Snel en goed

Ik kreeg de zaden heel snel toegestuurd. Zaten netjes verpakt en kon door de brievenbus.

Tuinkleed

Snelle levering, mooi tuinkleed

Prima geleverd

Had iets besteld. Dat bleek kapot te zijn. Nadat het teruggestuurd was kreeg ik vrij snel een nieuwe toegestuurd.

Goed en snel

Scherp geprijsde Weber draaispit snel in huis! Vaderdagkado dat voor een gezellige bbq-zomer gaat zorgen

Bestelling snel en netjes geleverd

Bestelling, via internet besteld, was er snel en netjes verpakt.

Top en snel geleverd

Beste rub die er is, smullen!

Ik ben tevreden.

De service is perfect. Hetzelfde kan ik niet zeggen over één van de planten, die ik besteld had. De clematis gaat het wel overleven maar hij was erg klein, 5 cm hoog! Contact gehad met Osdorp. Van hen mag ik ze weer contacteren mocht de plant toch dood gaan. De tweede clematis was in perfecte staat.

Super geregeld

Heldere site, vlotte levering, goed product

Heldere site, vlotte levering, goed product

Tevreden!

Gevonden wat ik zocht! Snel geleverd.

Prima aankoop en op tijd geleverd.

Lichte maaimachine die uitstekend maait.

Nog niet gebruikt

De service qua snelle levering is top! We hebben hem nog niet uitgepakt, dus de kwaliteit kan ik nog niet oordelen. Ik ga beoordelen op service van levering.

Leuke plant, snel geleverd

De titel zegt denk ik al genoeg.

Prima verlopen, mijn bestelling was snel verzonden. Het enige jammere is dat de hooi voor mijn cavia's in het stoffen huis voor ons hondje is gestopt. Niet erg prettig voor ons hondje om nu in te slapen, aangezien de hooilucht er sterk in blijft hangen...

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Product is netjes en veilig verpakt thuis bezorgd.

Snel en netjes geleverd

Prima online winkel

Snelle goede levering

Snel en makkelijk bestellen en snel geleverd van een uitstekend product

Snel geleverd alles naar behoren

De bestelling was makkelijk te plaatsen zonder gedoe. De levering was snel en de communicatie erg duidelijk. Ik zou iedereen aanraden hier iets te bestellen.

Ben al zeker 20 jaar fan van Tuin centrum osdorp. Vele andere geprobeerd maar osdorp blijft mijn favoriet!!!

Dramatische artikelen

Vorige week 6 vliegen verjagers besteld. Geen 1 doet het. Waardeloos. Kostte niet zoveel maar daarom mag het wel gewoon goed zijn.

Balkon gas lantaarn

Makkelijk bestellen, snelle levering

Online bestelling gedaan supersnel bezorgt

Online bestelling gedaan werd supersnel bezorgt voordeliger dan in andere winkels

Prima snelle levering en netjes verpakt

Bloembak Elho

Op tijd verzonden, product zoals afgebeeld, prettig contact per mail

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs