geleverd. Top! Prima verhouding tussen prijs/kwaliteit. Een echte aanrader deze web tuinshop

Snel, netjes en leuke prijs!

Wij hadden grote bloempotten en een mega zak houtskool besteld. Alles werd in twee grote dozen aangeleverd, netjes verpakt. Ook heel snel gezien het colume en deze tijden. Dus zeker de moeite waard om nog eens een bestelling te doen vanuit rotterdam, dank jullie wel voor alle moeite, mvh H&A

PRIMA!

Makkelijk gevonden wat ik zocht. Snel bezorgd en voor een goede prijs!

Gewoon goed

Niks van te zeggen. Gewoon goed

Super goede en snelle service

Overzichtelijke website, duidelijke communicatie en snelle levering.

Mooie prijs, snelle service. Dank U wel.Maya.

Leuk kadootje voor 'n leuk prijsje. Dank U.

Prima service en stuk goedkoper

Bbq gekocht, stuk goedkoper dan bij de concurrentie. Supertevreden met de afhandeling door Tuincentrum Osdorp!

Snelle service en perfect verpakt!

Snel geleverd en heel netjes ingepakt Het waren breekbare spullen

Goede afhandeling van bestellingen!!!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Twee planten besteld bij Tuincentrum Osdorp. Woensdag besteld, vrijdag in huis. De planten waren op de juiste manier verpakt en konden zo de grond in.

Snelle en makkelijke bestelling. Binnen 2 dagen in huis.

Snelle levering en prachtig product!

Mooie bakken besteld voor een goede prijs - deze zijn snel geleverd in goede conditie

Keurige info

En mooi op tijd .

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs