Goede kwaliteit Opzetten makkelijk

Heel tevreden met onze rjjdende plantenbakken

Snelle levering. Goedkoper dan de concurent. Plantenbakken staan erg leuk in onze tuin.

Top website, heldere bestel en levering informatie, top producten

- via Google correcte aansluiting op zoekterm - duidelijke informatie op website, afmetingen, product omschrijving - goede prijs - bestelproces duidelijk - vervolg communicatie over bestelling, volledig - bestelling werd snel geleverd - verpakking opgevuld met restkarton ipv plastic, top! We zijn heel blij met de balkonbakken. We ontvingen ze een dag nadat wij covid-19 besmet bleken. Tijdens de quarantaine en op momenten dat we ons beter voelden, hebben we ze gevuld met bloemetjes. Tot een volgende keer!

Goede communicatie. Verzorgde verpakking. Een absolute aanrader

Alles prima!!!!

Op tijd geleverd en precies mijn wens

Makkelijk en snel

De website is duidelijk. Je kunt makkelijk zoeken met de zoekfunctie en filters aan en uit zetten. Ook is alles al handig onderverdeeld in categorieën wat het zoeken overzichtelijk maakt. Verder verloopt het koop-proces veilig en snel.

Topservice!

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was heelhuids verpakt. Zal hier zeker nog eens bestellen.

Top service!

Boven verwachting.

Nette prijs in vergelijking met concurrenten

netjes geleverd. goed verpakt.

Heb rieten bakken voor aan schutting gekocht. 2 hadden helaas al los vlechtwerk

Op alle fronten goed

Als oud Amsterdammers komen we vanuit Beverwijk nog altijd naar ons vertrouwdw tuincentrum. Het totaal plaatje is geweldig. Prima, deskundig advies, aardige bejegening, mooie planten en goeie spullen. Niet te vergeten het tuinterras waar het méér dan goed toeven is en de oliebollenkraam die los staat van het tuincentrum maar er toch echt bij hoort! De onlangs door ons gekochte Hartmann relaxstoelen hebben we nog niet uitgepakt en we kunnen deze dus nog niet beoordelen.

Mooie prijzen

Vanwege de scherpe prijs gekozen voor Osdorp. Verzenden duurde 3 dagen, maar dat kan natuurlijk door corona komen. Alles was keurig verpakt en in goede staat aangekomen

Snel en goed

Snelle reactie op mijn vraag. Snelle levering van mijn bestelling. Helemaal tevreden

Goed product, snel bezorgd

Prima product. Goed verpakt & snel bezorgd. Informatie klopte.

Fijne site, snelle levering!

Product besteld, netjes op de hoogte gehouden van verzending, volgende dag in huis!

snel en nette levering

Snel & goed

De leisteen serveerschaal heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en is snel geleverd

Super heel blij mee!!

Zeer netjes geleverd en mooi op tijd

Mijn bestelling werd vlot geleverd en was goed en met veel zorg verpakt

Mijn bestelling werd vlot geleverd en was goed en met veel zorg verpakt.

Snelle levering, product zoals omschreven.

Duidelijke webshop, beschrijving klopt met product. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hoge kwaliteit

Mooi pannetje van hoge kwaliteit. Ik gebruik het als deflector-pan in mijn mini-kamado BBQ. Het pannetje past precies onder het rooster en rust op de binnenbak. Zo het ik de optie om het vlees indirect en langzaam te garen.

Gewoon zo als het hoort

Als ik iets besteld word het op de juiste tijd geleverd en het is ook op tijd in huis

super

super bedrijf

De bonnen kwamen 5 dagen na bestelling pas binnen

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs