prima geregeld

goede communicatie en snelle levering

Mooie spullen, goeie prijs, snel geregeld, top, dank!

Zie vorenstaande.

prima service

2 vliegenverjagers besteld. Helaas bleek er 1 niet goed te werken. De medewerker bij de klantenservice heeft het heel snel en vriendelijk opgelost.

Goede snelle levering!

Overzichtelijke site, goed mailcontact, snelle levering.

Prima produkt, goed verpakt, daardoor ongeschonden ontvangen.

Prima levering

Plantenbakken besteld. Waren goed ingepakt en website voorraad klopt ook.

Snel en goed verpakt

Bestelling was binnen 2 dagen in huis netjes verpakt goede communicatie

op tijd bestelling gekregen

Helaas is een van de twee items niet uit te zetten, alleen door batterij eruit te halen. Beetje goedkope kwaliteit, maar daar was de prijs ook naar.

Snel geleverd en goed product

Stabiele E-BB. Kan op een boot of camping. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en de bezorging.

Geweldige service en prijs-kwaliteitverhouding

Zeer goede communicatie.

Supersnelle bezorging.

Snel bezorgd, juiste product. Niets op aan te merken.

goede services

goede services, veel keuze een aanbeveilig

De levering van mijn bestelling was punctueel

Ik heb negen plantenpotten besteld. Ze werden tijdig bezorgd en waren in goede staat. Ik ben er blij mee!

Snelle, goede service

Op zoek naar het artikel dat nagenoeg nergens anders (meer) te koop was (voor die prijs) leverde Osdorp.nl het artikel binnen de kortste keren naar volle tevredenheid. Top !

Tevreden

Mooi en gevarieerd aanbod Goede en snelle levering

Goede en snelle service

bestelling ontvangen in 2 delen

4 plantenbakken bestelt, die volgens de order alle 4 in 1 zending zouden worden geleverd. Helaas ontvingen we er maar 2. Na tel contact alsnog 2 bakken geleverd die een dag later binnenkwamen. Netjes opgelost, maar verdient geen schoonheidsprijs.

Goede ervaring

Snelle levering en goede aankoop gedaan. Bestel zeker nog eens!

3 leisteen serveer schalen

Helaas was 1 leisteen serveer schaal tijdens vervoer gebroken de andere 2 waren prima. Snelle levering.

voldaan aan al mijn verwachtingen

top

Goede koop en snel geleverd

We zochten een grote Weber brikettenstarter voor onze BBQ. Tuincentrum Osdorp had de goedkoopste in de aanbieding, bovendien in een set met briketten en aanmaakblokjes. Meteen twee besteld, ook een voor m’n zoon. Lekker snel afgehandeld en verzonden, gisteren bezorgd - top service.

Juiste informatie en snelle levering voor een goede prijs!

Een product wat gemakkelijk via de website te was te vinden. Levertijd daar nog contact over gehad via de Whatsapp. Zeer snelle responsie! En het product kon ook zeer snel geleverd worden! Een goede eerste ervaring!

Goed en snel

Wat in de winkel niet meer te krijgen is vond ik nog wel via de website bij tuincentrum Osdorp. De zelfde plantenpot die ik al had. Alles netjes en snel geleverd.

Netjes en snel

2 keer planten bakken besteld, netjes en snel verzorgd, goed verpakt, ik beveel de site aan, prima

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs