Goede service en snelle levering.

Heel er goed.

Snelle service, snelle en nette bezorging!

Snel gelevetegen mooie prijs

Goede service na beschadigd product

Een van de bestelde producten was beschadigd. Gelukkig werd het gemakkelijk en snel opgelost!

Snelle verzending en alles goed verpakt

Een volgende keer zou ik hier weer bestellen. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden. De site is overzichtelijk. Pakket was ruim op tijd binnen en netjes verpakt.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering Goedkoopste online aanbieder voor dit product

Duidelijk en snelle bezorging.

Altijd correct geholpen aan de telefoon voordat ik mijn bestelling plaatst.

Ok-ish

Ik tilde de pot op en toen brak op de bodem gelijk een gedeelte af. Gelukkig aan de binnenkant. Ook moest ik deze super grote pakketten met de fiets ophalen omdat de link naar PostNL bezorging het niet deed en ik geen ander tijdvak kon fietsen. Was een gevaarlijke fiets rit. Ik raad anderen aan met de auto naar het tuincentrum te gaan en alles daar live te kopen.

Vlot bezorgd

Prima levering

De bestelde artikelen waren super snel verzonden.

Perfecte levering

Leuk om op die manier te winkelen.

Snel bezorgd, goede service

De bestelling was super snel bezorgd. Er bleek een klein onderdeel te missen. Een berichtje naar de klantenservice en het is meteen opgelost. Echt super fijn!

Goede prijs, snel verzonden

Niet duur, snel verzonden

Supersnelle levering!

Hoes voor de Grandhall GT4 bbq besteld en 3 dagen later pronkt deze over de bbq. Goed verpakt, prima update van de bestelling via mail, volgende keer weer tuincentrum Osdorp hoor!

Snelle fijne service!

Als je met IDEAL betaalt heb je het de volgende dag al in huis. Prima toch?

verschrikkelijk slecht

op vrijdag 5 steenraket besteld en dinsdag kwam de doos binnen. wat een teleurstelling . de 5 potje waren in de doos gezet zonder bescherming er omheen of voorzien van stokjes. nee de plasticlabels waren over de plantjes gevouwen en daar dan nog een laag bubbelplastic overheen en dicht gemaakt. dus wat gebeurt er bij transport ?? , alles geplet . tevens waren het duidelijk winkeldochters waar men vanaf moest. de aarde was kurkdroog en de planten dus al lang verlept. jammer dat een bedrijf op zo'n manier probeert af tekomen van wat niet meer verkoopbaar is. klagen heeft dan ook geen zin , als men opzettelijk dit soort streken uithaalt. dit was hier eens en nooit meer

Prachtige bloempotten, goed verpakt!

Prachtige Elho bloempotten en hangers ontvangen! Fijn dat ze in de aanbieding waren! Het duurde een paar dagen voordat ze in huis waren, maar keurig verpakt en fijn dat je de bestelling kon volgen. Een aanrader!

Duidelijke omschrijving op de website en goed op de hoogte gehouden van het proces.

Super snelle service

Mijn bestelling had ik twee dagen laten al in huis. Netjes verpakt en goed beschermd. Ik ben erg te spreken over de goede service. Bedankt!

super tevreden, het artikel is geheel volgens verwachting!

super tevreden, het artikel is geheel volgens verwachting!

Online cadeaubonnen besteld en na 2 dagen ontvangen. Helemaal goed! .

Alles naar verwachting

Snelle service, heldere communicatie

Goede webshop

Snelle levering en prima in orde

Bestelling vlot en netjes ingepakt ontvangen. Prima service!

Snel!

Snel en netjes verpakt keurig verstuurd!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs